Kelas Nutrisi Yang Havoc Dengan Suara Anak-Anak

Assalamualaikum….huwaaa..nak nagis rasa penat menaip story mory tadi..tetiba je boleh gone macam tu je..stress MaMa gini..mujur anak-anak syurga dah tidur..penat ler tu tadi ikut MaMa pergi class…

Tadi sementara tunggu class start sempat ler shopping…tak ler shopping sangat pun sebab last week baru memborong vivix..mana sempat borong MaMa borong..yang tak sempat suruh je Shaklee yang poskan senang gitu kan…enjoy je…

So ni hasil shopping sakan…yg mana shaklee yg pos tak dapatlah nak snap.

Yang MaMa nak story ni pasal kelas nutrisi petang tadi..hadoii lah haii punyalah panjang intro..seronok tau..enjoy the moment..riuh dgn suara kanak2..berlari2 main nyorok2 lah..merangkak lalu bawah kerusi pun hado..huhuhu tu keje ica n inas ler yg start..

Mujur nutritionis cik nurul tu sporting..profesional tak rasa terganggu pun dgn gelagat anak2..mujur kelas shaklee ni mesra anak2..so tak ler dok kalut nak memikir mana nak letak anak masa mak-mak ni pergi kelas kan…angkut je semua sekali..kalau husband nak pergi pun boleh…

Seronok kan…kita seronok anak-anak pun happy dapat jumpa kawan baru..

Tu jelah nak cerita…lain kali kita sembang lagi yer…

Kalau nak sembang-sembang pasal shaklee atau nak order barang boleh je whatsapp MaMa…

                        Salam Sayang
                      MaMa Chantique

MaMa Chantique @ Eita 012-7555470
www.mahligaivitamin.com

               

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge