Jerawat,Parut Jerawat,Kulit Kusam,Kulit Berminyak Usah Risau Kami Ada Penyelesaiannya

Ini set basic kecantikkan yang paling hot customer selalu ambil..ambil set basic ni je pun dah memadai…pada yang ada masalah jerawat, Parut jerawat,  kulit kusam tak sekata,kulit berminyak jangan lah susah hati yer..insyaAllah set basic ni sangat2 lah membantu….

Apa Manfaat ESP ni..
? Mengawal pertumbuhan jerawat
? Memudarkan parut jerawat
? Kulit Jadi lebih anjal dan gebu
? Tona kulit jadi sekata
? Mengawal pengeluaran minyak pd kulit muka.
? Bg ibu yang menyusu.Ia akan memekatkan susu ibu dan buat bayi anda cepat kenyang
? Mengurangkan masalah keguguran rambut
? Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
? Menyuburkan rahim wanita
? Memberikan tenaga yang berpanjangan sepanjang hari serta kenyang lebih lama.
? Sesuai utk mereka yg nak turunkan berat badan.
? Cepat menyembuhkan luka bg ibu bersalin normal @ czer
? Sesuai utk pesakit kencing manis kerana indekx glisemiknya rendah.

Apa pula manfaat Vitamin C??

? Membantu mengurangkan kesan sunburn
? Perlindungan Dari sinaran “UV”
? Membantu menyelesaikan masalah jerawat
? Tona kulit jadi sekata
? Cepat menyembuhkan luka bg ibu2 lepas bersalin.
? Mencerahkan kulit secara keseluruhan
? Membantu masalah limit sensitif
? Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
? Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
? Meningkatkan sistem imun.

Vitamin shaklee memang multifunction bukan sahaja dapat kecantikkan malahan extra bonus untuk kesihatan kalian semua..rugilah kalau tak cuba…serius best..??? Kalau tak caya kena lah cuba sendiri.?

Your Trusted SID & Consultation
Eita 012.7555.470

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge