Pengedar-Vivix-Shaklee-Pengedar-Shaklee-Pontian-Johor-Stokis-Shaklee-Pontian-Johor-Agen-Shaklee-Pontian-Johor-Ejen-Shaklee-Pontian-Johor-Kedai-Shaklee-Pengedar-Vivix-Pontian-Johor

Cara Buat Bisnes Shaklee Online Pengedar Shaklee Pontian Johor

Ramai yang bertanya saya cara buat bisnes shaklee online ni macam mana caranya?? Terlalu ramai sekarang yang mencari 2nd income, yerlah sekarang ekonomi pun tak menentu..nilai duit kita dah rendah sangat. 

Apa pun bisnes yang bakal anda ceburi ,saya pasti semuanya ada cabaran yang tersendiri. Cuma kita kena pastikan yang kita ni sanggup untuk belajar dan di ajar.

Cari mentor yang betul-betul boleh ajar anda , tak kisah lah sama ada anda nak ceburi bisnes yang lain secara fizikal, atau anda nak belajar cara buat bisnes shaklee online.

Saya Pengedar Shaklee Pontian Johor.

Saya adalah Pengedar Shaklee Pontian Johor, yang sangat komited untuk membantu anda. Usah risau jika anda berada jauh dari saya, dah nama pun online kan semuanya di hujung jari.  😆

Cara buat bisnes Shaklee online ni tidak lah sesukar mana pun, dan semua boleh di ajar secara online juga. Saya akan ajar anda dari zero to hero.

 

Khidmat COD Di Kawasan Sekitar Pontian

Saya menyediakan perkhidmatan COD di sekitar kawasan Pontian Johor. Setiap perkhidmatan COD akan di sertai dengan konsultasi terbaik.

Tidak lupa juga after sales servises di mana saya akan memantau dan sentiasa follow up customer-customer saya untuk pastikan semua yang membuat pembelian dari saya mendapat manfaat Vitamin dengan optimum.

Kenapa Saya Layak Untuk Menjadi Mentor Anda?

upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor-stokis-shaklee-pontian-pengedar-shaklee-pontian-agen-shaklee-pontian

Ini kerana saya;

  • Blogger Since 2014
  • 1st page google rank blogger dengan spesifik keyword.
  • Menulis dengan SEO ( Search Engine Optimization)
  • Seorang ibu yang bekerja dari rumah sambil meluangkan masa menjaga 3 orang anak kecil tanpa maid dan tanpa pengasuh.
  • Seorang Psoriasis fighter, 3 tahun lamanya saya hadapi Penyakit Psoriasis ni
  • Group saya di bimbing oleh doktor dan juga pakar nutrisi yang bertauliah.
  • Founder Of MahligaiVitamin Empire.

 Kelebihan Jika Join Group Kami?

 
Di group kami juga menyediakan beberapa kelas sokongan eksklusif yang lain mengikut sistem mentoring.
upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor-stokis-shaklee-pontian-pengedar-shaklee-pontian-agen-shaklee-pontian
                          Ada sijil khas semasa mengikuti Nutrition Workshop

1. Kelas Blogging Basic

2. Kelas Blogging Advance

3. Search Engine Optimization (SEO)

4. Search Engine Marketing (SEM)

5. FB Ads Marketing

6. Template-Template business yang menarik

7. Softselling Skill

8. Group mentoring and monitoring

9. Kelas Webinar (Meeting Secara Virtual)

10. Kelas Whatsapp dan juga Telegram

upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor-stokis-shaklee-pontian-pengedar-shaklee-pontian-agen-shaklee-pontian

                                       Bersama Family Besar iReach

upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor-stokis-shaklee-pontian-pengedar-shaklee-pontian-agen-shaklee-pontian

Banyak sangat group support serta kelas-kelas secara Online yang group kami sediakan. Kalau lah anda kata anda seorang yang zero pengetahuan tentang bisnes, usah risau..bisnes Shaklee Online ini yang akan membuatkan anda bertukar from zero to hero.

Jika Anda Mengatakan Anda Seorang Pemalu???..

YES!!…Bisnes Shaklee Online ni sangat sesuai untuk anda yang sangat pemalu…sebabnya dari bisnes online ini kita berinteraksi melalui Blog dan medium marketing yang lain,tanpa bertemu muka secara direct.

Jika Anda Mempunyai Masalah Berkaitan Modal??

Saya bermula bisnes Shaklee dengan modal RM68.90 tapi sekarang modal saya sudah 200% kembali pada saya bahkan setiap bulan bonus saya bertambah,alhamdullilah.

Bisnes Shaklee secara online yang sebenarnya,tidak memerlukan anda untuk terjebak dalam pinjaman bank beribu-ribu semata-mata untuk membeli stok.

Anda juga boleh join Shaklee secara PERCUMA. Nak tahu rahsianya?? Kenalah hubungi saya… 😀

upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor-stokis-shaklee-pontian-pengedar-shaklee-pontian-agen-shaklee-pontian

Kelas teknikal sedang berjalan

upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor-stokis-shaklee-pontian-pengedar-shaklee-pontian-agen-shaklee-pontian

Yang bestnya Bisnes Shaklee ni,kalau ada kelas-kelas nutrisi, memang sangat Family Friendly…Ibu-ibu bolehlah bawa anak atau suami ikut serta…

Jadi ibu-ibu tak perlu risau nak letak anak di mana kalau ibu-ibu atau suri rumah nak join kelas..sila bawa je anak uolss ok….

Selain daripada segala ilmu dan teknik berkenaan business yang di ajar, Bisnes Shaklee juga menekankan aspek kerohanian, kami di ajar bagaimana caranya “Menjemput Rezeki” dengan mengamalkan zikir-zikir serta beberapa ibadah sunat yang lain… 


Tidak lupa juga setiap masa kami di bekalkan dengan kata-kata motivasi penguat semangat untuk kami tabah menghadapi segala rintangan dan dugaan yang hadir dalam perjalanan menuju puncak kejayaan…

Dan group kami juga di bimbing oleh pasangan suami isteri yang pakar dalam internet marketing iaitu Puan Farha Maskuriy dan Tuan Hafeez Jamil, di bawah naungan empayar IbuCergas Marketing 

Anda teruja ingin mengetahui setiap rahsia dan teknik-teknik yang di ajar di group kami…jom sertai group Bisnes Shaklee bersama saya, anda pasti akan di ajar dan di pantau dari seorang yang biasa-biasa anda akan bertukar menjadi seorang yang LUAR BIASA, ini kerana BISNES SHAKLEE BISNES LUAR BIASA !!!!

Sekiranya anda berminat untuk mendaftar keahlian shaklee anda atau anda ingin mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia.

Saya Juga Masih Memerlukan Pengedar Shaklee Di Kawasan Berikut:

 

Daerah Batu Pahat:

 

Pengedar Shaklee Bagan,Johor.

Pengedar Shaklee Bandar Ayer Hitam,

Pengedar Shaklee Bandar Rengit,

Pengedar Shaklee Bandar Senggarang,

Pengedar Shaklee Penggaram,

Pengedar Shaklee Yong Peng,

Pengedar Shaklee Tanjung Sembrong,

Daerah Johor Bahru:

 

Pengedar Shaklee Bandar Tebrau,

Pengedar Shaklee jelutong,

Pengedar Shaklee Plentong,

Pengedar Shaklee Sungai Tiram,

Pengedar Shaklee Tanjung Kupang,

 

Daerah Kluang:

 

Pengedar Shaklee Paloh,

Pengedar Shaklee Renggam,

Pengedar Shaklee Kahang,

Pengedar Shaklee Kluang,

Pengedar Shaklee Layang-layang,

Pengedar Shaklee Machap,

Pengedar Shaklee Niyor,

Pengedar Shaklee Paloh,

Pengedar Shaklee Renggam,

Pengedar Shaklee Ulu Benut,

 

