Multivitamin Vita-Lea For Kids Sudah Kembali

Alhamdullilah setelah lama menghilangkan diri akhirnya Vitalea For Kids kini sudah kembali dengan kandungan vitamin yang telah di IMPROVED menjadikan Vitalea for kids ni makin lah bertambah SUPER POWER untuk di nikmati oleh SUPER KIDS kita semua….

vitalea for kids

Dengan haruman anggur yang semerbak tentu menyebabkan anak-anak kita tidak sabar untuk menikmati keseronokkan mengunyah Vitalea For Kids ni…haaa…ibu-ibu sekali 100x ganda lebih baik tau beri Vitalea for Kids pada anak-anak kita dari berikan mereka gula-gula yang tak berkhasiat tu….

Mari kita lihat apa kandungan Vitalea For Kids…

vitalea for kids

Tak berapa nak fahamkan apa fungsi setiap kandungan tu….mari kami terangkan dengan lebih terperinci….

FUNGSI & KEBAIKKAN VITA-LEA FOR KIDS

1-Vitamin A – untuk baiki tisu dan tulang, juga menyihatkan mata dan kulit 

2-Vitamin C – Membantu membuatkan otot, kulit, tisu penyambung sihat dan kuat 

3-Vitamin D – Membantu menguatkan tulang dan gigi, membantu menyerap kalcium dengan baik 

4- Niacin – Memberikan anak tenaga 

5- Vitamin B 6 – Anak jadi pintar dan berkebolehan berfikir dengan baik 

6- Vitamin E – Mengelak sel dan tisu badan dari rosak, sihatkan sel darah merah 

7- Biotin – Menyuburkan rambut dan kuku,  menjadikan rambut anak banyak dan cantik, kuku pun kuat 

8- Folate – Mengalakkan pertumbuhan sel yang sihat 

9- Zinc – Membantu meningkatkan sistem imuniti, anak tak mudah kena sakit, kalau sakit pun lekas baik 

10- Iron – Membantu membina otot yang sihat, kalau kurang mungkin membantutkan proses ‘baligh’ anak

11- Vitamin B12 – Membantu memperolehi sistem saraf yang sihat 

12- Riboflavin – Menyokong penglihatan yang baik 

13- Kalsium – Membantu membina tulang yang kuat 

14- Thiamin B1 – Membantu anak bertenaga dan tak mudah letih 

15- Iodin – Membantu anak mendapatkan otak yang cergas, kurang iodin menyebabkan IQ anak rendah 

16- Pantontenic Acid B5 – Menghasilkan sel darah merah yang baik 

17- Magnesium – diperlukan oleh hampir semua sel dalam badan . 

Terlampau banyak kan khasiat Vitalea For Kids untuk anak-anak kita…apa tunggu lagi mari kita berikan hanya yang terbaik untuk anak-anak kita….

vitalea for kids

vitalea for kids

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:


Nama:  Mahligai Vitamin @ Eita (ID 1081587)

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470



“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook”

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge