luka-bersalin-cepat-baik-vivix-luka-bersalin-berpantang-cepat-baik-rahim-cepat-kecut-set-bersalin-shaklee-set-pantang-shaklee-set-berpantang-shaklee3

Luka Bersalin Cepat Baik Dan Energetic Seperti Vivy Yusof?Ibu Ini Berkongsi Pengalaman

Tiap ibu bersalin mesti nakkan luka bersalin cepat baik kan? Yang sangat hangat di perkatakan sekarang berkenaan Vivy Yusof  yang sudah kembali bekerja sewaktu masih dalam pantang lagi…

Biasalah ada netizen yang mengecam tak kurang juga netizen yang menyokong dan memberikan nasihat.

Kalau ikut adat melayu memang lah berpantang tu 44harikan, namun ada juga yang mengamalkan pantang sehingga 100 hari…semua itu terpulang pada individu masing-masing.

Tapi kalau bagi Cheta ni..memang tak pernah lah cukup 44hari pantang  :mrgreen: memang sejenis orang yang tak reti duduk diam…hahhahaha….ingat lagi 3 minggu lepas pantang anak ketiga, dah drive ke Jakel Johor Bahru, siap kena tegur dengan salah satu sales girl tu…katanya ni macam baby dalam pantang je lagi..hehehe…tepat sungguh sangkaanmu itu kak…

Agaknya sebab dia tengok syok je baby tu tido dalam baby wearing…kalau ikutkan 2 minggu bersalin luka bersalin czer Cheta tu kering dah…tak terasa sakit pun.

Memang masa berpantang anak ke tiga tu 2 minggu berkampung kat hospital, gara-gara baby Phenumonia..so balik dari hospital tu..terus cari tukang urut..itu jelah…tak ada acara pantang yang rasmi… 😀  korang jangan ikut yer…

Oklah jom kita tengok pengalaman ibu-ibu yang amalkan Vivix ketika berpantang….

Luka Bersalin Cepat Baik Dan Rahim Cepat Kecut Dengan Vivix Shaklee

 

“Saya baru habis pantang. Luka cepat baik. Bertenaga. Susu Banyak. Tapi nak susu banyak kena juga minum air masak. Makan kena teratur ni semua. Memang ambil vivix hari-hari .”

Ibu Baru Habis Pantang;

Puan Aizah

 

“Saya pantang dengan Vivix, alhamdullilah susu ok, baby ok, baby pun tak kena demam kuning.”

Puan Noi

ibu berpantang ibu bersalin luka bersalin berpantang cepat baik dengan vivix shaklee baby tak kena jaundice susu banyak

 

” Kakak saya ambil vivix time pantang 4 hari rahim kecut. Baby sihat ok. Luka jahit dari sakit terus tak sakit.

Hari Ke-4 boleh pulak bersila padahal sebelum tu duduk senget sebab sakit kena jahit. Makan vivix terus tak sakit dah.

Saya makan vivix dan set pantang masa ceaser baru ni, memang berbeza lah. Sakit memang cepat hilang bahagian dalam.

Bila orang cerita batuk sakit ke apa kalau ceaser alhamdullilah saya tak rasa.

Padahal sebelum makan Vivix masa di hospital macam sakit tak boleh cerita, lepas keluar hospital je saya memang makan semua rasa sihat cepat.

Aktif cuma beringat sebab orang-orang tua pesan nanti bentan tue jer. Malas kena bebel , so tak aktif melampau.

Anak alhamdullilah so far ok dan susu banyak.

luka-bersalin-cepat-baik-vivix-luka-bersalin-berpantang-cepat-baik-rahim-cepat-kecut-set-bersalin-shaklee-set-pantang-shaklee-set-berpantang-shaklee

 

Luka Bersalin Cepat Baik Energetic Tak Reti Duduk Diam

 

luka-bersalin-cepat-baikvivix-luka-bersalin-berpantang-cepat-baik-rahim-cepat-kecut-set-bersalin-shaklee-set-pantang-shaklee-set-berpantang-shaklee2

Ini kisah Fatimah, isteri kepada suami yang Patah Tulang tu….kisahnya korang boleh baca di sini…

Dulu Excident Lori,Tulang Patah Tulang Retak, Kini Boleh Drive Manual

sejak amalkan Vivix memang tak reti duduk diam katanya..baru-baru ni dah hadiri konvo tadika anaknya dan dah shopping barang dapur di Econsave hihi..penangan Vivix kan..kan…memang betul-betul tak rasa macam dalam pantang.

Nak tengok Promosi Vivix Shaklee boleh tekan gambar di bawah …

promosi shaklee 2018 vivix shaklee PENGEDAR VIVIX SHAKLEE AGEN VIVIX SHAKLEE HARGA VIVIX SHAKLEE HARGA AHLI VIVIX STOKIS SHAKLEE PONTIAN PENGEDAR VIVIX PONTIAN CARA BELI VIVIX ONLINE2

Nak Order Vivix Shaklee dan shopping secara online mengunakan Kad Debit/ Kredit ? Hanya tekan gambar di bawah..jangan risau transaksi serta data peribadi anda di jamin selamat.

promosi-vivix-shaklee-2018-vivix-promotion-buy-6-free-1-buy-2-less-5-percent-cara-beli-vivix-online-harga-vivix-ahli-vivix-murah1

 

Nak berhubung dengan saya untuk dapatkan Free Membership, Free Postage dan juga cash bonus? sila tekan gambar di bawah anda akan direct wasap saya tanpa perlu simpan number satu persatu  😀  mudah je kan….

pengedar shaklee pontian johor agen shaklee pontian johor ejen shaklee pontian johor stokis shaklee pontian johor kedai shaklee pontian johor COD Shaklee pontian4

 

Cheta 

ID Shaklee: 1081587

Hp Num/ Wassap: +6012.7555.470

Area COD : Sekitar kawasan Pontian Johor.

Postage : Seluruh Malaysia

 

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Pengedar Shaklee Ipoh Perak

Naresh (6017.598.9747)

Pengedar-Shaklee-Ipoh-Perak-Pengedar-shaklee-perak-pengedar-vivix-ipoh-agen-shaklee-ipoh-ejen-shaklee-ipoh-stokis-shaklee-ipoh-branch-shaklee-ipoh2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge