produk putihkan kulit,produk pemutih kulit paling berkesan,produk putihkan kulit,youth skin care,testimoni youth skin care shaklee, cara buang balckhead,cara hilangkan parut jerawat,BA Krim malam terbaik

Krim Malam Terbaik Youth Skincare- Untuk Kulit Sensitif

Krim Malam Terbaik Shaklee Ada 2 Jenis

Memang agak sukar nak mencari krim malam terbaik. Kebiasaannya krim malam akan meninggalkan kesan berminyak pada muka di waktu pagi..huhu kalau saya memang saya jenis tak suka macam tu, rasa rimas.

Tapi saya memang syorkan sangat krim malam terbaik ni tau, sebab apa krim malam ni jenis cepat menyerap, dan ia tidak langsung meninggalkan kesan berminyak tu …serius best giler krim malam ni tau..korang memang ler wajib cuba….

Krim malam terbaik Shaklee ni ada 2 jenis,

  • Krim Malam Jenis Light
  • Krim Malam Jenis Rich

Mesti korang nak tahu kan,siapa yang sesuai untuk pakai Krim malam jenis Light? dan siapa pula yang sesuai untuk pakai krim malam jenis Rich?

Krim Malam Terbaik Youth Shaklee Jenis -Light

 

produk putihkan kulit,produk pemutih kulit paling berkesan,produk putihkan kulit,youth skin care,testimoni youth skin care shaklee, cara buang balckhead,cara hilangkan parut jerawat,2 krim malam terbaik

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur.

Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus

Siapa  yang sesuai pakai Krim Malam -Light?

  1. Mereka yang memiliki kulit normal
  2. Mereka yang mempunyai gabungan kulit normal dan kering.
  3. Mereka yang mempunyai masalah kulit berjerawat
  4. Umur dalam lingkungan 20an,30an dan 40an.

Krim Malam Terbaik Youth Shaklee Jenis- Rich

 

krim malam youth krim malam terbaik krim malam tidak berminyak krim malam shaklee1

Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa anda tidur, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Lotus Japonicus, Shea Butter, Jojoba

Siapa Yang Sesuai Pakai Krim Malam Terbaik – Rich

  1. Mereka yang mempunyai kulit yang terlampau kering
  2. Mereka yang ada masalah jeragat teruk
  3. Mereka yang ada masalah kulit mereka -Kulit Psoriasis
  4. Krim Rich lagi pekat sesuai untuk mereka berusia 50an keatas
  5. Mereka yang sering duduk dalam aircond

Youth Skin Care Produk Paling Selamat Dan Berkesan

Apa Kata Pengguna Krim Malam Terbaik

 

krim malam terbaik krim malam tidak berminyak krim malam youth shaklee

Harga Krim Malam Youth Shaklee

 

Senarai Harga Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee,Senarai Harga Produk Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee 2018,Senarai Harga Shaklee Terkini3

Ini hanyalah harga retail, tapi jika anda inginkan lebih untung, dan lebih penjimatan dapatkan 1 set Youth Skin Care kerana harga jauh lebih jimat kerana pembelian 1 set Youth Shaklee melayakkan anda untuk mendapat

  • Free Membership
  • Free Postage
  • Cash Bonus

Untuk order boleh hubungi saya untuk pendaftaran secara online just tekan gambar di bawah untuk direct wassap saya.

pengedar shaklee pontian johor agen shaklee pontian johor ejen shaklee pontian johor stokis shaklee pontian johor kedai shaklee pontian johor COD Shaklee pontian4

 

promosi shaklee 2018 vivix shaklee PENGEDAR VIVIX SHAKLEE AGEN VIVIX SHAKLEE HARGA VIVIX SHAKLEE HARGA AHLI VIVIX STOKIS SHAKLEE PONTIAN PENGEDAR VIVIX PONTIAN CARA BELI VIVIX ONLINE2

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge