Testimonial-Testimoni-Berhenti-Merokok-Dengan-Vivix-Shaklee-Cara-Berhenti-Merokok-1-Tips-Berhenti-Merokok-35

Berhenti Merokok Tanpa Rasa Letih Lesu Atau Sakit Kepala

Berhenti Merokok? Bagaimana Vivix Shaklee Boleh Membantu Anda

 

Berhenti merokok? Anda seorang perokok tegar??? 20 batang rokok sehari…perghhhh…banyak tu tau….

Ada niat nak berhenti merokok tapi macam² cara dah buat…tak berhasil juga….

vivix ubat berhenti merokok

Apa kata cuba dengan vivix ni…pas ni jangan salahkan cheta kalau rokok tu rasa tak sedap  😆  macam mana Vivix Shakalee ni boleh bantu anda untuk berhenti merokok?

  1. Biasa orang ketagih rokok ni di sebabkan nikotin. Vivix ni fungsinya membantu membuang nikotin dari dalam darah,otak dan organ-organ lain.Bila nikotin ni dah menghilang maka ketagih merokok pun ikut hilang sama.
  2. Orang merokok ni sebenarnya dia ada satu “feel” tau, “feel” ni hanya orang merokok je yang faham “feel” tu  😀 .Sebab tulah juga kalau dia tak merokok ni kan otak dia macam memanggil-manggil suruh nyalakan api rokok tu sekarang juga,tak boleh tunggu-tunggu dah. Vivix ni dia boleh bagi “feel” tu so pasni dia tak payah dah cari rokok lagi.
  3. Paling penting vivix ni bantu kurangkan simptom “withdrawal” bila dia berhenti merokok. Seriusly cubalah vivix ni..anda pasti dapat perbezaan ketara.

Saranan saya, cuba ambil Vivix bersama DTX Complex, DTX ni bantu untuk singkirkan toksin yang berkumpul di hati kita tau.

Pada perokok tegar yang memang dah ada niat untuk berhenti merokok,harapnya korang bagilah peluang pada diri korang untuk cuba ambil Vivix ni sebagai ikhtiar untuk berhenti merokok.

Rasanya korang sendiri tahu bahaya merokok bukan sahaja pada diri sendiri bahkan paling teruk pada anak-anak dan juga isteri anda dan orang-orang sekeliling anda yang bukan perokok lagi dasyat side effectnya tau.. 😥 kasihanilah mereka.

 

Testimoni Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee

vivix ubat berhenti merokok

berhenti merokok

 

Testimonial-Testimoni-Berhenti-Merokok-Dengan-Vivix-Shaklee-Cara-Berhenti-Merokok-1-Tips-Berhenti-Merokok-3

 

Testimonial-Testimoni-Berhenti-Merokok-Dengan-Vivix-Shaklee-Cara-Berhenti-Merokok-1-Tips-Berhenti-Merokok-14

 

Testimonial-Testimoni-Berhenti-Merokok-Dengan-Vivix-Shaklee-Cara-Berhenti-Merokok-1-Tips-Berhenti-Merokok-66

 

Promosi Shaklee December 2019 (KLIK SINI)

Testimonial-Testimoni-Berhenti-Merokok-Dengan-Vivix-Shaklee-Cara-Berhenti-Merokok-1-Tips-Berhenti-Merokok-68

Hubungi Cheta segera untuk menempah Vivix anda.

Cheta Eita

HP Num; 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60127555470/VivixBerhentiMerokok

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Web:mahligaivitamin.com

Youtube: http://bit.do/YoutubeChetaEita

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge