Garlic Shaklee – Antibiotik Yang Selamat dan Semulajadi

Garlic Complex (MAL 07082890TC)

Allisin adalah sebatian yang berasal daripada bawang putih dan berfungsi untuk banyak tindakan yang berfaedah. Allisin tidak terdapat dalam bawang putih biasa sebaliknya ia di hasilkan apabila bawang putih tersebut dipotong halus atau di hancurkan. Bawang putih secara tradisinya di gunakan untuk melegakan batuk,selsema dan membantu peredaran darah yang baik.* Tidak semua tablet Garlic di pasaran mengandungi Allicin Aktif

Kajian menunjukkan bahawa bawang putih mengalakkan kesihatan kardiovaskular dengan membantu untuk mengekalkan tekanan darah normal dan tahap kolestrol apabila di gunakan sebagai sebahagian daripada diet rendah lemak dan kolestrol.

 • Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal dan paras kolestrol*
 • Menggalakkan kesihatan kardiovaskular*
 • Membantu mengekalkan tahap kesihatan mikroorganisma berfaedah*
 • Formula unik Shaklee yang di patenkan
 • Mengabungkkan faedah kesihatan bawang putih dengan sifat antioksidan spermin dan rosemary*dapat mengurangkan bau garlic yang kuat.
Manfaat utama Garlic (Bawang Putih)
 • Mengandungi Spermint- mempertingkatkan sistem penghadaman dan fungsi jantung.
 • Antibiotik yang selamat dan semulajadi – Garlic (bawang putih) adalah antibiotik semulajadi. Ianya selamat untuk kegunaan jangka masa panjang untuk mempertingkatkan sistem imun tubuh,menghalang penyakit berjangkit seperti selsema,kulat,kuman,virus dan yis candida.
 • Menghalang Allergy – Mempertingkatkan penyakit berkaitan dengan sistem imun seperti hidung yang sensitif,sinus,allergy,asthma,selsema dan hepatitis.
 • Mempertingkatkan Sistem Penghadaman – Formula uniknya mampu mempertingkatkan masalah berkaitan penghadaman seperti kembung perut,gastrik,ketakhadaman.Garlic juga mampu menentang bakteria H. Pylori dan menghalang penyakit ulser gastrik.
 • Merendahkan Tekanan Darah Tinggi – Kajian menunjukkan pengambilan 2-4 tablet garlic sehari boleh menurunkan sehingga 8 point darah tinggi.
 • Detoks – Garlic mampu mengeluarkan raksa/merkuri dari tubuh dengan pantas. Raksa/merkuri,plumbum dan kadmium adalah logam toksik yang akan menaikkan tekanan darah tinggi. Tambahan lagi,garlic mampu melindungi sel-sel darah dari musnah akibat logam dan menhalang kerosakkan hati di sebabkan oleh bahan kimia.
 • Menurunkan Kolestrol – Menurunkan kolestrol,LDL,triliserid dan kelikatan darah,mengurangkan blood cot,meningkatkan HDL,melindungi jantung dan menghalang strok dan penyakit koronari.
 • Mencegah Kanser – Membantu mengelak dan merawat kanser dengan mengurangkan radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser.
 • Menstabilkan Glukos – Menolong menstabilkan glukos di dalam tubuh.
Bilangan Saiz Setiap Botol
60 Biji
Jadual Makan
Untuk memelihara kesihatan -2 biji sehari selepas makan.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=04378bb0508f73687db537f0488cc1be

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Mahligai Vitamin @ Eita (ID 1081587)

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Comment

Your email address will not be published.