Kemeriahan Syawal Ketuk-Ketuk Aidilfitri iReach 2014

Assalamualaikum uolls….

Haaa…masih di bulan syawal yang mulia dan masing-masing pun sibuk buat open house, sana sini undangan open house memang kenyang sungguh makan bulan syawal ni..oppps.. badan pun terasa berat sikit dah..hahaha…tak mengapa usah risau Set Kurus Shaklee kan ada….

Sempena Aidilfitri yang mulia ni..family besar kami iReach Family yang di bawah naungan Master Lyna Noh & Master Zainol telah mengadakan open house..tapi bukan HOUSE yer..open HOTEL…hohoho..HOTEL uolss..haha..saja bagi caption besar. Open Hotel ni di beri nama Ketuk-Ketuk Aidilfitri iReach 2014 bertempat di Hotel Grand Bluewave.

 ..walaupun pada permulaannya kami di minta membayar rm25 untuk menyertainya..namun tidak di sangka duit kami di pulangkan semula sebaik kami mendaftar masuk….dah tu dapat doorgift lak tu…

ketuk-ketuk ireach

                                              
Doorgift istimewa beg Pierre Cardin yang bercop iReach Shaklee...Lechitin dan herb lax...hehehe memang sungguh kami di suruh detox ni lepas pesta makan syawal…

Namun masih ada hadiah istimewa dari pihak tuan rumah…8 orang yang berkehendakkan Collagen Powder Shaklee PERCUMA yang bernilai RM298.00 di minta untuk tampil ke hadapan untuk berkongsi cerita perjalanan Bisnes Shaklee mereka.

ketuk-ketuk iReach

                                       Perkongsian Dari Sahabat Kami Zaleha Awaludin

Kemeriahan sangat terasa di majlis-majlis sebegini kerana kami memang jarang berjumpa, hanya berkomunikasi melalui facebook,whatsapp dan berwebinar…di kesempatan majlis sebegini lah kami nak beramah mesra dan mengeratkan ukhwah supaya menjadi lebih mesra…

            Master Zainol sedang memberikan ucapan sambil di iringi keriuhan anak2 bermain

Havoc jadinya bila anak-anak mengambil alih pentas….namun Master Zainol steady je tak terusik sikit pun dengan kehadiran mereka di pentas…memang bisnes shaklee kami ni..berkonsepkan bisnes family..pasangan dan anak-anak di benarkan di bawa bersama-sama…so tak payah lah nak fikir-fikir nak letak anak kat mana…bawak je mereka ni…mereka pun tentu seronok jumpa kawan baru…

ketuk-ketuk aidilfitri

Sewaktu majlis makan Ketuk-Ketuk Aidilfitri iReach 2014 berlangsung kami di sajikan dengan video dari Team Aku Sayang Bini (ASB) walaupun lakonan mereka mengelikan hati namun terselit mesej yang amat bermakna menyingkap rahsia 50K…

Terasa kemeriahan syawal kami dengan adanya majlis Ketuk-Ketuk Aidilfitri iReach 2014 ni..moga di tahun hadapan kami dapat berkumpul lagi..dan insyaAllah saya akan kongsikan lagi kemeriahan dan kelebihan bersama group iReach Team kami di entry yang akan datang…sebelum itu selamat menonton video ini…

Wasalam…

Salam Sayang Dari Saya ;
iR Eita 012-7555470              

3 thoughts on “Kemeriahan Syawal Ketuk-Ketuk Aidilfitri iReach 2014”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge