OSTEMATRIK

                                                   

OsteMatrix ( MAL07081510XC)

Tulang merupakan struktur penting dalam tubuh manusia. Ia menyokong kerangka berat badan dan organ utama manusia seperti paru-paru,jantung,hati dan ginjal serta membolehkan kita mengerakkan otot-otot dan kita secara bebas.Mengekalkan kesihatan tulang secara optimum amat penting bagi mengekalkan kesihatan yang optimum secara menyeluruh.
Lebih Daripada Sekadar Kalsium
Ostematrik membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukkan dan penjagaan tulang dan gigi. Formulanya yang unikdi buat dari mineral semulajadi dan garam mineral laut mati,mengandungi Kalsium,Magnesium,fosforus dan vitamin D,zinc,kuprum,manganes dan boron. Nutrien-nutrien ini perlu di ambil bersama- sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengah mineral. Kajian telah membuktikan suplemen kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang wanita yang telah berumur secara berkesan.
Tahukah Anda??

                                     

Bilangan Saiz Setiap Botol
120 biji
Jadual Makan
Untuk Memelihara Kesihatan :2-4 biji sehari.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=3f3d00da06bb333dafc5705b5b29039a

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama:  Mahligai Vitamin @ Eita

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Comment

Your email address will not be published.