luka jahitan bersalin cepat baik vivix-luka-bersalin-berpantang-cepat-baik-rahim-cepat-kecut-set-bersalin-shaklee-set-pantang-shaklee-set-berpantang-shaklee4

Luka Jahitan Bersalin Cepat Baik Ibu Ini Berkongsi Pengalamannya

Luka jahitan bersalin cepat baik dan kering memang dambaan semua ibu-ibu lepas bersalin. Namun tidak semua ibu-ibu lepas bersalin yang bernasib baik.

Kalau ikut pengalaman Cheta semua luka jahitan bersalin baik dan kering dalam masa seminggu, baik luka normal dan juga luka pembedahan ceaserian. Yer Cheta alami pengalaman dua-dua. Normal dan pembedahan. 😆

Teringat dulu tau masa bersalinkan Ica anak sulung Cheta, masa checkup sebulan lepas bersalin tu kan ,misi akan check balik luka jahitan bersalin kita, alhamdullilah masa tu misi kata Cheta punya luka jahitan bersalin cepat baik dan kering sepenuhnya.

Tapi ada ibu yang checkup sebelum Cheta tu,Luka jahitan bersalin dia terbuka dan bernanah huhuhu…ibu tu terus kena cuci luka dan terpaksa di jahit semula… 😯 huaaaa..ngeri tauuu…

 

Luka Jahitan Bersalin Cepat Baik Dan Kering Ibu-Ibu Ini Berkongsi Pengalaman.

 

Badan Bertenaga Lepas Bersalin Czer,Muka Dah Tak Pucat,Luka Cepat Kering

 

Pengalaman Pn Shieda Balqis,

 

Shieda masa 1st czer,pada usia hujung 20an,tak ambil Vivix. Hanya ambil set berpantang dan add on zinc. Luka pun cepat sembuh dan kering.

Untuk 2nd Czer uisa 30an. Shieda ambil Vivix.Masa tu,rasa sakit czer kedua lebih teruk dari yang pertama.

Tapi alhamdullilah asbab ambil Vivix rasa sakit tu kurang. Luka pun cepat kering. Badan pun rasa bertenaga sampai lupa tengah pantang.

Untuk 3rd czer,Shieda baru lepas habis pantang ni. Ambil Vivix juga sebab dah tahu sakit czer macam mana.

Pengalaman tak boleh lupa,czer ketiga ni muntah-muntah lepas czer.Sebelum ni tiada.Masuk makanan je muntah.Sampai mengigil tak bertenaga sebab makanan semua keluar. Doc dan nurse risau sebab nampak muka pucat sangat malam tu lepas 6 jam puasa.

Dan Shieda memang ada talesmia. Hb memang low. Malam tu juga ambil Vivix dan esok pagi nurse cakap muka dah tak sepucat semalam.Luka pun cepat kering dan baik.

 

Luka jahitan bersalin cepat baik set bersalin shaklee set berpantang shaklee vivix selepas bersalin set ibu berpantang set ibu lepas bersalin

 

 

Husband Terkejut Bila Luka Jahitan Bersalin Dah Tutup Kering

 

Pengalaman Pn Ainniah Zulkefi,

Ain sempat perhabis Vivix masa pantang,sebab tinggal sikit jer. Ini first time ceaser,luka kat kulit cepat kering.

Hari kedua husband tegur dengan terkejutya.

“Dah cantum elok kulit,dan kering”

Masa tu juga first time pantang ambil zinc juga. Siapa-siapa nak bersalin terus suggest berpantang dengan vivix & zinc juga.

Risau juga sebab seminggu tu keluar masuk hospital ( baby prem) & banyak sungguh bergerak sana sini.

luka jahitan bersalin cepat baik set bersalin shaklee set berpantang shaklee vivix selepas bersalin set ibu berpantang set ibu lepas bersalin1

 

Luka Jahitan Bersalin Cepat Baik.Tiada Kesan Luka,Nampak Garis Halus Je.

 

Pengalaman Pn.Idayu Rosli,

Saya bersalin baru ni pun emergency czer. Serius takut nak menghadapinya sebab tiada pengalaman czer.

Tekad beli Vivix sebab baca pengalaman orang yang berpantang dengan Vivix ni best.

Alhamdullilah luka cepat baik, tiada kesan pun luka tu,nampak macam garisan halus je sekarang. Pantang pun tak rasa macam bersalin czer,rasa macam bersalin normal je. Lepas 3 minggu siap boleh mandikan dan menjaga kaka-kakak si baby (3 dan 2 tahun).

Doc pesan jangan angkat benda berat,haaa itu memang jaga sampai sekarang.

 

luka jahitan bersalin cepat baik set bersalin shaklee set berpantang shaklee vivix selepas bersalin set ibu berpantang set ibu lepas bersalin2

 

Selain Vivix yang bagus untung berpantang,Shaklee juga telah menyediakan Set Berpantang yang telah lama di gemari oleh ibu-ibu di Malaysia ni tau, Set Berpantang moden yang sangat mudah untuk di ambil, tiada memberikan kesan panas untuk ibu dan juga bayi. Selamat di ambil walaupun bayi anda jaundis.

luka jahitan bersalin cepat baik vivix-luka-bersalin-berpantang-cepat-baik-rahim-cepat-kecut-set-bersalin-shaklee-set-pantang-shaklee-set-berpantang-shaklee45

luka jahitan bersalin cepat baik vivix-luka-bersalin-berpantang-cepat-baik-rahim-cepat-kecut-set-bersalin-shaklee-set-pantang-shaklee-set-berpantang-shaklee50

Hubungi Cheta segera untuk menempah Set Berpantang anda.

Cheta Eita

HP Num; 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60127555470/SetBerpantangVivix

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Web:mahligaivitamin.com

Youtube: http://bit.do/YoutubeChetaEita

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge