Vitamin Untuk Ibu Mengandung

harga-esp-shaklee-2018-energizing-soy-protein-shaklee-protein-esp-kelebihan-protein-soya-shaklee-testimoni-esp-shaklee1

Harga ESP Shaklee 2019|Testimoni ESP Shaklee

Ramai yang bertanya Harga ESP Shaklee 2019..dan ramai juga yang cari Testimoni ESP Shaklee ni kan, nampak gaya ramai peminat ESP ni yer.. ESP Shaklee adalah produk paling hot di Shaklee kerana ia telah di iktiraf di seluruh dunia,kerana ia telah menjalankan kajian ke atas produk dan protein berkualiti tinggi yang di perbuat daripada tumbuh-tumbuhan. …

Harga ESP Shaklee 2019|Testimoni ESP ShakleeRead More »

suntikan anti tetanus ATT untuk ibu hamil

Suntikan Anti Tetanus (ATT) – 28 Minggu Kehamilan

Suntikan Anti Tetanus (ATT) dulu time bujang tak pernah pun ambil kisah…hahhaha dah nama pun bujang kan…. Tapi sekarang sejak mengandung ni memang alert jelah. Dua hari lepas saya ke Klinik Ibu Dan Anak..untuk checkup and scan dengan doktor…alhamdullilah BP ok..test urine pun cantik..berat cuma naik 1.1kg je dari bulan lepas, kedudukan plasenta pun doktor …

Suntikan Anti Tetanus (ATT) – 28 Minggu KehamilanRead More »