cara daftar ahli shaklee online,daftar ahli shaklee,berapa yuran daftar shaklee

Daftar Ahli Shaklee Secara Online Semudah ABC

Kalau kita pergi kedai dan orang offer kita beli barang dengan harga diskaun super jimat..mesti kita over excited kan..jangan kata orang Cheta pun suka.. :mrgreen: 

rasa nak datang berkali2 kedai tu …hehehe iyer dak… iyer sebab bukan apa boleh menjimatkan poket satu..lagi satu kalau barang tu mampu memberikan kita benefit dari segi kesihatan lagilah Cheta suka berganda2…muahahaha…

over tau..konsepnya sama jer macam kad-kad loyalty Petronas, Aeon, Maslee cumanya diaorang kan bila kita beli barang dan kumpul point..bila dah cukup point terkumpul kita boleh tukar dengan barang sekian..sekian yang diaorang offer…

cara daftar ahli shaklee



Haaa.masa tu kita pun gigih mengumpul point kan..excited nak dapat barang yang depa offer.. gitulah juga konsepnya dengan keahlian Shaklee ni..

 Yuran keahlian Shaklee pun tak lah mahal mana cuma RM65 + RM 10(Postage)= RM75.

RM 10 ni adalah kos postage yang di kenakan Shaklee untuk mereka pos Memberkit pada kita tak kiralah mana alamat yang kita provide masa pendaftaran tu ..

andai kata kat rumah selalu tak de orang boleh lah tulis alamat penghantaran tu alamat opis kan…senang..

KOS POS SEMENANJUNG RM 10
KOS POS SABAH & SARAWAK RM 10
(Menarik kan Sabah & Sarawak pun kos postage sama)
Pendaftaran boleh juga di sertai dengan sebarang pembelian ataupun tidak..tak kisah..andai mahu membuat pembelian harga automatik terus di kira dengan harga ahli..haaa jimat kan..di samping boleh mula mengumpul point atau lebih di kenali dengan panggil UV ( Unit Volume) setiap barangan Shaklee di sertai dengan UV masing-masing.
 
https://shaklee.com.my/?joinnow=1081587
 
 
Andai kata adalah kawan-kawan ke..kawan opis ke..sedara mara ke adik beradik ke nak tumpang beli guna ID kita pun boleh…andai kata pada bulan tersebut kita berjaya kumpul point sehingga 150UV …jangan tetiba terperanjat pulak yer kalau tetiba kita dapat cash back bonus dari Shaklee…waaa best kan…
 
Menjadi ahli bukan semesti anda di paksa untuk berbisnes…jadi usah risau enjoy your moment dengan jadi ahli shaklee makan sendiri..sesambil bertambah sihat dengan shaklee.
 
Ehhh..kalau beli banyak-banyak tu KOS POSTAGE macam mana yer??? Usah risau, kos postage tu flat rate..boronglah banyak mana pun tetap RM 10..haaa best kan… sekarang ni boleh terus daftar keahlian sendiri..Klik je gambar bawah tu..then anda akan di bawa terus ke laman web rasmi Shaklee.. senang kan mudahkan..semuanya di hujung jari je..tak payah dah kena jumpa sponsor bagai..korang daftar sendiri je pun boleh..
 
https://shaklee.com.my/?joinnow=1081587
 
Bila korang klik link tu korang akan di bawa ke laman web rasmi Shaklee..

cara daftar ahli shaklee online,daftar ahli shaklee,berapa yuran daftar shaklee1

cara daftar ahli shaklee online,daftar ahli shaklee,berapa yuran daftar shaklee2

 
Haaa..senang je kan..lepas step ni anda akan di bawa untuk isi detail selanjutnya ..mudahkan???

Tapi kalau tetiba terniat hati nak ke Branch Shaklee atau HQ Shaklee ke nak mendaftar sana..ohhh lagi senang..boleh gunakan ID Shaklee saya sebagai ID Penaja anda 1081587 (Saharini Azrita Bt Bakeri)..

Ehhh…kalau terasa memalu tu..boleh hubungi saya dulu sebelum ke branch atau HQ Shaklee..saya akan preactive kan ID anda…KOS??? alahh FREE OF CHARGE je sampai HQ atau branch anda tinggal bayar dan activekan ID sahaja yer…mudah je kan… :mrgreen: 

 Berminat boleh hubungi Cheta tau…   😀

 
 
 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge