FAQ Vitamin C Sustained Release 500mg Shaklee

Tahukah anda sudah beribu-ribu orang yang mempunyai masalah parut jerawat,jerawat batu,jeragat,tona kulit tidak sekata,kulit kusam terpaksa MENJADI Cantik,Berseri,Glowing,Cerah dan Gebu setelah mengamalkan Vitamin C ini!!!
Semua masalah tersebut dapat di atasi dengan mudah dengan pengambilan Vitamin C Shaklee.


KELEBIHAN SR VITA C 500MG
Teruja nak tahu apa kebaikkan Vitamin C ini,Ok jom kita lihat:-
 Mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata,licin gebu serta berseri-seri.
 Mengekalkan kelembapan kulit,menghilangkan bintik2 hitam,memudarkan jeragat dan lingkaran gelap bawah mata.
 Melindungi daripada jangkitan dan selsema,serta meningkatkan imuniti tubuh.
 Membantu mengurangkan kolestrol serta tekanan darah tinggi.
Melindungi daripada pembekuan darah,lebam,menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormone antistress.
Merangsang pembentukkan kolagen.Kolagen adalah sebatian asas otot,tisu,gusi,rangka dan tulang rawan.Seterusnya membantu mencegah penuaan pra-matang.
 Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik.
Membantu sel darah putih untuk menentang bacteria dan kuman,sekaligus megukuhkan system imun,dan mengurangkan gejala alergik yang lain.
 Antioksidan yang sangat berkuasa,meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan mampu menghapuskan radikal bebas.
Membaiki insomnia,stress serta masalah berkaitan mental seperti kemurungan.
Merangsang T-celss untuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan.
Pelepasan secara berperingkat, setiap 100mg di lepaskan di dalam tubuh setiap jam dan mampu kekal di dalam plasma darah kita selama 12 jam.
 Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid, yang mana 25% dari bioflavonoid di ekstrak dari kulit buah.
******************************************
FAQ VITAMIN C Sustained Release 500mg Shaklee
******************************************
S:Apa kandungan Vitamin C?

J: Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid. Ia semulajadi,halal dan diluluskan oleh KKM. Sebiji tablet vitamin c mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah oren termasuk kulitnya.

S: Berapa cepat boleh Nampak kesan Vitamin C?


J: Setiap individu berbeza kesannya,bergantung pada tahap penerimaan tubuh masing2.Ada yang seminggu dah Nampak kesan,ada sebulan dan setrusnya, tapi kebiasaannya sebulan tu dah rasa kesannya.

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?

J: Ia adalah supplemen semulajadi,so insyaAllah tiada kesan yang memudaratkan, lagipun motto Shaklee kan “Always Safe, Always Works, Always Green”.

S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?

J : Kalau stop hasilnya tak kan sama dengan masa ambil Vitamin C,sebabnya badan kita dah tak serap segala nutrisi yang mencukupi. Tapi, kulit masih ok. Cuma kesannya tidak sebaik berbanding semasa pengambilan setiap hari. Namun bila terasa kulit sudah cantik jelita, dah boleh ambil Cuma beberapa kali seminggu sahaja.
S: Perlu pantang apa-apa ke bila ambil Vitamin C?

J: Tidak perlu, kerana ia hanyalah vitamin
S:Ibu mengandung & menyusu boleh makan ke?

J: Ya sangat boleh,dan sangat di galakkan, kerana ia sangat bagus untuk si ibu dan bayi. Vitamin C juga terdapat dalam Set Ibu Hamil & Menyusui.
S:Mengemukkan ker?

J: Oh tidak sama sekali.
****************************
MACAMANA NAK DAPATKANNYA?
***************************
CALL/SMS/Whatsapp <VITAC> ke 012-7555470
Usah tertipu dengan Vitamin C Organik yang dijual dengan mahal ya!

Jangan buang masa lagi, tinggal tak sampai 2 minggu je lagi promosi akan berakhir cepat!! Rebut peluang ini segera, Usah ragu-ragu dengan produk yang terbukti berkesan ini.

Buat tindakan anda cepat, sebabnya Vitamin C SR 500mg ni memang hot produk, sekejap je dah sold out, jangan buat MaMa rasa bersalah pula yer kalau stok dah habis nanti kesian kamu nanti..
Sebotol Vitamin C Sustained Release 500mg mengandungi 180 tablet dan ia tahan untuk pengambilan selama 6 bulan!! Woww…Jimat kan.
*************************************

MAKLUMAT LANJUT & TESTIMONI PENGUNA

*************************************
Sila klik link ini untuk mendapatkan maklumat lanjut serta membaca testimoni2 pelanggan yang telah Berjaya mendapatkan kulit idaman mereka.
NAK ORDER SILA CALL/SMS/Whatsapp <VITAC> ke 012-7555470
Hubungi MaMa di:
✐ Blog: https://www.mahligaivitamin.com
 Email: mahligaivitamin@yahoo.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 012-7555470

Salam Sayang;

MaMa Chantique @ Mahligaivitamin.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge