apa-kelebihan-jadi-ahli-shaklee-jadi-ahli-shaklee-harga-ahli-shaklee2-bagaimana-jadi-ahli-shaklee-berapa-bayaran-jadi-ahli-shaklee

Apa Kelebihan Jadi Ahli Shaklee 2018

Kenapa Kena Jadi Ahli Shaklee? Apa Kelebihan Jadi Ahli Shaklee?

 

Kenapa kena jadi ahli Shaklee? Apa kelebihan jadi ahli Shaklee? Ramai sangat sebenarnya yang berpuas hati dengan Produk Shaklee yang bermutu tinggi, sebab itu setiap hari pertambahan rakyat Malaysia yang ingin jadi ahli Shaklee bertambah. Bila pembeli berjumpa dengan pengedar Shaklee yang betul, dan memberikan konsultasi terbaik sudah tentulah penguna akan sah-sah merasai kesan yang positif pengunaan produk Shaklee.

Rugi Ke Beli Shaklee Tanpa Jadi Ahli Shaklee?

 

Alamak kalau tanya saya jujur saya cakap tersangatlah ruginya…sebabnya setiap point atau benefit jadi ahli Shaklee akan dapat pada seller yang jual Shaklee dengan anda…

haaa…kan rugi tukan…seeloknya anda yang dapat dah terlepas peluang keemasan tu…haiiiishh sangatlah rugi besar…

Kalau dah memang dapat shaklee effect dari Shaklee kan…eloklah sekiranya anda berdaftar sebagai ahli shaklee je…dan nikmatilah segala keistimewaan yang Shaklee berikan pada anda nanti..

Tapi pilihlah upline yang semestinya aktif dan pandai guide anda samaada untuk berikan consultasi pemakanan Shaklee atau pun guide anda sekiranya satu hari nanti anda ingin berbisnes.

Dan…semestinya saya akan memberikan guideline yang terbaik buat anda sekiranya anda mendaftar dengan saya.. :mrgreen:

apa-kelebihan-jadi-ahli-shaklee-jadi-ahli-shaklee-harga-ahli-shaklee-bagaimana-jadi-ahli-shaklee-berapa-bayaran-jadi-ahli-shaklee

Cara Jadi Ahli Shaklee Dan Daftar Ahli Shaklee Percuma, Membership Shaklee Percuma  Serta Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

#1 Bagaimana Cara Nak Daftar Sebagai Ahli Shaklee?

Daftar ahli Shaklee hanyalah RM65 sahaja yurannya, dengan Postage RM10 sahaja (menjadikan totalnya RM75). Jika anda hanya ingin mendaftar sahaja tanpa buat sembarang pembelian produk pun boleh, tapi jika ingin buat sebarang pembelian Produk lagilah di alu-alukan.

Kesemua produk akan di kira terus dengan harga ahli dan mengunakan ID anda sendiri, ini bermakna anda telah mula mengumpul point untuk melayakkan anda menerima cash bonus.

Dengan hanya 150 UV point sahaja anda telah layak untuk menerima bonus,walaupun anda berdaftar hanya untuk makan sendiri sahaja.

Ehhh…siapa tahu jika family ,rakan taulan ,rakan sekerja atau saudara mara nak tumpang ID anda untuk pembelian produk Shaklee ke kan? wahhhh maka makin banyaklah point yang anda kumpulkan…kan…. 😆

Inilah CASH BACK yang bakal anda terima….

apa-kelebihan-jadi-ahli-shaklee-jadi-ahli-shaklee-harga-ahli-shaklee3-bagaimana-jadi-ahli-shaklee-berapa-bayaran-jadi-ahli-shaklee

 

#2 Bagaimana Nak Jadi Ahli Shaklee Secara PERCUMA?

 

Senang je, sebenarnya anda layak dapat membership percuma bila point semasa pembelian anda mencecah 200UV point. ( Ni kalau sedara mara atau rakan sekerja nak tumpang beli sekali lagilah mudah),teruslah layak dapat Cash back terus di kreditkan dalam akaun anda pada bulan seterusnya. Mudah kan…

 

#3 Bagaimana Nak Kira Point Untuk Setiap Produk?

 

Senang je nak tengok macam mana nak kira point cukup 200UV tu…boleh rujuk jadual di bawah dan pilih mana-mana produk anda untuk cukupkan 200UV, dan bolehlah hubungi saya untuk saya daftarkan anda terus jadi ahli Shaklee secara percuma.

Senarai Harga Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee Terkini,

Senarai Harga Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee Terkini1

Senarai Harga Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee Terkini3

Senarai Harga Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee Terkini5

haaa…lepas dah pilih-pilih tu boleh lah dah hubungi saya untuk saya daftarkan sebagai ahli Shaklee yang sah. Dan juga saya akan kirakan terus harga produk dengan harga ahli .

#4 Macamana Nak Beli Barang Nanti Bila Dah Jadi Ahli Shaklee?

 

Senang je tak perlu susah-susah ke branch, melainkan rumah anda memang sangat berdekatan dengan branch Shaklee lah. Sebarang pembelian boleh melalui online, kebiasaannya Vitamin akan sampai dalam masa 3-5 hari bekerja, dan courier terpilih untuk buat penghantaran anda adalah Poslaju, Gdex atau Citylink.

Tapi kalau anda ingin buat sebarang pesanan dengan saya pun boleh, saya akan orderkan untuk anda..jangan risau tiada cas tambahan… 😆

#5 Boleh Ke Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee Di Branch?

 

Boleh jer…cuma pastikan di bahagian ruangan “Penaja/Sponsor” anda letakkan ID saya ( 1081587- Saharini Azrita Bt Bakeri) sebagai sponsorhip anda. Selepas selesai pendaftaran boleh hubungi saya 012-7555-470 untuk saya guide cara pengambilan produk.

Jika ragu-ragu, boleh jer hubungi saya untuk saya daftarkan secara online, lepas tu anda boleh ke Branch untuk pengaktifan ID anda dan pembelian sebarang produk.

#6 Jadi Ahli Shaklee Ni Kena Promote Ke?

 

Ehhh…tak payah pun…kalau setakat nak jadi ahli untuk makan sendiri je, tak perlu pun promote, dan juga tiada paksaan untuk buat pembelian sebarang produk setiap bulan. Konsepnya anda bebas, bila masa yang vitamin anda habis, nak topup stok, so buatlah pembelian..kan senang…

#7 Dah Tu Macam Mana Jadi Ahli Shaklee Boleh Dapat Cash Bonus?

 

Macam ni, sebenarnya….katakan lah kawan-kawan atau jiran tetangga atau sedara mara anda tetiba tahu yang anda ni ahli Shaklee, dan diaorang pulak lama dah berminat nak beli Shaklee tapi tak tahu nak beli kat mana kan…

Dah alang-alang anda sebagai rakan terdekat dia dah berdaftar jadi ahli Shaklee, maka beliau pun tumpang beli produk Shaklee atas ID anda… tetiba semakin ramai, yang minta tolong anda belikan produk Shaklee tanpa anda promote pun kan…

Yerlah ada tu,rakan saya, rakan sekerja dia lihat dan bertanya kenapa sejak menjak ni muka dia semakin flawless, rupanya kawan saya tu bagitau dia amalkan Set Kecantikkan Shaklee..haaa bila dah tau dan nampak sendiri bukti depan mata, teruslah kawan ni mengoder dari beliau…

Sekali tu hujung bulan tengok UV point dah bertambah beratus-ratus UV …dan melayakkan beliau untuk dapat bonus…syoklah beliau, katanya boleh juga topup barangan dapur dan shoping-shoping kan..haaa siapa nak bagi…

Jika berminat untuk daftar sebagai ahli Shaklee boleh lah hubungi atau wassap saya segera yer, semakin cepat anda bertindak semakin cepat anda dapat effect positive dari kebaikkan Produk Shaklee yang bermutu tinggi ni… :mrgreen:

Tekan je gambar di bawah untuk direct wassap saya yer…

pengedar shaklee pontian johor agen shaklee pontian johor ejen shaklee pontian johor stokis shaklee pontian johor kedai shaklee pontian johor COD Shaklee pontian4 nak jadi ahli shaklee

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge