vitamin ibu hamil shaklee set kehamilan shaklee vitamin ibu mengandung trimister satu

6 Vitamin Ibu Hamil Ibu Mengandung Wajib Ambil Untuk Bayi Sihat

Vitamin Ibu Hamil adalah vitamin wajib yang perlu seseorang wanita ambil selepas mengetahui diri mereka berbadan dua. Cheta kongsikan petikan daripada FB Dr Zubaidi mengenai kepentingan salah satu Vitamin Ibu Hamil iaitu Folik Asid. FOLIC ACID 1 MG ATAU 5 MG UNTUK WANITA HAMIL? . “Assalamualaikum doktor. Saya ada satu soalan berkenaan perbezaan antara folic …

6 Vitamin Ibu Hamil Ibu Mengandung Wajib Ambil Untuk Bayi SihatRead More »

tanda awal kehamilan vitamin ibu mengandung vitamin ibu hamil shaklee set hamil

12 Tanda Awal Kehamilan Yang Bakal Ibu Perlu Tahu

Tanda awal kehamilan,memang selalu menjadi tanda tanya pada bakal ibu yang pertama kali melalui fasa kehamilan atau mengandung. Yupp sudah tentu bakal ibu akan merasa teruja untuk mengetahui apakah diri kini sudah hamil atau tidak. 12 Tanda Awal Kehamilan Yang Perlu Bakal Ibu Ketahui   Sebelum mengetahui diri anda hamil,dan sebelum mula mengunakan pregnancy test, …

12 Tanda Awal Kehamilan Yang Bakal Ibu Perlu TahuRead More »

Omega 3 Minyak Ikan Ini 4 Manfaatnya Buat Ibu Hamil

Omega-3 minyak ikan, ternyata banyak manfaatnya buat ibu hamil tau. Jom semak antara 4 manfaat omega 3 minyak ikan buat ibu hamil dan juga bayi dalam kandungan. 😍 1) Sangat Bagus Untuk Perkembangan Otak Janin  Omega 3 minyak ikan ternyata sangat bermanfaat untuk perkembangan otak janin sebabnya Omega 3 minyak ikan ni ada EPA dan …

Omega 3 Minyak Ikan Ini 4 Manfaatnya Buat Ibu HamilRead More »

Promosi Minyak Ikan Omega Guard Kesukaan Anak-Anak

Yeahhhh… Memang bagus Omega guard ni promo masa awal January ni.. Al maklumlah anak³ pun baru kembali ke sekolah kan.. Omega guard minyak ikan ni faveret anak³ Cheta, selain utk perkembangan otak dan fokus..omega ni banyak bantu anak³ Cheta cegah diaorang dari cepat selsema n batuk berkahak. Yang bestnya kalau batuk berkahak tu kalau time …

Promosi Minyak Ikan Omega Guard Kesukaan Anak-AnakRead More »

Rumah Kelahiran P Ramlee Di Pulau Pinang

Sempena cuti sekolah yang panjang ni,Cheta ambil kesempatan untuk bawak anak-anak dan mak berjalan-jalan. Di mulai dengan singgah di Port Dickson, untuk ambil Mr Hubby dulu,ke esokkannya kami pergi ke Perak, menziarahi sanak saudara mak yang lama sangat tak jumpa, jadilah jumpa sekejap-kejap jer.. Ke esokkannya tu barulah menuju ke Penang,lama kita orang stay kat …

Rumah Kelahiran P Ramlee Di Pulau PinangRead More »

luka jahitan bersalin cepat baik vivix-luka-bersalin-berpantang-cepat-baik-rahim-cepat-kecut-set-bersalin-shaklee-set-pantang-shaklee-set-berpantang-shaklee4

Luka Jahitan Bersalin Cepat Baik Ibu Ini Berkongsi Pengalamannya

Luka jahitan bersalin cepat baik dan kering memang dambaan semua ibu-ibu lepas bersalin. Namun tidak semua ibu-ibu lepas bersalin yang bernasib baik. Kalau ikut pengalaman Cheta semua luka jahitan bersalin baik dan kering dalam masa seminggu, baik luka normal dan juga luka pembedahan ceaserian. Yer Cheta alami pengalaman dua-dua. Normal dan pembedahan. 😆 Teringat dulu …

Luka Jahitan Bersalin Cepat Baik Ibu Ini Berkongsi PengalamannyaRead More »

Penyakit Jantung 15 Tanda Awal Yang Perlu Kita Ambil Tahu

Penyakit Jantung ialah satu penyakit yang sangat di geruni oleh semua orang..mana taknya Jantung merupakan organ terpenting dalam tubuh kita.. Berhentinya jantung berdenyut, maka terhenti juga nyawa kita.. Penyakit Jantung atau serangan jantung tidak hanya menyerang golongan yang berusia sahaja, bahkan ia juga mampu menyerang golongan muda belia…ngeri kan..apatah lagi golongan muda belia sekarang mempunyai …

Penyakit Jantung 15 Tanda Awal Yang Perlu Kita Ambil TahuRead More »

Kisah Seorang Sufi – Bagaimana Doa Tuan Begitu Cepat Makbulnya??

  Suatu hari si sufi mahu pergi kesuatu tempat. Untuk sampai kedistinasinya, beliau menumpang sebuah sampan. Ada beberapa orang telah pun berada didalam sampan yg hendak dia tumpang itu. Kemudian naik seorang penumpang yg baru sampai. Kebetulan hamba Allah ini mengenali si sufi tersebut. Beliau pun terus bertanya kpd si sufi itu; ” Bagaimana doa …

Kisah Seorang Sufi – Bagaimana Doa Tuan Begitu Cepat Makbulnya??Read More »