luka bersalin czer cepat kering dengan vivix luka bersalin normal cepat kering5

Luka Bersalin Czer Kering Dalam 2 Hari Sahaja

Luka Bersalin Czer Kering Dalam 2 Hari

Luka bersalin Czer,kalau bagi sesetengah orang memang agak sukar untuk cepat baik. Yerlah kan bila kita renyah,banyak pergerakkan memang agak sukar untuk jaga tempat Luka bersalin czer tu kan.
Hari ni Cheta nak share ngan korang, Testimoni dari Ibu Czer yang dah 25 hari czer,tapi masih tak baik² lagi…luka masih berair,jalan pun ibu ni tak kuat,terbongkok² jalannya…slow sangat..
Luka bersalin czer ada 2 tempat yang berlubang kecik,dan mengeluarkan air, org tua biasa panggil air bisa 😣😣..
Setiap hari ibu ini terpaksa berulang alik ke klinik untuk dressing.. ibu ni stress..😥😥 memikirkan mana nak naik keje lagi..tapi diri sendiri masih tak sihat..

25hb April 2021

 

25hb April Ibu ni wassap Cheta bagitau masalah dia… Cheta terangkan semuanya pasal vivix dan kaitan dengan luka dalaman dan pembedahan. So ibu ni kata ,dia nak fikir dulu dan nak cari du.it dulu..😥 sebab katanya dia bukannya org berdu.it sangat..tapi untuk kesihatan dia cuba bincang dengan husband dia..

luka bersalin czer cepat kering dengan vivix luka bersalin normal cepat kering2

26hb April 2021

 

luka bersalin czer cepat kering dengan vivix luka bersalin normal cepat kering3

26hb April seawal 6pagi, ibu ni wassap Cheta tanya bila boleh hantar Vivix ke dia.. Petang tu terus Cheta anta ke dia..ajar cara makan semua…kitaorg berbual panjang..
Rupanya baby ni hadir lepas 10 tahun dia tak mengandung, anak sulung dia dah 18thun,anak kedua dah 11 tahun.. ibu ni lupa dah macam mana nak berpantang..makan apa yg tak boleh, itu ini semua di tanya 😁😁…sejujurnya Cheta pun dah nk lupa macam mana rasa berpantang tu 🤣🤣🤣
Alhamdulillah 28hb ibu ni wassap bagitau yang luka dia dah kering semuanya😍😍 tak de keluar air² dah..

luka bersalin czer cepat kering dengan vivix luka bersalin normal cepat kering4

29hb April 2021

 

Dan harini 29hb 4 doktor kata dah tak payah datang dressing lagi…seronok sangat dia…berjalan pun dah tak terbongkok²,ibu ni makin cergas,makin sihat..berbanding sebelum ambil vivix…memang berbeza sangatttt 😍😍😍
Alhamdulillah inilah moment paling best sekali,bila dapat feedback dari customer macam ni..
Yuppp…vivix memang harganya premium,tapi hasilnya pun “premium” juga tau…🥰🥰 Memang tak kan menyesal bila dah cuba vivix ni 😍😍

Nak berikhtiar dengan Vitamin Shaklee? 

Hubungi Cheta sekarang;

Cheta Eita

HP Num; 6013-7863926@ 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60137863926/VivixCzer

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Telegram: ShakleeByCheta

Web:mahligaivitamin.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge