upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor

Cara Buat Bisnes Shaklee Online Pengedar Shaklee Pontian Johor

Ramai yang bertanya saya cara buat bisnes shaklee online ni macam mana caranya?? Terlalu ramai sekarang yang mencari 2nd income, yerlah sekarang ekonomi pun tak menentu..nilai duit kita dah rendah sangat. 

Apa pun bisnes yang bakal anda ceburi ,saya pasti semuanya ada cabaran yang tersendiri. Cuma kita kena pastikan yang kita ni sanggup untuk belajar dan di ajar.

Cari mentor yang betul-betul boleh ajar anda , tak kisah lah sama ada anda nak ceburi bisnes yang lain secara fizikal, atau anda nak belajar cara buat bisnes shaklee online.

Saya Pengedar Shaklee Pontian Johor.

Saya adalah Pengedar Shaklee Pontian Johor, yang sangat komited untuk membantu anda. Usah risau jika anda berada jauh dari saya, dah nama pun online kan semuanya di hujung jari.  😆

Cara buat bisnes Shaklee online ni tidak lah sesukar mana pun, dan semua boleh di ajar secara online juga. Saya akan ajar anda dari zero to hero.

Kenapa Saya Layak Untuk Ajar Anda?

upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor

Ini kerana saya;

  • Blogger Since 2014
  • 1st page google rank blogger dengan spesifik keyword.
  • Menulis dengan SEO ( Search Engine Optimization)
  • Seorang ibu yang bekerja dari rumah sambil meluangkan masa menjaga 3 orang anak kecil tanpa maid dan tanpa pengasuh.
  • Seorang Psoriasis fighter, 3 tahun lamanya saya hadapi Penyakit Psoriasis ni
  • Group saya di bimbing oleh doktor dan juga pakar nutrisi yang bertauliah.
  • Founder Of MahligaiVitamin Empire.

 Apa Yang Anda Dapat Jika Join Group Kami?

 
Di group kami juga menyediakan beberapa kelas sokongan eksklusif yang lain mengikut sistem mentoring.
upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor
                          Ada sijil khas semasa mengikuti Nutrition Workshop

1. Kelas Blogging Basic

2. Kelas Blogging Advance

3. Search Engine Optimization (SEO)

4. Search Engine Marketing (SEM)

5. FB Ads Marketing

6. Template-Template business yang menarik

7. Softselling Skill

8. Group mentoring and monitoring

9. Kelas Webinar (Meeting Secara Virtual)

10. Kelas Whatsapp dan juga Telegram

upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor

Bersama Family Besar iReach

upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor

dan masih banyak lagi kelas-kelas yang menarik….

Namun untuk respons yang lebih cepat group kami juga ada group Whatsapp dan group facebook Eksklusif…di dalam group tersebut kami sentiasa di sokong oleh beberapa orang doktor, Pakar Nutrisi , Pakar Marketing Online dan Offline.. dan pakar-pakar ini sentiasa up to date dari segi kepakaran masing-masing.


Baru-baru ini Group kami menyediakan kelas berkenaan Blogging dan Search Engine Optimization (SEO). 


Tahukah Anda ??? Kelas SEO di luar sana yurannya bernilai beribu-ribu namun group kami amat bertuah kerana kami mendapatkannya secara PERCUMA...

Terima Kasih yang tidak terhingga kepada Upline saya pasangan suami isteri Hafeez Jamil & Farha Maskuriy yang bertungkus lumus mengajar kami semua segala ilmu-ilmu yang sangat bernilai ini..


Begitu juga big thanks to super upline saya Presidential Master Zainul Anuar & Presidential Master Lyna Noh kerana telah menyediakan tempat yang begitu selesa untuk kami di bawah team iReach Family untuk menuntut ilmu di sana…


upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor

Kelas teknikal sedang berjalan

upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor 

Kelas Yang mesra anak-anak..so tak perlu risau nak letak anak di mana kalau ibu-ibu atau suri rumah nak join kelas..sila bawa je anak uolss ok….

Selain daripada segala ilmu dan teknik berkenaan business yang di ajar, Bisnes Shaklee juga menekankan aspek kerohanian, kami di ajar bagaimana caranya “Menjemput Rezeki” dengan mengamalkan zikir-zikir serta beberapa ibadah sunat yang lain… 


Tidak lupa juga setiap masa kami di bekalkan dengan kata-kata motivasi penguat semangat untuk kami tabah menghadapi segala rintangan dan dugaan yang hadir dalam perjalanan menuju puncak kejayaan…

Teruja ingin mengetahui setiap rahsia dan teknik-teknik yang di ajar di group kami…jom sertai group Bisnes Shaklee bersama saya, anda pasti akan di ajar dan di pantau dari seorang yang biasa-biasa anda akan bertukar menjadi seorang yang LUAR BIASA, ini kerana BISNES SHAKLEE BISNES LUAR BIASA !!!!

Sekiranya anda berminat untuk mendaftar keahlian shaklee anda atau anda ingin mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:
 
Jika ingin wasap ,hanya klik pada gambar di bawah tanpa perlu simpan number saya satu persatu.
 
cara-buat-bisnes-online-shaklee-pengedar-shaklee-pontian-johor
Mentor Bisnes Online Anda;
 
Cheta 
012 7555 470
Id Shaklee: 1081587
www.mahligaivitamin.com
 

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge