Fungsi GLA Complex

cara-turunkan-bacaan-kencing-manis

Cara Turunkan Bacaan Kencing Manis Dengan Pantas

Cara turunkan bacaan kencing manis dengan pantas!, memang selalu akan di cari oleh pesakit kencing manis. Mereka akan mencuba pelbagai cara,petua,tips, ubat-ubat serta pelbagai cara lagi untuk turunkan bacaan gula dalam darah mereka. Kencing manis memang tidak boleh di rawat, tapi kencing manis boleh di kawal. Ubat kencing manis yang doktor selalu bagi tu tujuannya …

Cara Turunkan Bacaan Kencing Manis Dengan PantasRead More »

psoriasis-penyakit-kulit-yang-hilang-timbul

Cara Mengawal Penyakit Psoriasis Agar Tidak Merebak Ke Seluruh Tubuh Badan Dengan Cepat

Kebanyakkan Pesakit masih tidak mengetahui bagaimana  cara mengawal Penyakit Psoriasis. Setakat ini, penyakit Psoriasis di kategorikan sebagai penyakit auto imun yang menyebabkan kulit pesakit itu,kemerahan, bersisik putih serta menimbulkan kegatalan yang amat sangat. Penyakit Psoriasis ialah  penyakit kulit yang hilang timbul dalam sepanjang kitaran hidup pesakitnya, memang sukar untuk menyembuhkan. Tapi tahukah anda bahawa Penyakit …

Cara Mengawal Penyakit Psoriasis Agar Tidak Merebak Ke Seluruh Tubuh Badan Dengan CepatRead More »

Vitamin Sakit Kulit Psoriasis Membuatkan Kulit Cantik Dan Licin Kembali

Penyakit Kulit Psoriasis ni memang agak sukar untuk di sembuhkan 100%, ia mengambil masa untuk sembuh, dan juga of course kena juga berpantang makan..semua rules kena ikut..tak boleh main hentam saja. Sebelum Cheta berjumpa dengan Vitamin Sakit Kulit Psoriasis dan bermacam-macam jenis ubat-ubatan yang Cheta cuba..namun semuanya hampa..  BACA SINI >> UBAT PENYAKIT KULIT PSORIASIS Kebanyakkan …

Vitamin Sakit Kulit Psoriasis Membuatkan Kulit Cantik Dan Licin KembaliRead More »

Cara Rawatan Psoriasis,Tips Kurangkan Gatal Serta Testimonial Pesakit Psoriasis

Cara rawatan Psoriasis ni ada bermacam-macam jenis, bergantung pada tahap Psoriasis itu sendiri. Psoriasis adalah masalah keradangan pada kulit yang menyebabkan kulit kelihatan merah, bersisik dan berkerak tebal di bahagian tubuh badan terutamanya,kaki,badan,siku, bahagian bawah badan,lutut,tangan dan kulit kepala. Cara Rawatan Psoriasis Rawatan mengatasi psoriasis ini bergantung kepada: 1)Tahap Psoriasis 2)Jenis Psoriasis 3)Kawasan Kulit Terjejas …

Cara Rawatan Psoriasis,Tips Kurangkan Gatal Serta Testimonial Pesakit PsoriasisRead More »

ubat-penyakit-kulit-psoriasis

Ubat Penyakit Kulit Psoriasis- Dah Pelbagai Jenis Ubat Dicuba Namun Hampa

Memang dah macam-macam jenis ubat penyakit kulit Psoriasis yang di cuba, namun hampa sekali… Ikuti pengalaman saya sendiri mengatasi masalah Psoriasis. Apakah Punca Penyakit Penyakit Kulit Psoriasis Cheta? heemmm…susah sebenarnya nak sharing cerita ni..berjuta2 kali di fikirkan tapi akhirnya share lah juga yer…mana lah tau korang di luar sana pun ada menghadapi masalah serupa kan… …

Ubat Penyakit Kulit Psoriasis- Dah Pelbagai Jenis Ubat Dicuba Namun HampaRead More »

Penyakit-psoriasis

Penyakit Psoriasis -Pengalaman Sendiri Berjuang Mengatasinya.

APA ITU PENYAKIT PSORIASIS?? Penyakit Psoriasis adalah keadaan di mana kulit menjadi merah,mengelupas,tompokan kasar yang berkerak, dan di litupi dengan sisik yang berwarna keperakkan. Tompokan ini biasanya timbul di sekitar siku, kaki, belakang badan,lutut dan juga boleh timbul di mana sahaja bahagian badan yang ada. Tompokkan ini biasa menimbulkan kegatalan dan kesakitan akibat keadaan kulit …

Penyakit Psoriasis -Pengalaman Sendiri Berjuang Mengatasinya.Read More »

petua turunkan bacaan kencing manis

Petua Turunkan Bacaan Kencing Manis Dengan Cepat

Sekarang ni bukan orang tua je yang  ada penyakit kencing manis ni…kalau tengok dekat hospital kadang tu ada student berbaju sekolah lagi checkup monthly untuk monitor bacaan kencing manis. Pernah Cheta jumpa budak umur 13 tahun dah cucuk insulin..uhuhuhu…sedih tengok..kenapa sampai boleh jadi begitu. Dia kata dah macam-macam petua turunkan bacaan kencing manis yang dia …

Petua Turunkan Bacaan Kencing Manis Dengan CepatRead More »