Pengalaman Ibu-Ibu Hamil Makan Set Mengandung Premium Shaklee Untuk Naikkan HB

Hari ni Cheta nak Share pengalaman ibu-ibu hamil yang makan Set Mengandung Premium Shaklee Untuk ikhtiar naikkan HB ke tahap normal.

1) Pengalaman Ibu Pertama


” Kisah Check up pregnancy semalam.

* Berat maintain dah 0.5kg-1kg tiap-tiap bulan…( ada sekali saja naik mendadak 5Kg masa second month)

*HB maintain pen dengan biru lagi..yeay…(pecah rekod tak ada pen merah kali ni) 

Paling best,nurse dah lupa untuk appoinment minum air gula,sebab segala-galanya ok dah.



Masa awal-awal pregnant anak first dulu tak nak makan supplement lain. Makan apa yang doktor bagi sahaja. Sebab???? Macam-macam cerita la dengar…tu tak bagus..ini tak bagus….

Sudahnya???? Diri sendiri terseksa ke hospital..klinik…hospital..klinik.  Kali ni, dari awal consume Shaklee….

Alhamdullilah…berkat doa,usaha ikhtiar dan tawakal.Mohon agar semuanya berjalan dengan lancar.

Semoga perjalanan kehamilan kali ini di permudahkan ..ameen..ameen..ameen…”
testimoni set anemia ibu hamil shaklee

“HB meningkat dari bulan ke bulan. Apa yang boleh saya cakap, ianya kemanisan dalam kehamilan”

” Jangan di khuatiri barang yang dah berada 50 tahun dalam pasaran….

Mood Happy…

Al Kisah Checkup 26th week…

Doktor berkata, “Wah cantiknya hemoglobin (hb) awak, naik sampai 12. Masih continue vitamin tambah darah yang kita bagi ke??”

Saya menjawab, “Tak doktor, saya ambil Shaklee sebab first pregnancy dulu HB tak increase pun”

Doktor hanya tersenyum….”
testimoni set anemia shaklee untuk ibu hamil


2) Pengalaman Ibu Kedua

Testimoni Sendiri:

“Between,saya memang consume Shaklee since 2011,memang consumer tegar. 

5 bulan lepas, saya di sahkan pregnant, ini pun hasil consume Set Subur Shaklee ( GLA,B Comp,Vita C, Vit E, Alfalfa, ESP).

Since pregnant,saya stop consume Shaklee because takut ada side effect dekat baby.

So,just makan ubat yang KKM bagi.

Masa kandungan saya 4 bulan, HB saya drop dari 14 turun 9.93 dan nurse sahkan saya menghidap MILD ANEMIA.

Patut badan saya letih yang amat. Bangun pagi badan rasa tak sedap. Bila dengar. So saya tekad untuk consume semula Shaklee dan ambil Set Kehamilan.

Dari testimoni yang saya baca, Vitalea bagus untuk naikkan HB. So saya consume Vitalea, B Complex,OsteMatrix, Vitamin C, Omega Guard dan ESP.

Alhamdullilah 2 minggu kemudian saya check HB saya hari ni, dan HB saya naik 11.3!!!…Yeahhhh!!!

Bukan itu saja, badan dah tak letih,bagun pagi rasa fresh. Selalu susah nak bangun. Rambut pula dah kurang gugur. 


testimoni set anemia shaklee untuk ibu hamil

Haaaa..itu dia tadi cerita gembira dari dua orang ibu hamil yang dah cuba Set Kehamilan Premium Shaklee untuk atasi masalah HB rendah seterusnya membebaskan diri mereka dari Anemia…alhamdullilah…

Pengalaman sebenar Puan Aya naikkan HB kerana takut di suntik IRON KLIK SINI

Ibu-ibu nak memiliki Set Premium Hamil Shaklee ni dengan segera…hanya Klik BUY NOW di bawah, ibu-ibu boleh terus shopping online mengunakan Kad debit/credit dan Vitamin ibu akan di hantar terus ke depan pintu rumah @ pejabat ibu…

Selepas pembelian ibu-ibu layak mendapatkan exclusive consultation dari Cheta tau…jangan lupa untuk hubungi Cheta.
Hanya klik gambar di bawah untuk wasap Cheta tanpa perlu simpan number…

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge