cara naikkan HB rendah ibu mengandung naikkan hb rendah ibu hamil petua naikkan hb rendah makanan naikkan hb rendah

HB Rendah Ibu Mengandung-Vitamin Ini Bantu Atasi Anemia

HB Rendah Ibu Mengandung? Ya Allah memang boleh buat ibu mengandung ni tension tau…padahal dah makan dah pun semua Makanan-makanan yang mampu menaikkan HB Ibu Mengandung. 

Tapi tetap jugalah HB rendah tak naik-naik,kenapa yer,apa lagi yang tak kena. 

HB rendah ibu mengandung boleh mengundang Risiko pada ibu hamil dan bayi jika berterusan HB ibu hamil rendah.

hem tulah sebenarnya yang ibu mengandung,nurse dan juga doktor bimbangkan,kerana keadaan HB yang rendah ni boleh menyebabkan terdedah kepada bermacam-macam risiko,huhu Nauuzubillahiminzalik..mintalah di jauhkan…

Simptom HB Rendah Ibu Mengandung

vitamin untuk naikkan hb ibu mengandung

Ibu-ibu tau tak apa simptom-simptom HB rendah ni?

  • Kelesuan – badan asik rasa lesu je tak larat walaupun ibu buat kerja ringan
  • Kekurangan Nafas – Ibu rasa nafas tak cukup, biasa orang kata nafas pendek
  • Rasa berdebar-debar 
  • Rasa dada menyucuk
  • Pening Kepala
  • Lebih parah boleh menyebabkan ibu hamil pengsan  

Ibu-ibu tau tak,di samping ikhtiar dengan pengambilan makanan,dan juga supplement yang KK berikan,ibu-ibu juga boleh berikhtiar untuk naikkan HB dengan Set Vitamin Mengandung Premium Shaklee

Dah ramai sangat ibu yang berjaya naikkan HB ke tahap normal…tak rugi berikhtiar dengan Set Premium mengandung Shaklee ni…

VITAMIN NAIKKAN HB RENDAH IBU MENGANDUNG

Set Ini mengandungi 6 Vitamin untuk Ibu hamil..

1) Energizing Soy Protein (ESP) KLIK UTK INFO LANJUT

2) Vitalea Multivitamin& Multimineral ( KLIK UNTUK INFO LANJUT)

3) SR Vitamin C 500mg (KLIK UNTUK INFO LANJUT)

4) B Complex ( KLIK UNTUK INFO LANJUT)

5) Ostematrix ( KLIK UNTUK INFO LANJUT)

6) Omega Guard ( KLIK UNTUK INFO LANJUT)

Apa kata ibu-ibu yang telah mencuba????

cara naikkan HB rendah ibu mengandung naikkan hb rendah ibu hamil petua naikkan hb rendah makanan naikkan hb 1rendah

cara naikkan HB rendah ibu mengandung naikkan hb rendah ibu hamil petua naikkan hb rendah makanan naikkan hb rendah3

 

cara naikkan HB rendah ibu mengandung naikkan hb rendah ibu hamil petua naikkan hb rendah makanan naikkan hb rendah6

 

cara naikkan HB rendah ibu mengandung naikkan hb rendah ibu hamil petua naikkan hb rendah makanan naikkan hb rendah8

 

cara naikkan HB rendah ibu mengandung naikkan hb rendah ibu hamil petua naikkan hb rendah makanan naikkan hb rendah11

 

cara naikkan HB rendah ibu mengandung naikkan hb rendah ibu hamil petua naikkan hb rendah makanan naikkan hb rendah13

 

testimoni-set-hamil-shaklee-ibu-hamil-naikkan-HB-rendah-cara-menaikkan-HB-rendah-set-hamil-shaklee-set-HB-rendah-shaklee-set-ibu-mengandung

 
Ibu-ibu jangan biarkan masalah HB rendah menghantui fikiran ibu-ibu setiap hari, HB rendah sangat berisiko tinggi buat ibu-ibu dan juga bayi dalam kandungan…

Setiap ibu pasti tidak mahu sebarang perkara buruk terjadi kan…kita WAJIB ikhtiar untuk mencegahnya..
 
Ibu nak set ni sampai ke tangan ibu dengan segera????…boleh just klik di bawah,ibu boleh terus shopping online dengan mengunakan Kad debit/credit..usah risau laman web rasmi Shaklee ni selamat dan di lindungi…
 
Selepas pembelian ibu-ibu boleh hubungi Cheta untuk exclusive consultation…FREE je tau seumur hidup…Cheta akan guide ibu-ibu sampailah bacaan HB ibu-ibu berada di paras normal.
atau ibu-ibu nak bertanya lanjut tentang set kehamilan Shaklee ni? Boleh direct wassap Cheta tau…atau Nak dapatkan pembelian dengan harga ahli kenalah mendaftar sebagai ahli Shaklee dulu, Yuran ahli RM65 setahun.

 

Nak Order Set Hamil Premium berserta keahlian Shaklee ni boleh hubungi/ wassap Cheta tekan jer link di bawah untuk direct wassap.

www.wasap.my/60127555470/SetHamilPremiumDanKeahlian

Hubungi Cheta sekarang;

Cheta Eita

HP Num; 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60127555470/shaklee

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Web:mahligaivitamin.com

 
 
 
 
 
 

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

2 thoughts on “HB Rendah Ibu Mengandung-Vitamin Ini Bantu Atasi Anemia”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge