Ibu Bersalin Berpantang Kongsi Pengalaman Ambil Vivix

set bersalin shaklee set berpantang shaklee vivix selepas bersalin set ibu berpantang set ibu lepas bersalin

 

 

set bersalin shaklee set berpantang shaklee vivix selepas bersalin set ibu berpantang set ibu lepas bersalin1

 

set bersalin shaklee set berpantang shaklee vivix selepas bersalin set ibu berpantang set ibu lepas bersalin2

 

set bersalin shaklee set berpantang shaklee vivix selepas bersalin set ibu berpantang set ibu lepas bersalin3

 

set bersalin shaklee set berpantang shaklee vivix selepas bersalin set ibu berpantang set ibu lepas bersalin4

 

set bersalin shaklee set berpantang shaklee vivix selepas bersalin set ibu berpantang set ibu lepas bersalin5

 

Seronok kan baca pengalaman ibu bersalin yang amalkan Vivix , rata-rata mereka akui bahawa ;

  • Luka bersalin cepat baik
  • Luka bersalin cepat kering
  • Badan lebih rasa bertenaga tak pucat
  • Kulit makin tambah berseri-seri
  • Cergas sewaktu berpantang sampaikan orang sekeliling kata tak nampak macam orang dalam pantang pun haa..

 

Memang beginilah situasi yang mak-mak moden sekarang ni inginkan apatah lagi kalau mak yang dah bersalin anak kedua ketiga dan seterusnya tu..so memang perlukan extra energy untuk jaga anak-anak yang lain, faham-fahamlah sekarang ni kebiasaannya wanita suka berpantang di rumah sendiri kan..So perlukan extra energy.

Jadinya kalau korang bakal bersalin dan perlukan tenaga extra dan inginkan luka bersalin cepat baik,maka Cheta sangat sarankan supaya korang ambil add on Vivix dalam Set Berpantang korang tau..

promosi vivix shaklee harga vivix shaklee harga ahli vivix shaklee cara nak beli vivix shaklee pengedar vivix shaklee pengedar vivix pontian pengedar shaklee pontian9

Sebarang pertanyaan boleh hubungi Cheta segera ;

Hubungi Cheta sekarang;

Cheta Eita

HP Num; 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60127555470/VivixBersalin

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Web:mahligaivitamin.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge