PEPPERMINT-GINGER PLUS

Peppermint-Ginger Plus (MAL07082892TC)
Nyaman dan Melegakkan


Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam mengalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut.

Shaklee peppermint Ginger Plus mengandungi herba Asli pudina,halia,jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan. Pil-pil ini juga boleh di hancurkan dan di campurkan dengan air panas untuk minuman herba semulajadi.

Bilangan Saiz Setiap Botol
90 biji

Jadual Makan
Untuk membantu penghadaman : 3 biji sehari selepas makan
Untuk mencuci perut dan usus : Larutkan 3 biji Peppermint -Ginger Plus dan 10 biji Alfalfa di dalam air panas suam untuk di minum.
Untuk merawat sakit atau masalah gastrik,loya dan batuk : 3-5 biji di larutkan di dalam air panas dan di jadikan teh herba.
Kelegaan tekak,batuk dan sedu : Hisap 2 biji

Tiada perasa tiruan,pemanis,pewarna atau bahan pengawet tambahan.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=1e0150ca25987676d127c0563c500ade

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee anda,saya adalah  wakil pengedar sah anda seluruh malaysia. Sebarang pertanyaan boleh di buat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Mahligai Vitamin @ Eita (ID Shaklee 1081587)

Emel: mahligaivitamin@yahoo.com

Phone/Message/WhatsApp: 012-7555470“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?? Hubungi saya juga!!.Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan !. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih di perlukan !. Dan anda juga akan di jemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge