Jangan Amalkan Set Kesuburan Shaklee Jika Tidak Mahu Menerima Nasib Seperti Puan N

Jika uolls tidak mahu menerima nasib seperti Puan N ini…di nasihatkan supaya tidak sesekali mengamalkan Set Kesuburan Shaklee…

Sebab apa…tidak semua yang sanggup menerima dan bersedia menghadapi detik-detik cemas yang di lalui oleh Puan N ni..

CheTa pun rasa nak gugur jantung bila followup customer yang sorang ni…berdebar-debar je Allah je yang tau..huhuhu

Ceritanya begini…pada 8 November 2016 Cheta telah di hubungi oleh Puan N bertanyakan tentang Set Kesuburan Shaklee…Puan N mengalami masalah period yang tidak teratur.

Memang sejak dari anak dara lagi periodnya mempunyai cycle@ kitaran yang panjang… 

Bila kitaran @ cycle period seorang wanita itu tidak teratur..sukar untuk kita menentukan bilakah masa subur berlaku..

cepat hamil dengan shaklee

Penting ke nak tau bila waktu subur????

Bagi seorang wanita yang sudah berkahwin…mengetahui waktu subur amatlah penting… kenapa penting???

Sebab pertama UNTUK MERANCANG HAMIL

Sebab kedua UNTUK MERANCANG TIDAK HAMIL… ^___^

FAHAM KE FAHAM???

Iyer…untuk merancang tidak hamil pun penting untuk tahu waktu subur ni..sebab apa bila waktu subur datang…silalah sedaya upaya untuk mengelak dari “bersama” …sebabnya kebarangkalian untuk CIK ISTERI hamil amatlah tinggi…uhuhuhu…

So nak elak hamil…pastikan “mengelak” di kala waktu subur..

Lainlah pulak kisahnya kalau sememangnya NAK HAMIL kan…memang sangat-sangat lah di syorkan untuk bersama ketika waktu subur…

Apapun..Cheta happy sangat bila dapat bantu Puan N ni…yang buat CheTa makin teruja bila mana Puan N mengatakan ini kali kedua beliau berjaya hamil setelah amalkan Set Kesuburan Shaklee ni..masa nak hamil anak sulung beliau juga berikhtiar dengan Set Kesuburan Shaklee ni…alhamdullilah…

Pada 26 December 2016 masa CheTa followup Puan N, katanya masa ni cycle dia dah jadi pendek…kalau selalu ambil masa 39 hari tapi kali ni 35 hari dah period..Tapi Puan N kata darah period lebih gelap dari kebiasaannya…CheTa kata tak mengapa teruskan je makan seperti yang CheTa sarankan…

Pada 10 January 2017 CheTa Followup lagi…kali ni period cycle makin pendek 29 hari alhamdullilah…dan katanya rasa kulit muka macam glowing je sejak-sejak consume Set Kesuburan ni…hihi…

Pada 12 Febuary 2017 CheTa followup lagi..tapi kali ni Puan N mengadu periodnya dah lewat 6 Hari, tapi bila check UPT negatif..tak per CheTa kata stop dulu GLA cuma teruskan dengan yang lainnya…

21 Febuary 2017 Puan N whatsapp mengatakan beliau masih belum period lagi…beliau cemas takut-takut period kembali tidak regular…CheTa kata sabar…tunggulah seminggu dua lagi then boleh test balik UPT tu…

sebabnya kadang kala hormon HCG tidak dapat di kesan seawal kehamilan..so kena sabar sikit yer..hihihi

Pada 9 Mac 2017 Puan N whatsapp CheTa berkongsi berita gembira yang beliau telah di sahkan hamil 6 weeks…waaa teruja CheTa tau..happy for her…

Ada yang mengalami masalah yang sama dengan Puan N dan nak mencuba Set Kesuburan Shaklee?? Janganlah segan-segan nak hubungi CheTa yer…InsyaAllah izinkan CheTa untuk bantu kalian..

pengedar shaklee pontian
Eita +6012 7555 470

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge