cara mengetatkan faraj cara menganjalkan payudara cara menghilangkan keputihan faraj ketat payudara mantap payudara tegang15cara mengetatkan miss v selepas bersalin

Cara Mengetatkan Miss V Selepas Bersalin Supaya Kembali Mengigit

Bagaimana Cara Mengetatkan Miss V Selepas Bersalin?

Bagaimana cara mengetatkan Miss V selepas bersalin supaya kembali mengigit seperti dulu?Sebenarnya ramai wanita berasa taboo atau teramat malu untuk memulakan bicara perihal dalam kelambu,apatah lagi mahu mencari cara mengetatkan miss V selepas bersalin.

Tapi mungkin juga ada yang search senyap-senyap di googlekan Cara Mengetatkan Miss V Selepas Bersalin  😆

Bukan Masalah Baru

Masalah Miss V atau faraj longgar selepas bersalin bukanlah suatu masalah baru. Ia normal sebenarnya. Ramai sebenarnya wanita yang baru lepas bersalin bimbang akan perkara ini, bimbang faraj longgar,tiada daya kemutan yang kuat dan mengigit seperti awal perkahwinan..

Perlu untuk wanita semua ketahui bahawa sewaktu mengandung size pelvik wanita membesar untuk menyokong kelahiran bayi.Pembesaran tersebut menyebabkan terjadinya perubahan pada lantai pelvik seterusnya vagina wanita.

Sewaktu proses kelahiran pula dinding vagina dan otot yang menyokongnya juga akan di regangkan. Ada sesetengah kes melahirkan anak pertama atau bayi agak besar dinding vagina dan juga pembukaan vagina juga akan terluka dan terkoyak.

Senaman Kegel Membantu Mengetatkan Miss V dan Mengembalikan Keanjalannya

 

ketatkan-faraj-selepas-bersalin-kegel

Cara Melakukan Senaman Kegel

1. Kemutkan otot pelvik seperti anda mahu menahan air kencing.
2. Tahan selama 2-3 saat.
3. Lepaskan ia perlahan-lahan dan rehat.
4. Buat 25 kali tiga kali sehari tidak kira di mana anda berada.
5. Jangan kecutkan otot perut atau punggung semasa senaman ini.

Senaman kegel ini harus di lakukan dengan kerap sewaktu dalam fasa berpantang, yerlah senang je kan,sesambil baring menyusukan anak pun dah boleh buat..bukan ada orang yang nampak pun kan  :mrgreen:

Vitamin Shaklee Yang Boleh Membantu Mengetatkan Kembali Miss V Selepas Bersalin

Sebenarnya ramai sangat yang dah cuba dan telah dapatkan kesan yang sangat menakjubkan pada perhubungan intim masing-masing tau.

Alfalfa Shaklee ni bukan je terbukti berkesan untuk mengetatkan kembali Miss V, bahkan ia juga mampu untuk menghilangkan keputihan,dan menganjalkan payudara juga tau..

Tapi bukanlah itu sahaja fungsinya,sebenarnya Alfalfa ni banyak kelebihan dan fungsinya dan sangat bagus untuk di amalkan untuk mendapatkan kesihatan yang lebih baik..tapi itulah untuk entry kali ni kita fokus dulu bab mengetatkan Miss V selepas bersalin ni… :mrgreen:

Ehhh…jomlah apa tunggu lagi,kita layan jerlah testimoni dari para isteri yang sangat berpuas hati ni  😆

Nak Tahu Kelebihan Alfalfa boleh (Klik Sini)

[Video] Cara Mengembalikan Keanjalan Payudara Dan Mengetatkan Vagina Selepas Bersalin

Testimoni Alfalfa Bantu Isteri Mengetatkan Miss V Selepas Bersalin

 

cara mengetatkan faraj cara menganjalkan payudara cara menghilangkan keputihan faraj ketat payudara mantap payudara tegang cara mengetatkan miss v selepas bersalin

cara mengetatkan faraj cara menganjalkan payudara cara menghilangkan keputihan faraj ketat payudara mantap payudara tegang1cara mengetatkan miss v selepas bersalin

 

cara mengetatkan faraj cara menganjalkan payudara cara menghilangkan keputihan faraj ketat payudara mantap payudara tegang2cara mengetatkan miss v selepas bersalin

 

cara mengetatkan faraj cara menganjalkan payudara cara menghilangkan keputihan faraj ketat payudara mantap payudara tegang8cara mengetatkan miss v selepas bersalin

 

cara mengetatkan faraj cara menganjalkan payudara cara menghilangkan keputihan faraj ketat payudara mantap payudara tegang9cara mengetatkan miss v selepas bersalin

 

cara mengetatkan faraj cara menganjalkan payudara cara menghilangkan keputihan faraj ketat payudara mantap payudara tegang10cara mengetatkan miss v selepas bersalin

 

cara mengetatkan faraj cara menganjalkan payudara cara menghilangkan keputihan faraj ketat payudara mantap payudara tegang11cara mengetatkan miss v selepas bersalin

 

cara mengetatkan faraj cara menganjalkan payudara cara menghilangkan keputihan faraj ketat payudara mantap payudara tegang12cara mengetatkan miss v selepas bersalin

 

cara mengetatkan faraj cara menganjalkan payudara cara menghilangkan keputihan faraj ketat payudara mantap payudara tegang14cara mengetatkan miss v selepas bersalin

 

cara mengetatkan faraj cara menganjalkan payudara cara menghilangkan keputihan faraj ketat payudara mantap payudara tegang13cara mengetatkan miss v selepas bersalin

 

Haaaa…meletopkan itulah Cara mengetatkan miss V selepas bersalin yang si isteri amalkan..apa tunggu lagi..jangan fikir lama-lama, makin cepat amalkan Alfalfa ni maka semakin cepat jugalah kesan “mengigit” yang korang bakal dapat… :mrgreen:

cara mengetatkan faraj cara menganjalkan payudara cara menghilangkan keputihan faraj ketat payudara mantap payudara tegang16cara mengetatkan miss v selepas bersalin

Kalau segan nak direct beli dengan Cheta boleh je korang klik gambar Alfalfa tu untuk direct beli di laman web shaklee melalui kad debit/kad kredit. Lepas tu jangan lupa hubungi Cheta untuk Cheta bagi cara makan yang paling berkesan supaya suami korang dapat effect gigit jari..hahahha  😀

Boleh hubungi Cheta di talian 012.7555.470 atau direct wassap cheta tau tekan je gambar wassap di bawah…

pengedar shaklee pontian johor agen shaklee pontian johor ejen shaklee pontian johor stokis shaklee pontian johor kedai shaklee pontian johor COD Shaklee pontian4

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge