Pengalaman Best Bersama Si Kuning Dan Si Putih

Udah macam nama kucing lak si kuning dan si putih ??? muahaha… tak lah si kuning tu vitamin b complex…manakala si putih tu Ostematrix…

Nampak tak dua vitamin yg saya dok tayang tu…haa itu vitamin wajib saya setiap hari…OsteMatrix n B Complex..

Kenapa saya tak boleh miss makan 2 jenis ni setiap hari..al kisahnya begini..masa preggykan anak kedua..anak sulung saya kan baru berusia 8 bulan..?? faham2 jelah budak tengah fasa umur gitu…bukan mainlah lasaknya…nk di pendekkan cerita saya tak bermaya nak melayan kerenah dia setiap hari..stress..nak marah mood swing hampir setiap hari..sian kakak asik kena marah je..awal2 preggy kan kita ni mabuk2 mmg ler tak larat sgt..so 1 malam tu saya dok pk n dok menggoogle..mcmana nak atasi masalah sy ni..then dapatlah solusinya..di situ bermulanya sy jatuh cinta dgn #setkehamilan shaklee iaitu #vitalea #bcomplex #vitaminc #ostematrix ini hanya set basic…

Beli dan cuba sendiri sebelum ni makan juga tapi tak lengkap??( jangan tiru yer)..alhamdullilah hari pertama makan tu mood stabil..happy je..even rumah like tongkang pecah sy buat dek je..chill n relax..itu kesan dr b complex..vitamin penenang orang kata…elakkan kita dr stress..preggy kan tak elok stressĀ² kan..nti effect kat baby..sian..lagipun b complex lengkap dgn asid folic utk elakkan kecacatan tiub neural pd baby.Yangmana merancang utk hamil pn di galakkan ambil b complex 3 bulan sebelum kehamilan..haa..itu cite b complex..

Kalau si ostematrix ni pulak..memang best sebabnya masalah sembelit sy tiada lagi…tengah2 malam dah tak der kena simpul biawak bagai..kalau tak nangis ooo sakit kena cramp tu…kalau kena cramp tu tanda kita ni tak cukup kalsium..lagipun sumber kalsium kita baby dah sedut kan..so ibu2 preggy dan ibu menyusu kalau tak nak gigi reput n sakit2 tulang tu bawak2 ler cuba ostematrix ni…bangun pagi pun rasa fresh je…hilang segala penat dan sakit2 badan tu…

Tak percaya cubalah sendiri..??

Tq yer pada yg sudi baca sampai habis..ehehe kisah pengalaman sendiri ni mmg best nak cerita dan berkongsi..jgn jemu lak dok baca..?

Your Trusted SID & Consultation
Eita 012.7555.470

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge