Catatan Kehamilan Ku : Episod 1

Assalamualaikum…. Catatan Kehamilan Ku????… eh..eh…surprise…I’m pregnant again…perasaan ku??? masyaAllah tentu lah gembira…lagipun Ica dan Inas dah besar…mengikut perkiraan masa baby lahir nanti Ica dah 4 tahun manakala Inas dah masuk 3 tahun…oklah tu kan…cuma Inas masih menyusu dan harap-harap nanti

Continue reading »

Kisah Swiss Roll Zirafah

Salam semua…kisah swiss roll zirafah ni bermula di kala seminggu selepas raya..tah macam mana teringin pulak nak merasa kek swiss roll zirafah ni… bukan apa terliur bila tengok gambar swiss roll  zirafah ni dari blog Azlita Masam Manis tu…                                        

Continue reading »