set-kehamilan-shaklee-testimoni-set-kehamilan-shaklee-set-ibu-hamil-shaklee-set-mengandung-vitamin-ibu-hamil-ibu-mengandung78

Koleksi Testimoni Vitamin Ibu Hamil Shaklee 2018

Vitamin Ibu Hamil Shaklee memang lama sangat popular dah, tak perlu dah nak di perkenalkan lagi kan….memang ramai ibu hamil di Malaysia ni yang amalkan Vitamin Ibu Hamil Shaklee 

dan macam-macam juga feedback positif yang kami terima tau…antaranya…

memang ramai ibu yang berpuas hati dengan Vitamin Ibu Hamil Shaklee..ok jom kita lihat Testimoni mereka.

#1 Testimoni Vitamin Ibu Hamil Shaklee

 

set-kehamilan-shaklee-testimoni-set-kehamilan-shaklee-set-ibu-hamil-shaklee-set-mengandung-vitamin-ibu-hamil-ibu-mengandung30

 

#2 Testimoni Vitamin Ibu Hamil Shaklee

 

set-kehamilan-shaklee-testimoni-set-kehamilan-shaklee-set-ibu-hamil-shaklee-set-mengandung-vitamin-ibu-hamil-ibu-mengandung28

 

#3 Testimoni Vitamin Ibu Hamil Shaklee

 

set-kehamilan-shaklee-testimoni-set-kehamilan-shaklee-set-ibu-hamil-shaklee-set-mengandung-vitamin-ibu-hamil-ibu-mengandung27

 

#4 Testimoni Vitamin Ibu Hamil Shaklee

 

set-kehamilan-shaklee-testimoni-set-kehamilan-shaklee-set-ibu-hamil-shaklee-set-mengandung-vitamin-ibu-hamil-ibu-mengandung23

 

#5 Testimoni Vitamin Ibu Hamil Shaklee

 

set-kehamilan-shaklee-testimoni-set-kehamilan-shaklee-set-ibu-hamil-shaklee-set-mengandung-vitamin-ibu-hamil-ibu-mengandung26

 

#6 Testimoni Vitamin Ibu Hamil Shaklee

set-kehamilan-shaklee-testimoni-set-kehamilan-shaklee-set-ibu-hamil-shaklee-set-mengandung-vitamin-ibu-hamil-ibu-mengandung18

 

#7 Testimoni Vitamin Ibu Hamil Shaklee

 

set-kehamilan-shaklee-testimoni-set-kehamilan-shaklee-set-ibu-hamil-shaklee-set-mengandung-vitamin-ibu-hamil-ibu-mengandung16

 

Fungsi 6 Vitamin Ibu Hamil Shaklee

 

set-kehamilan-shaklee-testimoni-set-kehamilan-shaklee-set-ibu-hamil-shaklee-set-mengandung-vitamin-ibu-hamil-ibu-mengandung15

Ok Jom Cheta kongsikan 6 fungsi Vitamin Untuk Ibu Hamil Shaklee….awal-awal mengandung ni badan kita barulah nak membiasakan diri dengan kehadiran janin kan..jadinya kita perlukan berikan nutrien yang terbaik untuk janin dan badan kita…

1) B COMPLEX ( KLIK UNTUK INFO LANJUT)

Sepatutnya sebelum pasangan merancang mahukan zuriat, di galakkan si isteri untuk mengambil Vitamin B Complex sekurang-kurangnya 3 bulan sebelum mengandung…

sebabnya janin hanya dapat di kesan se awal minggu ke2 atau ke3 kelahiran sedangkan pada masa itu bahagian tulang belakang baby sudah mula terbentuk..

Apa akan jadi jika ibu-ibu kekurangan vitamin B9 (Asid Folik) di kuatiri bayi akan mendapat masalah tulang belakang atau di kenali sebagai tube Neural Defect…

Di mana tulang belakang bayi terkeluar dari bahagian belakang badan.

 
ESP Protein ni palinglah Cheta suka…sebabnya apa tau..kalau time pregnant kan Cheta tak berapa lalu nak makan nasi…mak selalu marah..katanya manalah nak dapat tenaga tu kalau tak makan nasi kan…hihihi..
Baikk mak..usah risau..kita ada “pembantu” tambahan..hihihi…serius sejak amalkan ESP memang seakan jadi supermom…nafsu makan tidaklah membuak-buak.. dapat tenaga yang berpanjangan..sebanya ESP ni index glisemiknya rendah (G.I)
Ia melepaskan tenaga tu secara perlahan-lahan…bagus untuk kulit, bagus juga untuk ibu-ibu yang ada masalah GDM tu..sebab ia bantu kawal gula dalam darah..
Protein kan teramat penting untuk bantu pembinaan sel-sel dalam badan..so sangat lah sesuai bantu pembinaan sel dalam badan baby kita kan..bila sel sihat organ yang terbentuk pun insyaAllah sihat dan kuat…
Vitalea ni paling mendapat permintaan tinggi..ramai ibu-ibu hamil diluar sana yang menghadapi masalah HB rendah @ anemia..
Walaupun diaorang dah amalkan pemakanan sayur-sayuraan hijau dan pemakanan yang tinggi iron still juga HB mereka di tahap rendah..ada tu sampai kena admitted ward..
pasal kena bebel dengan nurse memang tak usah cakaplah kan…apa nak buat pekak kan jelah telinga tu kan..huhu…
Memang kita dah makan pelbagai jenis sayuran dan makanan yang tinggi kandungan iron tapi kenapa HB kita still low???..
Sebabnya ibu mengandung ni dia keperluan zat besinya meningkat dua kali ganda dari orang biasa…sedangkan sewaktu kita makan sayur-sayuran tu pula..kena tengok juga..cara kita masak macamana kan….
kalau dah masak goreng-goreng,lama pulak tu..nutrien apa lah yang tinggal kan…
Vitamin C ni sangat penting di masa kehamilan…iyerlah untuk Upkan Imun kita supaya tidak mudah jatuh sakit….
Iyer time pregnant kita bukan nya boleh ambil ubat sebarangan kan…pernah satu ketika waktu hamil anak pertama dulu Cheta ni demam selsema..pergi klinik doktor tak bagi ubat pun..tapi doktor suruh makan banyak limau sunkist tu..katanya makanlah selagi mampu untuk bekalan Vitamin C..
Haa…tu dia…doktor pun cakap gitu tau…vitamin C memang mampu untuk cegah kita dari kerap sakit..tapi dengan syarat kenalah konsisten…
Vitamin C adalah vitamin penting yang larut air dan mempunyai pelbagai fungsi kepada tubuh kita, Ia juga memainkan peranan penting untuk mengalakkan kesihatan gigi,gusi tulang bahkan secara umumnya terbaik untuk fungsi tubuh kita..
Ingat yer…badan kita tidak mampu untuk menghasilkan Vitamin C sebab tu kita kena sentiasa ambil vitamin C untuk tubuh badan kita melalui pemakanan harian dan juga supplemen.
Bayi sedang membesar memang perlukan banyak kalsium untuk pembentukkan tulang dan gigi yang kuat..
Ia juga memainkan peranan yang penting untuk kesihatan otot tubuh,sistem saraf dan kesihatan jantung bayi.
Ia juga mengelakkan kekejangan kaki @ lebih di kenali sebagai simpul biawak @ tarik mengkarung pada ibu-ibu mengandung lebih-lebih lagi bila usia kandungan sudah masuk ke trimester ke dua dan ketiga…
OsteMatrix kalsium shaklee juga membantu mengatasi masalah semblit yang selalu sangat terjadi pada ibu-ibu mengandung ni…
Omega guard sangat penting untuk ibu -ibu mengandung kerana kajian mengatakan ibu hamil yang mengamalkan Omega EPA dan DHA sangat bagus membantu perkembangan kognitif dan penglihatan bayi.
Ia juga membantu mengurangkan risiko bayi dari mengalami alergik.
Ia juga mengurangkan risiko kelahiran pra matang, menurunkan risiko pre-eklampsia dan juga kekurangan berat bayi sewaktu di lahirkan.
Pengalaman Cheta sendiri, pertambahan berat badan juga terkawal setelah konsisten amalkan Omega guard secara konsisten sepanjang kehamilan.
Nak dapatkan Vitamin Ibu Hamil Premium Shaklee???.. senang je samaada anda nak shopping sendiri mengunakan debit/credit kad dengan menekan button buy now di bawah atau boleh je hubungi Cheta melalui Wassap…
Konsultasi eksklusif dan percuma akan di berikan hanya untuk pelanggan Cheta sahaja…
tekan gambar di bawah untuk direct wassap Cheta yer…

pengedar shaklee pontian johor agen shaklee pontian johor ejen shaklee pontian johor stokis shaklee pontian johor kedai shaklee pontian johor COD Shaklee pontian4

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge