Vitamin Untuk Ibu Menyusu

Bolehkah-Ibu-Hamil-dengan-Anemia-Berpuasa-set-anemia-shaklee-set hamil-shaklee-set-mengandung-shaklee-pengalaman-ibuhamil-review set-hamil-shaklee

Pengalaman Ibu-Ibu Hamil Makan Set Mengandung Premium Shaklee Untuk Naikkan HB

Kali ni Cheta nak Share pengalaman ibu-ibu hamil yang makan Set Mengandung Set Hamil Premium Shaklee untuk menaikkan HB rendah.   1) Pengalaman Ibu Hamil Pertama   ” Kisah Check up pregnancy semalam.   * Berat maintain dah 0.5kg-1kg tiap-tiap bulan…( ada sekali saja naik mendadak 5Kg masa second month)   *HB maintain pen dengan biru …

Pengalaman Ibu-Ibu Hamil Makan Set Mengandung Premium Shaklee Untuk Naikkan HBRead More »

ostematrix-kalsium-ibu-menyusu-ibu-hamil-sembelit-elak-kejang-kaki-sakit-gigi-gusi-sakit-badan11

Ibu Menyusu Kekurangan Kalsium?Betul Ke?

Ibu menyusu ni,kebiasaannya memang selalu ada masalah kekurangan kalsium tau, lagi-lagilah bila mana kalau sejak dari kehamilan lagi si ibu ni mengabaikan pengambilan kalsium dan juga Vitamin Semasa hamil. Betul semasa dalam proses penyusuan ibu menyusu ni akan berikan kalsium kepada si bayi, sebenarnya kalsium ibu ni dari sejak kehamilan lagi dah di tarik oleh …

Ibu Menyusu Kekurangan Kalsium?Betul Ke?Read More »

pengedar-shaklee-pontian-pengedar-vivix-shaklee-pontian1

Shaklee Kenapa Boleh Buat Ku Jatuh Cinta Berkali-kali?

Shaklee…….. 😆 Jatuh cinta lagi….lagi – lagi ku jatuh cinta?? Orang kalau dah jatuh cinta ni kan… lain macam perginya kan… angau je memanjang… teringat², terindu²… aishhh… tak lena tido aihhh…alah samalah situasinya macam kita mula-mula jatuh cinta dengan pasangan kita dulu kan..kan… Asiklah rindu-rinduan,sehari tak dengar suara aiseyyy…boleh merajuk bagai,mulalah tanya kenapa tak call,kenapa …

Shaklee Kenapa Boleh Buat Ku Jatuh Cinta Berkali-kali?Read More »

surah amalan ibu hamil vitamin ibu hamil ibu mengandung set mengandung shaklee set hamil shaklee

8 Surah Amalan Ketika Mengandung Yang Sangat Bagus Untuk Diamalkan Ibu Hamil

Cheta nak share dengan ibu-ibu semua 8 surah amalan terbaik untuk di amalkan ketika mengandung. Semua ibu pastinya mahukan zuriatnya lahir dengan sempurna,cerdik,sihat,soleh,solehah….tiada satu ibu pun yang menginginkan zuriatnya sakit dan tidak sempurna…   Namun itu semua kehendak yang Maha Kuasa..apa pun yang di anugerahkan kepada kita..haruslah kita terima dengan redha dan hati yang terbuka… …

8 Surah Amalan Ketika Mengandung Yang Sangat Bagus Untuk Diamalkan Ibu HamilRead More »

harga-esp-shaklee-2018-energizing-soy-protein-shaklee-protein-esp-kelebihan-protein-soya-shaklee-testimoni-esp-shaklee1

Harga ESP Shaklee 2019|Testimoni ESP Shaklee

Ramai yang bertanya Harga ESP Shaklee 2019..dan ramai juga yang cari Testimoni ESP Shaklee ni kan, nampak gaya ramai peminat ESP ni yer.. ESP Shaklee adalah produk paling hot di Shaklee kerana ia telah di iktiraf di seluruh dunia,kerana ia telah menjalankan kajian ke atas produk dan protein berkualiti tinggi yang di perbuat daripada tumbuh-tumbuhan. …

Harga ESP Shaklee 2019|Testimoni ESP ShakleeRead More »