Kalsium Bukan Sekadar Untuk Tulang,Gigi Dan Gusi Yang Sihat

Biasa kan dengar kalsium utk tulang, gigi dan gusi yang sihat dan kuat…??…
Hemmm…elehhh…samer jekan mana² kalsium pun…minum susu 2 gelas sehari settel….??
Tapi kan ni sajer je lah nak share ikut pengalaman sendiri consume osteMatrix ni…
Masa mengandung..memalam tak kan jadi simpul biawak…atau org ada panggil tarik mengkarung…?? kalau omputih kata leg cramp…
Sekali kena uihhhh nangis sakit ooo…mcm kena sentap kaki tu…cheta memang tak berani culas makan time preggy ni…tak sanggup nak tanggung effectnya…
Ostematrix untuk tulang sihat
Itu bab cramp…lagi masalah ibu hamil ni apa?? Sakit pinggang…huhuhu…sakit badan belakang dan juga kaki…lenguh² sakit…
iyerrr sebab membawa 1 nyawa lagi..bukannya ringan lak tu…dan bukan boleh di cabut sekejap letak memana..??..
cukup bulan baru boleh meletoppp…hihihi…tapi tulah kekuatan wanita ni kan….walau payah walau susah mcmana pun tetap lahirkan zuriat suami…
Sembelit lagi 1 hal…bila kandungan membesar..baby menekan saluran najis..itu yg mendatangkan punca sembelit…
Jangan tak tau yer..ada wanita yg kena buasir sewaktu hamil…?? apa punca buasir???? Sembelit ler apa lagi….
Sekarang ni…i need this OsteMatrix utk melegakan keletihan sepanjang hari…dan membuatkan tidur ku lebih lena di ulit mimpi…??
Ok gd nite uolls..esok kita sambung kerja lagi…??

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge