Betul Ke Gout Boleh Sembuh Dengan Vivix?

Gout ni kebiasaan orang lelaki dalam lingkungan 40an yang selalu sangat terkena…

Jangan buat main dengan gout ni tau…boleh meleleh air mata jantan di buatnya…sakittt oiii…Cheta pernah jumpa seorang lelaki yang menghidap penyakit gout ni…

Tengok kakinya yang membengkak,menyukarkan pergerakannya..terpaksa bertongkat…

Silap makan sikit..memang makan diri sendiri lah jawabnya…

Jom kita kenali apa itu Gout??

Gout adalah sejenis keradangan yang di sebabkan oleh pengumpulan hablur asid urik pada sendi-sendi.

Gout terjadi apabila terdapat peningkatan asid urik dalam darah. Bila paras asid urik ni bertambah,ia akan mula menompok pada sendi,menompok hablur dan menyebabkan keradangan terjadi.

Apa Makanan Yang Menyebabkan Gout?


Pengambilan makanan berprotein tinggi seperti makanan laut , kekacang,daging merah, daging organik yang tinggi purin boleh menjadi pencetus kepada gout.

Pemecahan purin dalam makanan-makanan inilah yang menyebabkan terjadinya gout ,sebabnya purin di tukarkan ke dalam bentuk  asid urik semasa metabolisme tisu rosak dan ketika tisu koyak.

Ada satu kajian mendapati bahawasanya mereka yang kerap memakan makanan laut dan daging merah mempunyai 50% lebih berisiko tinggi terkena penyakit gout.

Berita baik buat Pesakit Gout


Berita baiknya kandungan asid urik masih boleh di kawal dengan pengambilan ubat-ubatan dan juga dengan cara mengawal pemakanan…tapi larat ke nak menahan setiap kali tersalah makan gout menyerang..

Apa Kata Mereka Yang Telah Berikhtiar Dengan Vivix?


vivix untuk gout







vivix untuk gout


vivix untuk gout


Nak cuba berikhtiar dengan vivix??..Ohh tentu sahaja boleh…jika anda mahu shopping online anda boleh terus klik gambar di bawah dan anda akan di bawa terus melayari laman web Shaklee..boleh terus order dan Vitamin anda akan di hantar terus ke pintu ofis atau rumah anda…Mudah je kan???
yang bestnya KOS POSTAGE PERCUMA dengan setiap PEMBELIAN VIVIX...
Jika mahukan lebih “PENJIMATAN” anda di syorkan untuk GRAB 2 botol vivix untuk mendapatkan ” FREE MEMBERSHIP” dan juga CASH BACK BONUS.

Selepas pembelian hubungi Cheta untuk dapatkan FREE CONSULTATION


Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

3 thoughts on “Betul Ke Gout Boleh Sembuh Dengan Vivix?”

  1. FX Copy Trade! Diam-diam Profit 10~30% sebulan! Tak perlu trade sendiri

    Channel dicipta untuk sesiapa yg berminat untuk Short Term Investment ( Min. 3 Tahun) atau kurang. 

    Pelaburan adalah berasaskan Forex Trading Platform. 
    Bagi sesiapa yang selalu LOSS dalam berdagang FOREX, Ini peluang terbaik untuk anda. 

    Dengan Follow Trader Profesional ,anda meminimumkan LOSS dalam berdagang dan Profit 15% ke 25% Sebulan. 

    Trader ini adalah Professional Trader dari Rusia yang telah trade dengan profit keuntungan 15% ke 25% sebulan sejak tahun 2014 lagi. Ramai yang telah jadi jutawan dengan hanya melakukan Copy Trade bersama trader ini. 

    Berikut adalah catatan keuntungan trader ini sejak 2014. Beliau berjaya kembangkan Modal USD5,000 ke USD255,000 dengan pengetahuan Teknikal Trading yang dimiliki oleh beliau :- 

    Feb 2014 : 21.35% 
    Mar 2014 : 18.47% 
    Apr 2014 : 18.18% 
    Mei 2014 : 20.01% 
    Jun 2014 : 16.38% 
    Jul 2014 : 21.35% 
    Aug 2014 : 19.31% 
    Sept 2014 : 18.78% 
    Okt 2014 : 21.19% 
    Nov 2014 : 30.00% 
    Dec 2014 : 25.13% 

    Jan 2015 : 22.98% 
    Feb 2015 : 23.53% 
    Mar 2015 : 31.13% 
    Apr 2015 : 29.94% 
    Mei 2015 : 27.27% 
    Jun 2015 : 22.53% 
    Jul 2015 : 26.12% 
    Aug 2015 : 19.83% 
    Sept 2015 : 24.80% 
    Okt 2015 : 19.79% 
    Nov 2015 : 19.79% 
    Dec 2015 : 14.50% 

    Profit 2016 : Sila whatsapp saya untuk details. 

    Anda tidak perlu buat apa2. Just Deposit dan tengok akaun anda GROW setiap hari. 

    Bagaimanakah RM 460 boleh menjadi sehingga RM 60,000 dalam 3 tahun? 

    ATAU 

    Bagaimanakah RM 4,600 boleh menjadi sehingga RM 600,000 dalam 3 tahun? 

    Unjuran Keuntungan Modal RM 460= USD100 (15% Profit Est Setiap Bulan) 
    ============================= 

    Bulan 0 = RM 460 
    Bulan 1 = RM 529.00 
    Bulan 2 = RM 608.35 
    Bulan 3 = RM 699.60 
    Bulan 4 = RM 804.54 

    Bulan 12 = RM 2,461.12 
    BULAN 13 = RM 2,830.28 
    Bulan 14 = RM 3,254.82 
    Bulan 24 : RM 13,167.58 
    Bulan 25 : RM 15,142.72 

    ===================== 
    Bulan 36 : RM 61,260.74 
    ===================== 

    Bayangkan jika anda Gandakan Investment anda kepada RM 46,000 . Ia akan membawa pulangan sehingga RM 6 JUTA. 

    Saya akan whatsapp Details Akaun Leader untuk copytrade. Saya juga akan forward Slide Presentation untuk maklumat details. 

    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH)
    Whats app ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH) 
    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH) 

    DAFTAR PERCUMA

    IGOFX KL 
    http://igofx.com/?code=357423
     

    Ramai orang Malaysia yang telah join dan mula profit setiap bulan. Join sekarang untuk masuk ke dalam Grup WhatsApp IgoFx Malaysia.

Leave a Reply to zaleha awaluddin Cancel Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge