Mujurlah…hari ni yang kena…Bukan semalam….Syukur sangat Tq Allah

Pepagi dah menguruskan tayar bocor…alahai mujurlah tak kena kat muar semalam…???…

dah tak boleh nak di tampal dah…sebabnya dah merekah panjang dalaman dia..maka nya kita hadiahkan dia “teman baru”….

harap² “teman” yg lagi 3 tu taklah jeles..tunggu turn yer…nanti Cheta bagi tukar semua…??? adehhh berpeluh…??

10minit kemudian…dapat payment utk 2 botol vivix…

bunyi lagi wassap…dpt order pau frozen….???

Allahu…”Maka nikmat tuhanmu yang manakah yang kamu dustakan??”…

Bersyukurlah nescaya Allah tambahkan nikmat…..

Yerrr…bersyukur sebab tak kena masa dalam perjalanan yang panjang semalam…drive tanpa hubby…tak lah membuatkan ku takut tapi agak sedikit ngeri kalau something happen di tengah jalan…???…mujur Allah lindungi perjalanan semalam…Tq Allah…???

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge