Hari Potensi Kemas Peringkat Negeri Johor 2017

Throw back event anak² yangvberlangsung di STADIUM MUAR 23hb Julai 2017…pagi 22 hb tu pukul 930am kitaorang berkonvoi 4 kereta menuju ke Muar…
First time ni Cheta berkonvoi dengan cikgu² kakak ke Muar…al maklumlah Papa dah tak dapat cuti…
biasalah kan..kalau dah masuk projek Rapid Penggerang tu…jangan mimpilah nak senang² amik cuti….nak balik jumpa family seminggu sekali pun susah…????
Kesian kat Papa kan…apa boleh buat cari rezeki kan..kena berkorban lah sikit…
Berjauhan dengan family mmg lah sedikit pedihh…rindu semuanya…tapi pepatah orang tua selalu berpesan…” bersusah² dahulu …bersenang² kemudian”…
Maka bertabahlah yer….Gambar ni semua mama abadikan di sini..agar One day korang dah besar bolehlah baca balik blog mama ni tau..

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge