Produk Shaklee Ada Ke Sijil Halal Tu?

Kebelakangan ni ramai pula yang bertanya vitamin Shaklee tu halal ke??…

Baguslah semakin prihatin kita dengan apa yang masuk dalam badan kita kan, Cheta pun kalau membeli suka gak membelek-belek tanda halal, bahan-bahan,serta yang paling utama expired date…

Tak nak lah kan kalau terbeli barang yang dah expired…rugi duit kita..

Betul ke Shaklee ni tak halal??? Iyer ke mana korang tau Shaklee tak halal bukti mana bukti….

kalau tak der bukti fitnah tu namanya…ayooooo…tau kan hukum fitnah ni apa…

Oklah nak tau halal ke tak jom semak…

Tadaaaaa..ni cheta nak tayang Sijil Halal Shaklee untuk tahun 2017…

sijil halal shaklee 2017

haaa…panik pulak dahhh..sebab tak nampak logo JAKIM… ^__^’..

Relax…relax..jangan ler panik…Sijil Halal Shaklee ni di keluarkan oleh Islamic Services of America (ISA)…kan Shaklee adalah vitamin dari USA…so dah sepatutnya badan Islam di sana yang memantau dan buat pemeriksaan berkala tentang kebersihan, status halal, status sembelihan serta setiap bahan-bahan mentah yang di gunakan untuk membuat dan memproses kesemua vitamin Shaklee.

Namun korang semua bolehlah menyemak badan halal luar negara yang di iktiraf JAKIM..

Haaa…semak dah???…harap nya lepas korang semua dah semak dan tahu status halal shaklee ni kan, maka hilang jugalah rasa was-was di hati korang yer…

Nak kan produk Shaklee??? tekan je gambar di bawah…korang boleh shopping online sendiri mengunakan kad debit/kad kredit masing-masing yer…

CHETA 

HP NUM: 012 7555 470

SHAKLEE ID : 1081587

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge