Resepi Sambal Kicap Johor

resepi sambal kicap johor cara nak buat sambal kicap johor1

Resepi Sambal Kicap Johor Mudah Pasti Sedap

Resepi sambal kicap ni memang perghhh padu beb..kalau korang ke johor dan menyinggah beli pisang goreng ke,tempe goreng,dan segala gorengan macam keledek ke,sukun ke kan..confirm korang akan di berikan sambal kicap ni dalam satu bekas atau plastik kecil. Korang yang mana baru first time tu,trylah mesti kalau korang dah balik confirm korang rindu punya.. Selain …

Resepi Sambal Kicap Johor Mudah Pasti SedapRead More »