Vitamin Untuk Ibu Mengandung

set-kehamilan-shaklee-testimoni-set-kehamilan-shaklee-set-ibu-hamil-shaklee-set-mengandung-vitamin-ibu-hamil-ibu-mengandung78

Koleksi Testimoni Vitamin Ibu Hamil Shaklee 2018

Vitamin Ibu Hamil Shaklee memang lama sangat popular dah, tak perlu dah nak di perkenalkan lagi kan….memang ramai ibu hamil di Malaysia ni yang amalkan Vitamin Ibu Hamil Shaklee  dan macam-macam juga feedback positif yang kami terima tau…antaranya… Ada yang berjaya atasi Masalah HB Rendah ketika hamil dengan Vitamin Atasi HB Rendah Ibu Hamil Ada …

Koleksi Testimoni Vitamin Ibu Hamil Shaklee 2018Read More »

E-Book Percuma 7 Soalan Berkaitan Pemakanan Ibu Hamil

Assalamualaikum…hye semua.. Hari Cheta baik hati nak berikan E-Book Percuma berkenaan 7 Soalan Berkaitan Pemakanan Ibu Hamil.. Siapa Yang Patut Milikinya? Ibu yang sedang hamil atau bakal hamil Suami kepada isteri yang sedang mengandung atau sesiapa sahaja yang ingin belajar atau mengetahui Corak pemakanan yang sepatutnya ibu hamil amalkan untuk memastikan ibu dan bayi dalam …

E-Book Percuma 7 Soalan Berkaitan Pemakanan Ibu HamilRead More »

ibu-hamil-kecutkan-cyst-tanpa-pembedahan4-vitamin-ibu-hamil-pengalaman-ibu-hamil-cyst-fibroid-cara-kecutkan-cyst-sewaktu-hamil

Pengalaman Ibu Hamil Kecutkan Cyst Bersaiz 7CM Tanpa Pembedahan

Hari ni Cheta nak kongsikan pengalaman ibu hamil kecutkan Cyst bersaiz 7cm tanpa sebarang pembedahan. Cheta pasti setiap ibu hamil pasti mempunyai pengalaman serta cerita yang berbeza, bahkan pengalaman mengandung anak pertama dengan pengalaman mengandung anak kedua juga punyai cerita yang tersendiri…kan..kan… Puan Hanisah Mansor ni salah seorang ibu hamil yang berkongsi pengalamannya mengecutkan cyst …

Pengalaman Ibu Hamil Kecutkan Cyst Bersaiz 7CM Tanpa PembedahanRead More »

Vitamin Ini Bantu Kecutkan Cyst Semasa Mengandung

Biasanya Cyst sewaktu mengandung tidak mendatangkan bahaya bila sizenya kurang daripada 5cm… kebiasaannya doktor akan ” tunggu dan lihat” sahaja…doktor akan tetap pantau untuk pastikan Cyst itu tidak terus membesar… Jika Cyst terus membesar kebiasaan nya pembedahan akan di lakukan, tapi..akan ada risiko bila pembedahan di buat. Risiko yang biasa di dengar akan berlaku tumpah …

Vitamin Ini Bantu Kecutkan Cyst Semasa MengandungRead More »

ovarian-cysts-s1-what-are-ovarian-cystsvitamin ibu hamil cara kecutkan cyst tanpa pembedahan

Ovarian Cyst Ketika Hamil Bahaya Ke Tidak??

Apa Itu Ovarian Cyst??? Ovarian Cyst adalah merupakan kantung yang mengandungi cecair yang berada dalam kilang telur ovari. Terdapat pelbagai jenis ovarian cyst, tetapi kebanyakkannya bukanlah sejenis kanser yang sangat di takuti oleh golongan wanita. Kebiasaannya Cyst ini tidak menyebabkan kesakitan bahkan wanita itu sendiri tidak akan menyedarinya…Cyst biasanya akan hilang dengan sendirinya tanpa apa-apa …

Ovarian Cyst Ketika Hamil Bahaya Ke Tidak??Read More »

surah amalan ibu hamil vitamin ibu hamil ibu mengandung set mengandung shaklee set hamil shaklee

8 Surah Amalan Ketika Mengandung Yang Sangat Bagus Untuk Diamalkan Ibu Hamil

Cheta nak share dengan ibu-ibu semua 8 surah amalan terbaik untuk di amalkan ketika mengandung. Semua ibu pastinya mahukan zuriatnya lahir dengan sempurna,cerdik,sihat,soleh,solehah….tiada satu ibu pun yang menginginkan zuriatnya sakit dan tidak sempurna…   Namun itu semua kehendak yang Maha Kuasa..apa pun yang di anugerahkan kepada kita..haruslah kita terima dengan redha dan hati yang terbuka… …

8 Surah Amalan Ketika Mengandung Yang Sangat Bagus Untuk Diamalkan Ibu HamilRead More »

Bolehkah-Ibu-Hamil-dengan-Anemia-Berpuasa-set-anemia-shaklee-set hamil-shaklee-set-mengandung-shaklee-pengalaman-ibuhamil-review set-hamil-shaklee

Pengalaman Ibu-Ibu Hamil Makan Set Mengandung Premium Shaklee Untuk Naikkan HB

Kali ni Cheta nak Share pengalaman ibu-ibu hamil yang makan Set Mengandung Set Hamil Premium Shaklee untuk menaikkan HB rendah.   1) Pengalaman Ibu Hamil Pertama   ” Kisah Check up pregnancy semalam.   * Berat maintain dah 0.5kg-1kg tiap-tiap bulan…( ada sekali saja naik mendadak 5Kg masa second month)   *HB maintain pen dengan biru …

Pengalaman Ibu-Ibu Hamil Makan Set Mengandung Premium Shaklee Untuk Naikkan HBRead More »

harga-esp-shaklee-2018-energizing-soy-protein-shaklee-protein-esp-kelebihan-protein-soya-shaklee-testimoni-esp-shaklee1

Harga ESP Shaklee 2018|Testimoni ESP Shaklee

Ramai yang bertanya Harga ESP Shaklee 2018..dan ramai juga yang cari Testimoni ESP Shaklee ni kan, nampak gaya ramai peminat ESP ni yer.. ESP Shaklee adalah produk paling hot di Shaklee kerana ia telah di iktiraf di seluruh dunia,kerana ia telah menjalankan kajian ke atas produk dan protein berkualiti tinggi yang di perbuat daripada tumbuh-tumbuhan. …

Harga ESP Shaklee 2018|Testimoni ESP ShakleeRead More »

suntikan anti tetanus ATT untuk ibu hamil

Suntikan Anti Tetanus (ATT) – 28 Minggu Kehamilan

Suntikan Anti Tetanus (ATT) dulu time bujang tak pernah pun ambil kisah…hahhaha dah nama pun bujang kan…. Tapi sekarang sejak mengandung ni memang alert jelah. Dua hari lepas saya ke Klinik Ibu Dan Anak..untuk checkup and scan dengan doktor…alhamdullilah BP ok..test urine pun cantik..berat cuma naik 1.1kg je dari bulan lepas, kedudukan plasenta pun doktor …

Suntikan Anti Tetanus (ATT) – 28 Minggu KehamilanRead More »