Masalah Sembelit Selesai Juga Akhirnya

” Dedulu “membuang” seminggu sekali,
Sekarang asik hari²,
Maka kempislah perut tu nanti,
Makin sayanglah cik abg tu nanti.”

VIVIX UNTUK SEMBELIT


U make me smile…😍😍😍…bila dapat feedback macam ni..hati terasa berbunga²….

seriusly..tanyalah memana seller…seller mana yg tak happy bila dapat buat customer makin sihat dan of course dapat selesaikan masalah customer…happy sangat kan…alhamdullilah….😘😘😘




2 comments

  1. Mama ada pengalaman sembelit masa bersalinkan anak sulung….seksa huhuhu sejam dalam toilet berpeluh2 menangis..ngeri takut semua ada….risaukan jahitan tertetas…yerlah bersalin anak sulung jahitan banyak…masa tu tak kenal shaklee lagi…tapi masa bersalinkan anak kedua memang alhamdullilah tak de dah masalah sembelit lepas amalkan ostematrik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge