Nutriferon Shaklee – Mengukuhkan sistem imunisasi anda

NutriFeron Shaklee

Dicipta oleh pakar imun,Dr.Yasuhiko Kojima
Satu-satunya supplemen yang dicipta oleh pakar imun – Dr.Yasuhiko Kojima
Lebih daripada 40 Tahun Penyelidikan
Dr Kojima berjaya mencipta NutriFeron selepas beberapa kali menjalankan ujikaji dan penilaia n terhadap beribu-ribu sebatian dan lebih daripada 200 herba lain.
Nutriferon Shaklee mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu,benih plantago,kuntuman bunga japanese Honeysuckle dan bunga safflower. Boleh di dapati secara ekslusif melalui Shaklee.
Mengapa memilih Nutriferon Shaklee?

Eksklusif formula yang di patenkan
Nutriferon Shaklee boleh di dapati hanya melalui Shaklee.Ini formula yang di patenkan yang unik adalah eksklusif Shaklee.Satu makanan tambahan yang amat berkesan,ia telah menjalani ujian saintifik untuk keselamatan,ketulenan,potensi dan prestasi yang ketat.
Dicipta oleh orang yang sama menemui interferons dalam dunia imunology
Dalam dunia immunologist,Dr Yasuhiko kojima yang terkenal dengan pertama kalinya menemui interferon pada tahun 1954,ketika beliau menjalankan penyelidikkan di universiti Tokyo.Selepas 40 tahun penyelidikan teliti,menguji ratusan sebatian semulajadi,beliau membangunkan campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan berkuasa yang meningkatkan pengeluaran interferon semulajadi badan*.
Sememangnya meningkatkan tahap* interferon
Saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti bahawa interferon amat kritikal untuk fungsi imun yang sihat. NutriFeron Shaklee adalah makanan tambahan di Amerika Syarikat yang di cipta oleh penemu interferon yang secara semulajadi meningkatkan pengeluaran interferon dalam badan*.
Di sokong oleh 4 kajian klinikal
Kajian telah menunjukkan manfaat perlindungan yang luar biasa kesihatan dan imun campuran proprietari Nutriferon empat ekstrak tumbuhan*
Human Clinical Studies
1.Ushiroyama T.Yoshida S.Tadaki K,Ikeda A,Ueki M.Clinical efficaccy of EH0202, a Kampo formula,on the health of middle-aged women. Am J Chin Med. 2004;32(5):755-770.
2.Ushiroyama T,Yoshida S Tadaki K,Ikeda A ueki M.A pilot study of a Kampo Formula,EH0202,with intriguing result for menopausal symtoms,J Altern Complement Med.2004 Apr;10(2):397-399
3. Kaji K,Yoshida S,Nagata N, Yamashita T,Mizuko E,Honda M,Kojima Y,kanekoS.An open-label study of administration of EH0202,a health-food additive,to patients with chronic hepatitis C. J Gastroenterol.2004 Sep;39(9):873-878.
4. Kubo M,Hashimoto Y,Yoshida S. The effect of health food containing EH0202 on physical and mental symtoms accompanying menstrution in women with prementrual syndrome (PMS). Clin Pharm Ther 2004;14(2):129-142
Mengandungi MACH*,iaitu campuran ekstrak tumbuhan yang dapat meningkatkkan interferon dalam badan (500mg) dan telah di patenkan secara ekslusif oleh Shaklee.Ia merupakan campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi berasal  dari biji labu,bunga safflower,biji plantago dan jepun tunas bunga honeysuckle yang telah terbukti secara klinikal untuk menyokong dan merangsang proses tindak balas imun semulajadi di peringkat selular*
Manfaat utama:

  • Mengukuhkan sistem imun dalam 3 hari.– Ianya merupakan satu-satu ciptaan interferon semulajadi di dunia. Menurut kajian, ia mampu merangsang dan mempertingkatkan secara menyeluruh sistem imun dengan mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh (T-Cell,B-Cell dan makrofag) berfungsi untuk membunuh kuman.
  • Melawan kanser dan Tumor : Interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser. Ia juga mengurangkan rasa ketidakselesaan selepas kemoterapi.
  • Melindungi Dari Influenza : mengimbangi respon alergi persekitaran dan pencemaraan udara,melindungi dengan berkesan dari virus,mikrob yang menyebabkan selsema,flu,influenza,alergi dan inflamasi.
  • Meringankan Stress Dan kelesuan 
  • Melambatkan Penuaan : Nutriferon merangsang pengeluaran makrofag unutk mengurangkan radikal bebas,virus dan kuman. Jadi sel lebih terpelihara dan sihat untuk jangka masa panjang.
  • Mengurangkan Infeksi oleh pesakit hepatitis B & C : Nutriferon yang memerangi virus dapat mengurangkan infeksi dan meminumkan ketidakselesaan seperti kembung perut,mual,muntah kepada pesakit hepatitis B dan C
  • Membantu mengurangkan simptom menapous dan PMS
Untuk yang tidak mengalami penyakit serius dan bertujuan untuk pemeliharaan kesihatan, Nutriferon Shaklee juga boleh di amalkan.
Bilangan Saiz Setiap Botol
30 Sticks
Jadual Makan
1 Stick setiap hari untuk dewasa normal
Rawatan influenza dan kanser : 2-3 stick sehari
Lebih baik di ambil bersama vitamin C

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=faf40fa41627df95081c9e5273cae6c9
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Mahligai Vitamin @ Eita (ID 1081587)

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp:012-7555470“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge