Omega 3 Minyak Ikan Ini 4 Manfaatnya Buat Ibu Hamil

Omega-3 minyak ikan, ternyata banyak manfaatnya buat ibu hamil tau. Jom semak antara 4 manfaat omega 3 minyak ikan buat ibu hamil dan juga bayi dalam kandungan. šŸ˜ 1) Sangat Bagus Untuk Perkembangan Otak JaninĀ  Omega 3 minyak ikan ternyata sangat bermanfaat untuk perkembangan otak janin sebabnya Omega 3 minyak ikan ni ada EPA dan …

Omega 3 Minyak Ikan Ini 4 Manfaatnya Buat Ibu HamilRead More »

Promosi Minyak Ikan Omega Guard Kesukaan Anak-Anak

Yeahhhh… Memang bagus Omega guard ni promo masa awal January ni.. Al maklumlah anakĀ³ pun baru kembali ke sekolah kan.. Omega guard minyak ikan ni faveret anakĀ³ Cheta, selain utk perkembangan otak dan fokus..omega ni banyak bantu anakĀ³ Cheta cegah diaorang dari cepat selsema n batuk berkahak. Yang bestnya kalau batuk berkahak tu kalau time …

Promosi Minyak Ikan Omega Guard Kesukaan Anak-AnakRead More »

Rumah Kelahiran P Ramlee Di Pulau Pinang

Sempena cuti sekolah yang panjang ni,Cheta ambil kesempatan untuk bawak anak-anak dan mak berjalan-jalan. Di mulai dengan singgah di Port Dickson, untuk ambil Mr Hubby dulu,ke esokkannya kami pergi ke Perak, menziarahi sanak saudara mak yang lama sangat tak jumpa, jadilah jumpa sekejap-kejap jer.. Ke esokkannya tu barulah menuju ke Penang,lama kita orang stay kat …

Rumah Kelahiran P Ramlee Di Pulau PinangRead More »

luka jahitan bersalin cepat baik vivix-luka-bersalin-berpantang-cepat-baik-rahim-cepat-kecut-set-bersalin-shaklee-set-pantang-shaklee-set-berpantang-shaklee4

Luka Jahitan Bersalin Cepat Baik Ibu Ini Berkongsi Pengalamannya

Luka jahitan bersalin cepat baik dan kering memang dambaan semua ibu-ibu lepas bersalin. Namun tidak semua ibu-ibu lepas bersalin yang bernasib baik. Kalau ikut pengalaman Cheta semua luka jahitan bersalin baik dan kering dalam masa seminggu, baik luka normal dan juga luka pembedahan ceaserian. Yer Cheta alami pengalaman dua-dua. Normal dan pembedahan. šŸ˜† Teringat dulu …

Luka Jahitan Bersalin Cepat Baik Ibu Ini Berkongsi PengalamannyaRead More »

Penyakit Jantung 15 Tanda Awal Yang Perlu Kita Ambil Tahu

Penyakit Jantung ialah satu penyakit yang sangat di geruni oleh semua orang..mana taknya Jantung merupakan organ terpenting dalam tubuh kita.. Berhentinya jantung berdenyut, maka terhenti juga nyawa kita.. Penyakit Jantung atau serangan jantung tidak hanya menyerang golongan yang berusia sahaja, bahkan ia juga mampu menyerang golongan muda belia…ngeri kan..apatah lagi golongan muda belia sekarang mempunyai …

Penyakit Jantung 15 Tanda Awal Yang Perlu Kita Ambil TahuRead More »

Kisah Seorang Sufi – Bagaimana Doa Tuan Begitu Cepat Makbulnya??

  Suatu hari si sufi mahu pergi kesuatu tempat. Untuk sampai kedistinasinya, beliau menumpang sebuah sampan. Ada beberapa orang telah pun berada didalam sampan yg hendak dia tumpang itu. Kemudian naik seorang penumpang yg baru sampai. Kebetulan hamba Allah ini mengenali si sufi tersebut. Beliau pun terus bertanya kpd si sufi itu; ” Bagaimana doa …

Kisah Seorang Sufi – Bagaimana Doa Tuan Begitu Cepat Makbulnya??Read More »

Promosi Shaklee December 2019-Year End Sales

Promosi Shaklee December 2019   Promosi Shaklee December 2019 ….Hye semuaa…Cheta nak share ngan korang semua promosi hebat untuk december 2019 ni, banyak tau offer-offer yang menarik untuk kalian rebut.. Paling best bulan december ni ada lucky draw tau..ada lebih RM90,000 hadiah untuk di menangi. Seriussly syarat masuk pun punyalah senang hanya beli 50UV sahaja …

Promosi Shaklee December 2019-Year End SalesRead More »

Testimonial-Testimoni-Berhenti-Merokok-Dengan-Vivix-Shaklee-Cara-Berhenti-Merokok-1-Tips-Berhenti-Merokok-35

Berhenti Merokok Tanpa Rasa Letih Lesu Atau Sakit Kepala

Berhenti Merokok? Bagaimana Vivix Shaklee Boleh Membantu Anda   Berhenti merokok? Anda seorang perokok tegar??? 20 batang rokok sehari…perghhhh…banyak tu tau…. Ada niat nak berhenti merokok tapi macamĀ² cara dah buat…tak berhasil juga…. Apa kata cuba dengan vivix ni…pas ni jangan salahkan cheta kalau rokok tu rasa tak sedapĀ  šŸ˜†Ā  macam mana Vivix Shakalee ni …

Berhenti Merokok Tanpa Rasa Letih Lesu Atau Sakit KepalaRead More »

set-kehamilan-shaklee-testimoni-set-kehamilan-shaklee-set-ibu-hamil-shaklee-set-mengandung-vitamin-ibu-hamil-ibu-mengandung78

Vitamin Ibu Hamil Shaklee -Pelbagai Testimoni Menarik Di Sini

Vitamin Ibu Hamil Shaklee memang lama sangat popular dah, tak perlu dah nak di perkenalkan lagi kan….memang ramai ibu hamil di Malaysia ni yang amalkan Vitamin Ibu Hamil ShakleeĀ  dan macam-macam juga feedback positif yang kami terima tau…antaranya… Ada yang berjaya atasi Masalah HB Rendah ketika hamil dengan Vitamin Atasi HB Rendah Ibu Hamil Ada …

Vitamin Ibu Hamil Shaklee -Pelbagai Testimoni Menarik Di SiniRead More »

Bolehkah-Ibu-Hamil-dengan-Anemia-Berpuasa-set-anemia-shaklee-set hamil-shaklee-set-mengandung-shaklee-pengalaman-ibuhamil-review set-hamil-shaklee

Pengalaman Ibu-Ibu Hamil Makan Set Mengandung Premium Shaklee Untuk Naikkan HB

Kali ni Cheta nak Share pengalaman ibu-ibu hamil yang makan Set Mengandung Set Hamil Premium ShakleeĀ untuk menaikkan HB rendah.   1) Pengalaman Ibu Hamil Pertama Ā  ” Kisah Check up pregnancy semalam. Ā  * Berat maintain dah 0.5kg-1kg tiap-tiap bulan…( ada sekali saja naik mendadak 5Kg masa second month) Ā  *HB maintain pen dengan biru …

Pengalaman Ibu-Ibu Hamil Makan Set Mengandung Premium Shaklee Untuk Naikkan HBRead More »