Uncategorized

Pengedar Vivix Shaklee Malaysia

Anda mencari Pengedar Vivix Shaklee Malaysia?, Di sini ada senarai pengedar yang  bertauliah, serta di bimbing oleh pakar nutrisi dan juga doktor bertauliah. Mereka boleh memberikan konsultasi terbaik untuk anda. Pengedar Set bersalin Shaklee Selain itu mereka juga adalah Pengedar Set Bersalin Shaklee yang akan memberikan konsultasi terbaik untuk anda,merek juga telah di bimbing oleh …

Pengedar Vivix Shaklee MalaysiaRead More »

ubat-buang-angin-selepas-bersalin-ubat-buang-angin-dalam-badan-paling-pantas

Ubat Buang Angin Dalam Badan Selepas Bersalin Semudah ABC

Ubat buang angin selepas bersalin memang sangat di perlukan oleh ibu-ibu selepas bersalin,al maklum lah ibu lepas bersalin ni badan nya memang sangat mudah di masuki angin…..tapi bukanlah “berangin ” yer aka “Cepat Marah” Teringat saya sewaktu melahirkan Puteri Ketiga saya pada 25/4/2015 secara pembedahan..huhuhu emergency czer yer..nanti saya kongsikan pengalaman czer saya dan juga …

Ubat Buang Angin Dalam Badan Selepas Bersalin Semudah ABCRead More »

cara-turunkan-kolesterol-dengan-cepat

5 Cara Turunkan Kolesterol Dengan Cepat Elak Terkena Serangan Jantung

Cara turunkan kolesterol dengan cepat ada berbagai tips dan petua. Kenapa terlalu ramai orang risau dengan Kolesterol ni? Kolesterol adalah salah satu punca terjadinya serangan penyakit jantung @ lebih popular dengan kata HEART ATTACK… Biasa kan..kalau tengok drama tu orang-orang kaya kena heart attack 🙁 …tapi sekarang bukan orang kaya jer…semua sama..sebab apa…tengok gaya pemakanan …

5 Cara Turunkan Kolesterol Dengan Cepat Elak Terkena Serangan JantungRead More »

Vitamin Sakit Kulit Psoriasis Membuatkan Kulit Cantik Dan Licin Kembali

Penyakit Kulit Psoriasis ni memang agak sukar untuk di sembuhkan 100%, ia mengambil masa untuk sembuh, dan juga of course kena juga berpantang makan..semua rules kena ikut..tak boleh main hentam saja. Sebelum Cheta berjumpa dengan Vitamin Sakit Kulit Psoriasis dan bermacam-macam jenis ubat-ubatan yang Cheta cuba..namun semuanya hampa..  BACA SINI >> UBAT PENYAKIT KULIT PSORIASIS Kebanyakkan …

Vitamin Sakit Kulit Psoriasis Membuatkan Kulit Cantik Dan Licin KembaliRead More »

ubat-penyakit-kulit-psoriasis

Ubat Penyakit Kulit Psoriasis- Dah Pelbagai Jenis Ubat Dicuba Namun Hampa

Memang dah macam-macam jenis ubat penyakit kulit Psoriasis yang di cuba, namun hampa sekali… Ikuti pengalaman saya sendiri mengatasi masalah Psoriasis. Apakah Punca Penyakit Penyakit Kulit Psoriasis Cheta? heemmm…susah sebenarnya nak sharing cerita ni..berjuta2 kali di fikirkan tapi akhirnya share lah juga yer…mana lah tau korang di luar sana pun ada menghadapi masalah serupa kan… …

Ubat Penyakit Kulit Psoriasis- Dah Pelbagai Jenis Ubat Dicuba Namun HampaRead More »

petua turunkan bacaan kencing manis

Petua Turunkan Bacaan Kencing Manis Dengan Cepat

Sekarang ni bukan orang tua je yang  ada penyakit kencing manis ni…kalau tengok dekat hospital kadang tu ada student berbaju sekolah lagi checkup monthly untuk monitor bacaan kencing manis. Pernah Cheta jumpa budak umur 13 tahun dah cucuk insulin..uhuhuhu…sedih tengok..kenapa sampai boleh jadi begitu. Dia kata dah macam-macam petua turunkan bacaan kencing manis yang dia …

Petua Turunkan Bacaan Kencing Manis Dengan CepatRead More »

Malaysia Negara Obes???

Aiseh…Cheta baca magazine lama tadi..terbaca satu artikel “MALAYSIA NEGARA OBES??” Keratan artikel itu berbunyi begini.. “ Untuk rekod, Malaysia di letakkan negara yang mempunyai paling ramai penduduk dengan berat badan berlebihan di Asia. Penasihat Sains kepada Perdana Menteri,Tan Sri Zakri Abdul Hamid berkata, laporan terkini sebuah jurnal perubatan Britain, The Lancet mendedahkan 49 peratus wanita …

Malaysia Negara Obes???Read More »