Herb-Lax Shaklee – Mengempiskan Perut Anda

Herb-Lax ( MAL10080110TC)


Herb-Lax Shaklee di datangkan dengan kombinasi herba yang telah di gunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas. Bagi menangani kesulitan membuang air besar,Herb-Lax yang lembut boleh membantu. Produk ini mengandungi alfalfa (medicago sativa). Individu yang menghidap Lupus Eritematosus Sistemik (SLE) perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Kebaikkan Herb-Lax

  1. Merawat masalah sembelit, dan melawaskan najis.
  2. Merangsang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terus tersimpan lama di dalam perut yang boleh menyebabkan toksin.
  3. Mengempiskan Perut
  4. Mengurangkan ketegangan perut.
Bilangan Saiz Setiap Botol
120biji
Jadual Makan
Kanak-kanak 12 tahun ke atas dan dewasa
Untuk kesihatan berpanjangan -makan 2 kali seminggu, 4 biji setiap kali sebelum tidur
Untuk membersihkan usus/masalah sembelit,detok dan mengawal berat badan – 2 kali sehari , 3 biji setiap kali selepas makan dan sebelum tidur.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=28dcee36ddc3665d679c5e8372568a31

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Mahligai Vitamin @ Eita (ID 1081587)

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge