Kelebihan Omega Guard Shaklee Yang Wajib Anda Baca

Assalamualaikum..dan salam sejahtera pembaca Blog MahligaiVitamin semua…moga anda semua berada dalam keadaan yang sihat sejahtera di samping insan-insan tersayang..

Alhamdulllilah sudah 5 hari kita berada di bulan November ni kan..sekejap je masa berlalu lebih kurang sebulan lebih je lagi kita akan meninggalkan tahun 2014..macamana azam kalian dah tercapai ke???… eh..eh melalut pula..ok..ok back to entry kali ni saya nak bercerita berkenaan Kelebihan Omega Guard Shaklee yang sepatutnya kalian semua ambil tahu…so jom baca..moga info ini bermanfaat buat kalian di luar sana..dan juga kerana bersempenanya Promosi Omega Guard Shaklee di bulan November ini..Promosinya  adalah:-

1) Promosi Buy 6 Free 1..
2) Dapatkan 5% diskaun untuk setiap pembelian 2 botol Omega Guard Shaklee.

kelebihan omega guard shaklee

Kelebihan Omega Guard Shaklee:

1) Minyak Ikan terbaik di dunia Omega Guard Shaklee di ekstrak dari ikan laut air sejuk( sardin, mackerel, herring, anchovies) di perairan negara jepun.

2) Ia bukanlah dari hati minyak ikan seperti yg terdapat pada kebanyakkan minyak ikan yang lain.

3) Omega Guard Shaklee adalah 3 kali ganda dari ketumpatan hati minyak ikan.

4) Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA,DHA,ALA dan banyak lagi.

5) 1 capsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega-3 EPA dan DHA.

6) Shaklee mengunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan Omega Guard Shaklee.

7) Omega Guard Shaklee di hasilkan melalui proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengekstrak asid lemak omega-3 yang paling tulen dan paling semulajadi sementara meyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum,merkuri ,arsenik , kadmium , dioksin dan PCB  ( polychlorinated biphenyl – merupakan bahan kimia industri yang sangat toksik ).

Antara Manfaat Omega Guard Shaklee Yang Terpaksa Anda Terima Setelah Mengamalkan Omega Guard Shaklee

  • Omega -3 yang terdapat dalam Omega Guard Shaklee berupaya mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS.
  • Menjadikan kulit si pengamal menjadi licin dan kemerah-merahan…( hehe…glowing gitu)
  •  Mencegah saluran darah dari tersumbat.
  • Omega-3 dapat mencegah terjadinya strok.
  • Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal
  • Membantu mengurangkan ketegangan di leher.
  • Berupaya mengurangkan sakit kepala.
  • Sangat membantu meringakan kesakitan akibat migrain
  • Merendahkan kolestrol
  • Omega-3 membantu rembesan prostaglandin dengan lebih berkesan untuk menghalang  protestomegaly dan membuag air kecil yang tiimbul daripada punca andropous.
  • Omega -3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan.
  • Membantu mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL.
  • Membantu mengawal masalah obesiti.
  • Mencegah arteriosclerosis , myocardial , infarction.
  • Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung.
  • Sangat bagus untuk Ibu hamil dan menyusu..ia sangat membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin dan bayi melalui penyusuan susu ibu.
  • DHA yang terdapat dalam Omega Guard Shaklee adalah nutrien utama untuk otak,sistem saraf dan retina.
  • Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kanak-kanak dan juga dewasa.
  • Membantu menyihatkan paru-paru
  • Membantu memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis.
  • Membantu mengawal serangan asthma.
  • Membantu merawat penyakit buah pinggang .
  • Membantu menentang kanser paru-paru ,payudara, prostat dan kolon.
  • Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan.
  • Membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi lebih effektif.
  • Memelihara fungsi -fungsi sendi.
  • Membantu mencegah dan merawat penyakit gout.

Di samping itu juga Omega guard Shaklee ini juga terbukti bahawa EPA dan DHA yang terkandung di dalamnya membantu masalah yang berkaitan dengan otak iaitu:-

  • Mencegah insomnia
  • Mengurangkan tekanan emosi
  • Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan.
  •  Membantu menstabilkan emosi.
  • Membantu dalam perkembangan kesihatan mental.
  • Membantu memperbaiki masalah autisme.
  • Membantu mengawal kanak-kanak hiperaktif
  • Mengurangkan masalah penyakit Schizophrenia.
  • Mengurangkan masalah lupa pada ibu selepas bersalin.

Siapa Yang Memerlukan Omega Guard Shaklee??

  • Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang baik secara berpanjang.
  • Pesakit Jantung
  • Pesakit Darah Tinggi
  • Orang yang mempuunyai kolestrol yang tinggi.
  • Ibu Hamil
  • Ibu Menyusui
  • Pelajar yang inginkan kecerdasan IQ
  • Pesakit Migrain
  • Orang yang mengalami masalah kemurungan
  • Orang yang selalu mengalami masalah sembelit.
  • Pesakit Alzheimer
  • Warga Emas.
  • Lelaki yang inginkan tenaga tambahan dan persembahan seks yang berkualiti.

Testimonial Omega Guard Shaklee 

kelebihan omegga guard shaklee



kelebihan omega guard shaklee



kelebihan omeg guard shaklee



kelebihan omega guard shaklee



Macamana teruuja nak order …hanya klik butang di bawah ataupun hubungi @ whatsapp saya untuk konsultation selanjutnya…

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=dd3765ac4f23d2cc861b8dbff12de05e

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:
Nama: Mahligai Vitamin @ Eita (ID 1081587)

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470

DAN

DAN

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook”


Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge