cara-kecutkan-fibroid-cyst-dengan-shaklee-set-fibroid-shaklee5

Cara Kecutkan Fibroid Secara Semulajadi Tanpa Pembedahan

Apa Itu Fibroid?

 

Fibroid ni sebenarnya ketumbuhan dalam  rahim wanita. 99% ketumbuhan dalam rahim ni bukanlah kanser. Saiz fibroid ni juga berbeza, ada yang kecil ada yang besar, ada yang bilangannya 1 dan ada juga yang tumbuh banyak.

Kebanyakkan mereka tak tahu yang mereka ada fibroid,sebabnya fibroid ni dia tak menunjukan gejala sakit pun, yang kebanyakkan jadi masalah bila fibroid ni membesar. Abdomen (perut) besar tapi tak pregnant, tahu-tahu bila check doktor dan doktor buat scan barulah tahu yang sebenarnya ada fibroid. 🙁

 

[ Video : Apa Itu Fibroid dan Simptomnya ]

 

 

Tanda / Simptom Yang Fibroid Ada Dalam Rahim

 

  1. Haid yang banyak atau terlalu lama
  2. Pendarahan pada faraj di luar waktu haid.
  3. Sengugut teruk
  4. Sakit di bahagian pelvis
  5. Kerap Kencing
  6. Kencing Tak lawas
  7. Perut rasa membesar
  8. Sakit ketika berhubungan intim
  9. Sukar untuk hamil
  10. Jika hamil mudah untuk keguguran

Vitamin Shaklee Yang Membantu Mengecutkan Fibroid

 

Cara Kecutkan Fibroid Tanpa Pembedahan Vivix ResV 2 (1)

 

cara-kecutkan-fibroid-cyst-dengan-shaklee-set-fibroid-shaklee8

Alhamdullilah,ini antara customer saya yang paling cepat dapat kesan, beliau ada multiple fibroid and cyst,doktor memang dan minta dia untuk buat operation untuk buang multiple fibroid tu. Paling besar 7 cm.

tapi bila mana dia amalkan vivix and ResV for special dose,  supprisingly memang fibroid 7cm tu masa scan langsung tak di jumpai . Cuma yang nampak hanya 5cm sahaja..alhamdullilah.

dan effect lain yang beliau dapat ialah,

  • Keluar semua lendir darah-darah kotor
  • bangun pagi rasa badan fresh
  • lawas membuang
  • tidur rasa lebih lena
  • kulit rasa lembab tak kering dah
  • eczema berkurang ,tak perlu makan ubat gatal dah.

cara-kecutkan-fibroid-cyst-dengan-shaklee-set-fibroid-shaklee7

 

cara-kecutkan-fibroid-cyst-dengan-shaklee-set-fibroid-shaklee9

bila sendiri dapat rasa effect,beliau sendiri pergi branch shaklee memborong vivix.

cara-kecutkan-fibroid-cyst-dengan-shaklee-set-fibroid-shaklee10

mujur expired October 2021,kalau lama lagi mau lebih beliau memborong tu… :mrgreen:

 

cara-kecutkan-fibroid-cyst-dengan-shaklee-set-fibroid-shaklee11

 

cara-kecutkan-fibroid-cyst-dengan-shaklee-set-fibroid-shaklee12

 

cara-kecutkan-fibroid-cyst-dengan-shaklee-set-fibroid-shaklee13

 

haaa…ni satu lagi yang Cheta nak cerita , beliau ni ahli makan sendiri je,bukan ahli berbisnes pun kan, tapi still dapat bonus dari shaklee juga tau..

so sangat rugilah kalau u makan shaklee tapi tak daftar ahli shaklee, sangatlah rugi tau..

Cara Kecutkan Fibroid Tanpa Pembedahan Vivix ResV 2 (1)

Dengan pembelian Set Fibroid ini anda layak untuk dapat ,

  • Free Postage
  • Free Membership
  • Free Consultation
  • Layak dapat cash bonus 5%
  • Berpeluang untuk jana pendapatan dengan Shaklee.
  • Harga untuk Set Fibroid ini ialah RM788

Mari saya kongsikan kisah benar kawan saya iaitu Puan Fatihah yang amalkan set ini dan berjaya kecutkan fibroid beliau semata-mata sebab mahu elakkan pembedahan.

Kisah Fibroid Puan Fatihah (Ebby) Kecut dari 13.3 cm kepada 2.3 cm dalam masa 3 minggu

2 bulan lepas (23 November 2016) saya scan fibroid, doktor maklumkan saiz fibroid waktu itu 13.3cm.

Tak terkata betapa gelapnya duniabila tahu. Sakit fibroid ini macam contraction nak bersalin.

Waktu di klinik doktor bagi pain killer untuk masalah saya ini. Saya tanya doktor, “Ada ubat tak untuk fibroid saya ini?”

Doktor jawab tiada selain painkiller. Tapi kalau fibroid awak buat rasa sakit, memang kena operate untuk buang.

Operate fibroid ini ada 2 risiko :

1- Jika berlaku pendarahan, awak kena buang rahim sebab fibroid ini terlampau besar

2- Fibroid akan berulang iaitu ada balik

Saya jawab “Takpe, supplement Shaklee ada banyak doktor.” Doktor hanya gelak sebab doktor kata supplement bukan ubat.

Tapi saya nekad nak usahakan juga.  “Ok doktor, bagi saya masa sebulan, saya akan datang scan semula fibroid ni.”

Lebih kurang 3 minggu selepas itu (14 Disember 2016) saya datang hospital untuk follow-up dan scan.

Doktor pertama godek-godek scanner tapi tak nampak apa-apa. Wah dah berbunga hati saya masa ni. Untuk double confirm, doktor panggil Pakar Sakit Puan untuk tolong check.

Setelah di ukur, tak sangka fibroid saya yang 3 minggu lepas bersaiz 13.3 cm sampai rasa sakit macam contraction; sekarang dah kecut dalam 2.3 cm!

Syukur sangat-sangat. Tuhan saja yang tahu betapa lega dan gembiranya saya masa itu.

Doktor pun terkejut tanya apa yang saya makan. Alhamdulillah saya amalkan Set Fibroid Shaklee dengan konsisten dan pengambilan extra-dose.

Semua ini tetap atas izin Allah.

-Puan Fatihah

Testimonial Kecutkan Fibroid Dengan Vitamin

 

cara kecutkan fibroid tanpa pembedahan dengan vivix resv 1 (1)

 

Cara Kecutkan Fibroid Tanpa Pembedahan Vivix ResV (1)

cara-kecutkan-fibroid-cyst-dengan-shaklee-set-fibroid-shaklee

 

cara-kecutkan-fibroid-cyst-dengan-shaklee-set-fibroid-shaklee1

 

cara-kecutkan-fibroid-cyst-dengan-shaklee-set-fibroid-shaklee3

 

cara-kecutkan-fibroid-cyst-dengan-shaklee-set-fibroid-shaklee4

 

Cara-Kecutkan-Fibroid-Dengan-Vivix-Shaklee-Vitamin-Shaklee-Testimoni-Vivix-Shaklee-Untuk-Fibroid-Harga-Set-Fibroid-Shaklee-5

Cara Kecutkan Fibroid Tanpa Pembedahan Vivix ResV 2 (1)

Harga Pakej Ini RM788

Nak berikhtiar dengan Vitamin Shaklee? 

Hubungi Cheta sekarang;

Cheta Eita

HP Num; 6013.786.3926@6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60137863926/SetFibroid

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Telegram: ShakleeByCheta

Web:mahligaivitamin.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge