Vitamin Untuk Kencing Manis

tanda-kencing-manis-tak-terkawal-cara-nak-beli-vivix-harga-vivix-shaklee-dimana-nak-beli-vivix-pengedar-vivix-shaklee-pontian4

9 Tanda Kencing Manis Tidak Terkawal Boleh Mengancam Nyawa

Anda atau ibu bapa anda penghidap kencing manis? Sudahkah anda tahu bahawa ada 9 tanda kencing manis tidak terkawal yang boleh mengancam nyawa? Kencing manis atau diabetis yang tidak terkawal memang boleh mengancam nyawa. Zaman sekarang makin ramai yang terkena penyakit kencing manis,namun sehingga kini masih belum ada ubat yang boleh menyembuhkan penyakit kencing manis …

9 Tanda Kencing Manis Tidak Terkawal Boleh Mengancam NyawaRead More »

cara-turunkan-bacaan-kencing-manis

Cara Turunkan Bacaan Kencing Manis Dengan Pantas

Cara turunkan bacaan kencing manis dengan pantas!, memang selalu akan di cari oleh pesakit kencing manis. Mereka akan mencuba pelbagai cara,petua,tips, ubat-ubat serta pelbagai cara lagi untuk turunkan bacaan gula dalam darah mereka. Kencing manis memang tidak boleh di rawat, tapi kencing manis boleh di kawal. Ubat kencing manis yang doktor selalu bagi tu tujuannya …

Cara Turunkan Bacaan Kencing Manis Dengan PantasRead More »

petua turunkan bacaan kencing manis

Petua Turunkan Bacaan Kencing Manis Dengan Cepat

Sekarang ni bukan orang tua je yang  ada penyakit kencing manis ni…kalau tengok dekat hospital kadang tu ada student berbaju sekolah lagi checkup monthly untuk monitor bacaan kencing manis. Pernah Cheta jumpa budak umur 13 tahun dah cucuk insulin..uhuhuhu…sedih tengok..kenapa sampai boleh jadi begitu. Dia kata dah macam-macam petua turunkan bacaan kencing manis yang dia …

Petua Turunkan Bacaan Kencing Manis Dengan CepatRead More »

kencing manis

Kencing Manis: Doktor Terpaksa Korek Buang Isi Betis Kakinya Sedalam Lebih Kurang Satu Inci.

Ya Allah ngerinya rasa bila tengok gambar kaki Si pakcik ni…doktor terpaksa korek buang isi kakinya sedalam lebih kurang 1 inci…seram tengok… Ni anaknya yang ikhtiar dengan vivix, sebab doktor katanya tak bekalkan sebarang ubat… Ngerilah kan dah ler kena korek dalam…nampak isi..dah tu terbiar macam tu je…uihhhh. Jom ikuti cerita sebenarnya…. KOMPLIKASI KENCING MANIS …

Kencing Manis: Doktor Terpaksa Korek Buang Isi Betis Kakinya Sedalam Lebih Kurang Satu Inci.Read More »

harga-esp-shaklee-2018-energizing-soy-protein-shaklee-protein-esp-kelebihan-protein-soya-shaklee-testimoni-esp-shaklee1

Harga ESP Shaklee 2018 Kelebihan Serta Testimoni

Ramai yang bertanya Harga ESP Shaklee 2018..nampak gaya ramai peminat ESP ni yer.. ESP Shaklee adalah produk paling hot di Shaklee kerana ia telah di iktiraf di seluruh dunia,kerana ia telah menjalankan kajian ke atas produk dan protein berkualiti tinggi yang di perbuat daripada tumbuh-tumbuhan. Harga ESP Shaklee 2018   Harga ESP Shaklee 2018 adalah …

Harga ESP Shaklee 2018 Kelebihan Serta TestimoniRead More »