Nak Bertukar Skin Care???, Sini Ada Tipsnya

Ni Cheta nak bagi Tips macamana nak tukar skin care…haaaa….nak tukar skin care pun ada caranya tau..bukan main boleh tukar-tukar sebarang jer….
Sebab apa Cheta nak share…sebabnya kebelakangan ni..Cheta di hujani dengan pertanyaan Set Skin Care NUTRIWHITE ( Klik Sini Untuk Info Lanjut)
Ramai sebenarnya wanita especiallynya…(yerlah dah wanita dan kecantikkan tak mungkin terpisahkan..huhuhu..) ramai terjebak dengan skincare yang tah apa-apa…
Skin Care yang ternyata ada merkuri,hydroquinon,paraben…dan sebagainya tulah….yang nyata menjanjikan kesan cerah,gojes,gebu gebas dalam masa 3 hari saja…
Mak aiiihhh…cepat beno kan….ada asid ke yang menghakis tu!!!..
uishhh…Cheta takut!!!…

TIPS MACAM MANA NAK TUKAR SKINCARE
==================================

Nak tukar skincare pun ada cara dia tau. Bukan main guna atau tukar je. Takut-takut kesan gabungan produk lama di wajah korang dgn produk baru boleh menjadi racun pulak, Ini dia cara penukaran skincare yang betul dan selamat.

1. Stop guna previous skincare dalam 7-14 hari. Boleh apply pelembap secara halus untuk elak kulit kering. Doktor suggest hanya basuh air suam selalu pada muka @ guna hampas tea yang dah guna buat air tu

2. Membiarkan wajah neutral selama 7 hari sekurangya, iaitu membiarkan wajah anda bebas dari sebarang produk. Penerimaan kulit kita berbeza-beza, takut juga kulit kita terkejut dgn kedatangan produk baru.

3. Bila dah guna skincare baru, berlaku sesetengah jenis kulit dimana akan timbul jerawat, rashes, dry skin, oily (disebabkan effect mercury skincare lama/ effect stop guna).

4. Jika produk anda biasa shj, tiada merkuri dan wajah korang ok. 1-2 hari sudah ckup untuk neutralkn wajah anda then, boleh terus tukar skincare.

Semoga Bermanfaat…

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)

pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru 

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

Dayang (6017.844.1515)

pengedar-shaklee-kuching-sarawak-pengedar-shaklee-miri-sarawak-pengedar-vivix-shaklee-agen-shaklee-sarawak2 (1) 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge