Ingin Tahu Bagaimana Buat Suami Melekat Di Rumah?? Sini Ada Jawapannya

Suami : “Sayang ni dah tak macam dedulu lah..macam kita baru-baru kawin dulu, Abang rindu sayang yang dulu…”

Agak2 apa kita ni as a wife rasa??? Memang lah kita ni kan dah beranak pinak manalah nak sama macam zaman kita anak dara dulu kan.. I is pun terasa kalau gitu.. >__<‘..

Tapikan isteri2 jangan lah cepat melenting dan marah2..mujur Cik Abang tu tegur..tu tanda dia masih sayangkan kita..

Kalau dia buat dek je…tetiba dia bawak balik “Madu Asli ” agak2 nak marah ke nak senyum.. huhuhu…

Ginilah akak adik sekalian..masih belum terlambat nak perbetulkan masalah dalaman kita ni..iyerlah faham2 jelah kan kita ni dah ler penat seharian..kalau yang housewife tu lagilah 24hours non stop buat kerja.. ME TIME jangan mimpi nak hadoo yer.. masuk “bilik termenung” pun silap2 tak boleh tutup pintu…redha jelah ada “penonton” kat luar tu KAH..KAH..KAH..

Ibu..Ibu..sekaliann you’re not alone..MaMa pun cam tulah juga.. Hadoii lah..terima jelah life has change..dedulu zaman anak dara boleh ler sesuka hati melepak sana sini kan..Starbuck, Coffea Bean..mana jelah tempat tak melepak kan..

Sekarang ni dah ada ORIGINAL handbag..so kena lebih sesuai kan diri..kita yang kena takes time..kena pandai2 curi masa untuk diri sendiri..

Haa…membebel lah pulak..so check it out apa PUAN..PUAN ni complain yer..




Haaa..amacam hot tak!!..sebagai isteri memang tanggungjawab kita untuk menjaga kecantikkan dan kesihatan luar dalam supaya kita sentiasa kelihatan CANTIK,SEKSI dan MENAWAN  di mata SUAMI…di ulangi SUAMI,yer hanya untuk SUAMI..kerana setelah di ijab kabulkan kita adalah pasangan yang sah buat sang suami..
Firman Allah s.w.t bermaksud:

” Isteri-isteri kamu adalah ladang bagi kamu dan datanglah kepada ladang kamu mengikut yang kamu suka dan kehendaki”

(Surah Al Baqarah ayat 223)


Yer..isteri-isteri semua,kita ni adalah ladang untuk suami kita..dan kita wajib menjaga ladang tersebut supaya terus kekal “subur” seperti mula-mula kita berkahwin dulu..

Banyakkan kebaikkan Alfalfa Shaklee..yang terakhir sekali tu yang buat Suami anda “tak tahan dengan kuasa grip anda”..oppps hehehe…
Anda nak tahu kesannya..sila amalkan Alfalfa Shaklee Dengan kadar segera…
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b043fb072a239834f9ad2aefe342eb62
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Supplement Semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi,saya adalah wakil Pengedar anda seluruh Malaysia,saya boleh di hubungi di talian yang tertera di bawah:-
Nama:Mahligai Vitamin @ Eita (ID 1081587)

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470



“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge