Bengkel Nutrisi Shaklee 2016

Pada 3 September 2016 yang lepas..MaMa berpeluang untuk menghadirikan diri untuk mengikuti Bengkel Nutrisi Shaklee yang telah di adakan di JB Branch Shaklee Taman Molek..

Bengkel ini berlangsung dari jam 10 pagi hingga ke 6 petang..Ramai juga para peserta yang datang menghadirkan diri..

Dalam bengkel ni kami di berikan penjelasan lanjut berkenaan produk..satu persatu berkenaan produk di ulas dengan terperinci sekali.. sekali sekala ada juga para peserta yang bertanyakan soalan..

Seronok sungguh…ramai teman baru…banyak ilmu yang masuk, macam2 ilmu baru pula yang dapat…best…

Launch hour tak payah susah2 nak keluar…Shaklee dah provide makanan…so tinggal ngap jer…sedap wooo..kenyang sungguh meriah pulak tu lauknya…

                                        Sedap kan..banyak lak tu lauknya


Lepas launch sambung balik…selesai penerangan semua produk ada pula sesi quiz untuk menguji sejauh mana tahap pemahaman kita, iyerlah nak tau juga boleh jawab tak soalan… ada 25 soalan semuanya…

MaMa salah satu…hehehehe…tapi sebab salah satulah MaMa dapat hadiah hihihihi…best woo ingatkan dapat beg comel tu jer..rupanya ada another free gift dalam beg tu… dapat FREE sebotol VITAMIN C tau…wooo seronok teruja..dah lah memang tengah promo bulan ni…

Last sekali penyampaian sijil pada para peserta…so dengan ini MaMa telah di Iktiraf sebagai seorang SID  PRO Shaklee…teruja kan…

Nak Vitamin meh whatspp Mama..

I’m Your Certified Shaklee Consultant


Eita 012.7555.470 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge