dropship shaklee bisnes shaklee bisnes dari rumah jana income musim pkp bisnes musim pkp agent shaklee wanted5 (1)

Peluang Dropship Vitamin C Shaklee

Peluang dropship Vitamin C Shaklee? betul ke jual Vitamin C Shaklee je , boleh dapat income 4-5 angka?

Ya sungguh betul, tak tipu punya.

Tapi apapun ia bermula dengan 2-3 angka dulu bergantung kepada usaha anda juga sebagai dropshipper kan.

peluang dropship vitamin c shaklee bisnes shaklee bisnes dari rumah jana income musim pkp bisnes musim pkp agent shaklee wanted9 (1)

Berapa Modal? Modal untuk jadi dropship hanya RM35 sahaja. Tapiiii ada yang Free juga tau..haaa itu nanti kalau uolss berminat kenalah contact Cheta tau.

Sebotol Vitamin C ni untungnya RM19

kalau setiap hari selama sebulan iaitu 30 hari anda berjaya jual 2 botol je sehari berapakah anda dapat?

RM19x2 = RM38

RM38 x 30 = RM 1140 itu untung runcit je tau belum termasuk komisyen yang Shaklee bayar terus pada anda.

1 botol Vitamin C ni ada point tau atau lebih di kenali dengan UV .

1 botol Vitamin C 22UV

2botol = 44UV

44UVx 30 = 1320Uv melayakkan uolss untuk mendapat 14% komisyen . 14% komisyen anggaran dalam

RM571

So jom kita totalkan Untung Runcit tadi RM571+RM1140 = RM1711

nampak kan? jual Vitamin C je pun dah boleh dapat income 4 angka setiap bulan. Bahan marketing semua di sediakan. uolss tinggal promote je .Senang kan ?

 

peluang dropship vitamin c shaklee bisnes shaklee bisnes dari rumah jana income musim pkp bisnes musim pkp agent shaklee wanted8

Ini Jadual Cash Bonus@ Komisyen Yang Shaklee Bagi

 

Jika anda berminat,boleh contact saya yer…

Hubungi Cheta sekarang;

Cheta Eita

HP Num; 6012.7555.470

Wassap: www.wasap.my/60127555470/DropshipVitaminC

FB: Cheta Eita

FP: Kedai Vitamin Shaklee Pontian Johor

Telegram: ShakleeByCheta

Web:mahligaivitamin.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge