bisnes part time cara jana income bisnes modal rendah

5 Ciri-Ciri Bisnes Part Time Yang Menguntungkan

Bisnes part time ni zaman sekarang memang boleh kata rata-rata ramai yang ada bisnes part time ni, al maklumlah zaman sekarang kan.

Dedulu bawa RM50 memang boleh penuh troli kita, tapiiii sekarang ni RM50 nilainya dah macam 50sen je, hanya 2,3 item je yang dapat kita beli. Semua pun meningkat. Maka pendapatan isi rumah pun haruslah juga turut meningkat.

Maka tak hairan jugalah,ramai orang terutamanya suri rumah,pelajar-pelajar yang mula tercari-cari bisnes part time untuk menampung perbelanjaan.

5 Ciri-Ciri Bisnes Part Time Yang Menguntungkan

 

Tapi, nak pilih bisnes part time pun kita kenalah bijak juga tau.Antara ciri-ciri terbaik yang perlu ada untuk bisnes part time ni ialah

1) Bisnes Modal Rendah 

Sebaiknya bermulalah dengan bisnes dengan modal di bawah RM100, banyak tau sebenarnya bisnes dengan modal rendah ni,biasanya bisnes dropship dan menjadi pengedar. Namun cuba elakkan membuat produk sendiri,kerana ia menelan belanja yang sangat besar.

2) Bisnes Yang Fleksible

Bisnes yang fleksible,maksudnya bisnes part time ini tidak menggangu kerja hakiki atau tugasan di rumah,jika anda seorang suri rumah.

Lebih baik juga sekiranya bisnes part time ini tidak memerlukan anda untuk menyewa kedai. Anda bebas untuk melakukannya walau di mana sahaja anda berada.

Pemasaran secara online,boleh di katakan bisnes yang paling fleksible,sebabnya walau di mana anda berada,dengan hanya mengunakan smartphone dan capaian internet anda mampu untuk menjalankan bisnes anda di mana sahaja.

3)Mentor Bisnes

Pilihlah bisnes part time yang ada mentor. Penting ke? Yuppp penting sangat tau,sebab mentor tulah yang dah lalui segala naik turun dalam bisnes tu,dan ia mampu menyingkatkan masa kita dari buat kesilapan yang sama dengan mentor kita. Senang cerita mentor lebih faham cabaran berbisnes berbanding kita.

4) Bisnes Yang Tak Menganggu Masa Kita Dengan Keluarga

Yer,walaupun mencari duit lebih itu menjadi keutamaan kita,namun usah sesekali kita lupakan keluarga kita.yerlah kita cari duit lebih pun kan untuk keluarga juga. Sebaiknya pilihlah bisnes yang boleh di lakukan dari rumah,dan tidak memerlukan kita untuk keluar meninggalkan keluarga setiap hujung minggu dan malam hari.

5) Bisnes Secara Online

Zaman sekarang ni memang boleh di katakan semua produk pun di pasarkan secara online. Lagipun bisnes online ni ternyata mudah dan lebih fleksible, capaiannya juga lebih meluas. Contohnya anda di johor, tapi anda boleh mempunyai pelanggan di seluruh Malaysia dan juga di dunia. Best kan?? :mrgreen:

 

Berita baik untuk anda yang mencari bisnes part time,sekarang Shaklee telah melancarkan 1 program di mana anda dapat menjana income dan anda juga di bayar secara mingguan tau. Yang bestnya tak de limitation tau, selagi mana anda memenuhi syarat maka selagi itulah Shaklee bayar income anda. :mrgreen:

bisnes online jana income side income

Nak tahu lebih lanjut tentang program ni? Boleh hubungi saya /wassap saya direct yer, nanti saya explain lebih lanjut. :mrgreen:

Hubungi Cheta sekarang;

Cheta Eita

HP Num; 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60127555470/BisnesPartTime

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Web:mahligaivitamin.com

 

 

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge