rawatan-cyst-sewaktu-hamil-cyst-ibu-hamil-cyst-ibu-mengandung1

Rawatan Cyst,Tanda-Tanda Dan Risiko Semasa Mengandung

Rawatan Cyst,tanda-tanda dan risiko semasa mengandung perlu di ambil perhatian oleh ibu hamil sekalian untuk mengelakkan terjadinya keguguran atau kelahiran pra matang. Pada artikel yang lepas Cheta dah ceritakan berkenaan Ovarian Cyst dan Juga jenis-jenisnya(KLIK SINI) Hari ni Cheta nak sambung pulak bercerita berkenaan petanda,risiko dan juga rawatan Cyst semasa mengandung yang perlu ibu hamil …

Rawatan Cyst,Tanda-Tanda Dan Risiko Semasa MengandungRead More »

cara rawat buah pinggang bocor vivix ikhtiar buah pinggang bocor testimoni vivix penapis buah pinggang bocor

Penapis Buah Pinggang Bocor: Apakah Punca Dan Cara Mengatasinya

Penapis buah pinggang bocor atau di kenali sebagai Nephrotic Syndrome adalah di mana penapis buah pinggang tidak lagi dapat menapis protein yang menyebabkan protein keluar melalui air kencing… Nephrotic Sydrome menyebabkan pembengkakan yang lebih di kenali sebagai edema yang biasa terjadi di sekitar kawasan kaki dan buku lali…ia juga meningkatkan risiko kepada masalah kesihatan yang …

Penapis Buah Pinggang Bocor: Apakah Punca Dan Cara MengatasinyaRead More »

dato-aliff-syukri-dedah-rahsia-jutawan-rahsia-bisnes-aliff-syukri-ebook-dato-aliff-syukri2

Dato’ Aliff Syukri Dedahkan Rahsia Dan Teknik Berniaga Modal Rendah

Dato’ Aliff Syukri memang cukup terkenal di media sosial serta layar kaca TV di Malaysia ni kan. Apabila Tuan Khairul Hakimin Muhammad (KHM) share ebook Dato’ Sri Aliff Syukri Kamarzaman ini, perkara pertama yang terlintas dalam kepala saya, . “Aduh! Apahal KHM jual buku Dato’ Aliff Syukri yang  poyo ni?”  😆 Ehhh! Nanti baca dulu‼️ . …

Dato’ Aliff Syukri Dedahkan Rahsia Dan Teknik Berniaga Modal RendahRead More »

cara naikkan HB rendah ibu mengandung naikkan hb rendah ibu hamil petua naikkan hb rendah makanan naikkan hb rendah

HB Rendah Ibu Mengandung-Vitamin Ini Bantu Atasi Anemia

HB Rendah Ibu Mengandung? Ya Allah memang boleh buat ibu mengandung ni tension tau…padahal dah makan dah pun semua Makanan-makanan yang mampu menaikkan HB Ibu Mengandung.  Tapi tetap jugalah HB rendah tak naik-naik,kenapa yer,apa lagi yang tak kena.  HB rendah ibu mengandung boleh mengundang Risiko pada ibu hamil dan bayi jika berterusan HB ibu hamil rendah. hem …

HB Rendah Ibu Mengandung-Vitamin Ini Bantu Atasi AnemiaRead More »

vitamin c shaklee testimoni vitamin c shaklee review vitamin c harga vitamin c shaklee harga ahli vitamin c shaklee9

Vitamin C-Doktor Akui Tak Boleh Hidup Tanpa Vitamin C

Vitamin C Doktor Akui Tak Boleh Hidup Tanpanya  Vitamin C  As a doctor, i’ve been taking vit C since i started working, almost 3 years now.Cant live without it 😆 …. Kalau dulu-dulu sebelum ambil vit C, selalu ada hingus/kahak especially pagi-pagi… Org yg resdung selalu ada symptoms camni. Senang kena flu/URTI, kalu ada siapa-siapa kena dlm …

Vitamin C-Doktor Akui Tak Boleh Hidup Tanpa Vitamin CRead More »

review-pencuci-muka-youth-testimoni-pencuci-muka-youth-harga-pencuci-muka-youth-pencuci-muka-untuk-kulit-sensitif31

Testimoni Pencuci Muka Youth Shaklee

Testimoni pencuci muka Youth Shaklee ni memang dah banyak yang Cheta dapat semua bagi positif feedback belaka tau. tulah yang jadikan Cheta ni lagi excited,lagi seronok sangat nak share dengan korang semua tau, lagi-lagi yang sememangnya ada masalah kulit sensitif tu. Sebab ada Cheta sediakan testimoni pencuci muka youth yang terdiri dari kalangan mereka yang …

Testimoni Pencuci Muka Youth ShakleeRead More »

cara mengatasi sembelit ibu hamil ubat sembelit ibu mengandung elak sembelit ibu hamil

6 Cara Mengatasi Sembelit Ibu Hamil

Cara mengatasi sembelit ibu hamil memanglah ramai sangat ibu-ibu yang mencari petua lah, caralah. yerlah dalam fasa hamil ni ibu-ibu tak boleh sembarangan makan, sebab semua yang masuk dalam mulut dan perut ibu semuanya akan effect pada baby juga akhirnya betul kan.. Sebab tulah juga kenalah pandai pilih cara mengatasi sembelit ibu hamil yang betul-betul …

6 Cara Mengatasi Sembelit Ibu HamilRead More »

cara atasi sembelit cepat ubat sembelit cara mengatasi sembelit cara hilangkan sembelit sembelit berdarah testimoni herblax3

Cara Atasi Sembelit Dengan Cepat Supaya Tak Bertukar Jadi Buasir

Sembelit? Fuhh siapa yang biasa kena sembelit je yang memahami perasaan orang yang selalu sembelit ni… 🙁  seksa wehhh…dedulu masa Cheta zaman Universiti dulu, rajin bebeno kena sembelit,al maklumlah hidup sebagai seorang student ni, poket kering masa tu, so memang taklah nak beli buah-buahan ke atau sayuran sebagai sumber serat. Sayur tu adalah sikit-sikit, tapi …

Cara Atasi Sembelit Dengan Cepat Supaya Tak Bertukar Jadi BuasirRead More »