PENAFIAN

         

      “A dietary supplement, also known as food supplement or nutritional supplements, is a preparation intended to supplement the diet and provide nutrients,  such as vitamins, minerals, fibers, fatty acids or amino acids, that may be missing, or may not be consumed in sufficient quantities in person’s diet.”

1. Maklumat yang di berikan adalah untuk tujuan pendidikan dan komunikasi sahaja dan ia tidak boleh di tafsirkan sebagai nasihat peribadi.

2. Info Mahligaivitamin.blogspot.com tidak memberi apa-apa jaminan terhadap ketepatan,keberkesanan , kefungsiaan atau jaminan lain yang terdapat dalam ruangan ini.

3. Mahligaivitamin.blogspot.com menafikan semua tanggungjawab terhadap mana- mana kerugian, kerosakkan harta benda atau kecederaan peibadi secara langsung atau tidak langsung daripada pergantunggan ke atas maklumat tersebut.

4. Segala produk yang di ulas dalam blog ini adalah mengikut pengetahuan, pembacaan, pengalaman serta testimonial- testimonial pengguna shaklee yang lain. Jika pembaca membelinya ia adalah sepenuhnya keputusan si pembeli. Walaubagimanapun, kesan terhadap pengguna kepada pengguna yang lain berbeza mengikut tahap kesihatan dan keadaan pengguna.

5. Anda di syorkan untuk merujuk kepada doktor anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tahap kesihatan dan adakah ia bersesuaian dengan sejarah kesihatan anda.

6.Keutamaan haruslah di berikan kepada keputusan doktor anda berbanding cadangan penulisan blog ini kerana doktor anda lebih mengetahui latar belakang kesihatan anda berbanding dengan penulis blog ini.

7. Tidak di jamin bahawa artikel dalam blog ini memberi kesan atau hasil sepertimana yang di nyatakan kerana terdapat banyak faktor yang mempengaruhi kesannya.

8. Sebarang artikel dalam blog ini boleh di siarkan dengan pengetahuan dan kebenaran dari pemilik blog ini.

9. Disclaimer ini akan di update dari semasa ke semasa.