Daerah Kota Tinggi:

 

Pengedar Shaklee Bandar Kota Tinggi,

Pengedar Shaklee Johor Lama,

Pengedar Shaklee Kambau,

Pengedar Shaklee Kota tinggi,

Pengedar Shaklee Pantai Timur,

Pengedar Shaklee Pengerang,

Pengedar Shaklee Sedili Besar,

Pengedar Shaklee Sedili Kechil,

Pengedar Shaklee Tanjung Surat,

Pengedar Shaklee Ulu Sungai Johor,

Pengedar Shaklee Ulu Sungei Sedili Besar,

Daerah Mersing:

 

Pengedar Shaklee Bandar Mersing,

Pengedar Shaklee Mersing Kanan,

Pengedar Shaklee Padang Endau,

Pengedar Shaklee Jemaluang,

Pengedar Shaklee Lenggor,

Pengedar Shaklee Mersing,

Pengedar Shaklee Padang Endau,

Pengedar Shaklee Penyabong,

Pengedar Shaklee Pulau Aur,

Pengedar Shaklee Pulau Babi,

Pengedar Shaklee Pulau Pemanggil,

Pengedar Shaklee Pulau Sibu,

Pengedar Shaklee Pulau Tinggi,

Pengedar Shaklee Sembrong,

Pengedar Shaklee Tenggaroh,

Pengedar Shaklee Tenglu,

Pengedar Shaklee Triang,

 

Daerah Muar:

 

Pengedar Shaklee Ayer Hitam,

Pengedar Shaklee Bandar Muar,

Pengedar Shaklee Bukit Kepong,

Pengedar Shaklee Jalan Bakri,

Pengedar Shaklee Jorak,

Pengedar Shaklee Lenga,

Pengedar Shaklee Parit Bakar,

Pengedar Shaklee Parit Jawa,

Pengedar Shaklee Sri Menanti,

Pengedar Shaklee Sungai Balang,

Pengedar Shaklee Sungai Raya,

Pengedar Shaklee Sungai Terap,

 

Daerah Segamat

 

Pengedar  Shaklee Bandar Batu Anam,

Pengedar  Shaklee Bandar Bekok,

Pengedar  Shaklee Buloh Kasap,

Pengedar  Shaklee Jementah,

Pengedar  Shaklee Labis

Pengedar  Shaklee Segamat,

Pengedar  Shaklee Bekok,

Pengedar  Shaklee Buloh Kasap,

Pengedar  Shaklee Chaah,

Pengedar  Shaklee Gemas,

Pengedar  Shaklee Gemas Baharu,

Pengedar  Shaklee Gemerah,

Pengedar Shaklee Jabi,Johor,

Pengedar Shaklee Jementah,

Pengedar Shaklee Labis,

Pengedar Shaklee Sungai Segamat,

Pengedar Shaklee Pogoh,

Pengedar Shaklee Sermin,

 

Saya Juga Memerlukan Pengedar Di Negeri Berikut;

 

Pengedar Shaklee Melaka,

Pengedar Shaklee Negeri Sembilan,

Pengedar Shaklee Selangor,

Pengedar Shaklee Pahang,

Pengedar Shaklee Terengganu,

Pengedar Shaklee Kedah,

Pengedar Shaklee Kelantan,

Pengedar Shaklee Sabah,

Pengedar Shaklee Sarawak,

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur,

Pengedar Shaklee Perak,

Pengedar Shaklee Perlis,

Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:
 
Jika ingin wasap ,hanya klik pada gambar di bawah tanpa perlu simpan number saya satu persatu.
 
cara-buat-bisnes-online-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor
pengedar-vivix-pontian-pengedar-shaklee-pontian
Mentor Bisnes Online Anda;
 
Cheta 
012 7555 470
Id Shaklee: 1081587
www.mahligaivitamin.com
 

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

6 thoughts on “Cara Buat Bisnes Shaklee Online Pengedar Shaklee Pontian Johor”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge