pengedar-shaklee-di-pontian-pengedar-vivix-pontian

Promosi Shaklee 2018 Vivix Shaklee

Promosi Shaklee 2018 Vivix Shaklee…haaaa..memang dah betul sangatlah tu korang jumpa Blog Cheta ni haa…sure korang memang peminat Vivix ni kan..kan…baik ngaku cepat… 😆

Korang yang mana dah lama terliur dengan Si Vivix ni…haaaa..inilah masanya yang patut korang rembat dan tak lepaskan peluang..susah tau vivix ni nak promo kan…

Promosi Shaklee 2018 Vivix Shaklee

 

Begini nilai cash back untuk pembelian Promosi Shaklee 2018 Vivix Shaklee,

2 botol = RM36.10
4 botol = RM115.52
6 Botol = RM250.80

Eh, Sebotol Vivix ni harga nya RM503.50 tau, tapi jika anda beli at least twin pack (2 botol vivix) anda dah layak sangat untuk dapat harga RM4xx.xx sebotol tau….nampak kan perbezaannya itu… 😀

Apa Yang Anda Bakal Dapat Jika Anda Beli Twin Pack Vivix?

 

Jika anda beli twin pack vivix, anda layak mendapatkan ;

  • Free Membership yang bernilai RM68.90
  • Free Postage semenanjung malaysia (RM10.60) juga sabah sarawak (RM21.20)
  • Anda dapat cash back bonus RM36.10
  • Anda dapat free exclusive consultation dari Cheta seumur hidup selagi Cheta ni bernyawa… 😆

promosi-shaklee-2018-vivix-shaklee-pengedar-vivix-shaklee-harga-vivix-shaklee-2018-harga-ahli-vivix-shaklee

Vivix ????….Kenapa ramai sangat yang sukakan vivix ni..dan kenapa asik-asik Cheta pun sibuk bebeno nak promote vivix ni???….

Sebabnya vivix ni best….customer Cheta selalu kata total wellness in 1 little tea spoon…

Little tau???..hahahha sebab mmg pengambilannya pun senang je…tak payah nak bertoggok sampai bersudu-sudu sekali ambil…jimat ko..

Jom tonton video dari Cheta:

Apa yang Menjadikan Vivix Shaklee ni Best Sangat???

Yang menyebabkan vivix ni best sangat adalah salah satu sebabnya…dia ada PolyPhenols…

Apa benda pulak yer Polyphenols ni??? Nak nyebut pun susah dah kan..terbelit haa lidah…

Ok tak pe..Cheta akan cuba terangkan dengan gaya paling santai..supaya otak uolss tak berasap..hehhehe…

benefit-of-polyphhenols

Antara Kebaikkan Polyphenols Yang Terdapat Dalam Vivix

 

Vivix kaya dengan antioksidan yang diyakini memiliki khasiat meningkatkan kemampuan anti-inflamasi dan kekebalan tubuh.

Berikut ini diantara manfaat polifenol bagi kesihatan;

  • Sebagai antioksidan yang mampu meneutralkan radikal bebas yang memiliki efek merusak terhadap sel-sel dan jaringan tubuh.
  • Sebagai antioksidan yang tinggi, polifenol mampu memperlambatkan proses penuaan dini.
  • Polifenol mampu membantu meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan mencegah timbulnya pelbagai penyakit.
  • Polifenol dapat meningkatkan kesihatan jantung dan menurunkan risiko penyakit kardiovascular
  • Polifenol yang kuat seperti resveratrol membantu dalam menghambat pertumbuhan kanser dan tumor.
  • Untuk mendapatkan khasiat polifenol yang sempurna untuk kesihatan dan kecantikan anda. Anda boleh mengambil Vivix sebagai amalan harian anda.
  • Dalam Vivix terkandung anggur muscadine yang terdapat didalamnya polifenol. Ianya 10 kali ganda lebih hebat dari resveratrol biasa.
  • Yang membantu melambatkan proses pencernaan dan penyerapan karbohidrat ke dalam darah seterusnya mengelakkan berlakunya pengumpulan gula yang tinggi dalam darah. Ianya membantu menurunkan kadar gula dalam darah.

Bagaimana VIVIX Bertindak???

 

pengedar-vivix-shaklee-pengedar-shaklee-di-pontian-cara-beli-vivix

Kenapa Mesti Pilih Shaklee??

 

senarai-harga-shaklee-2018-harga-ahli-shaklee-cara-daftar-ahli-shaklee-kelebihan-jadi-ahli-shaklee-macam-mana-nak-join-ahli-shaklee-2018 4

Shaklee telah beroperasi lebih dari 50 Tahun, dan begitu pakar mengkaji dan mengeluarkan supplemen

  • SEMULAJADI TANPA BAHAN SINTETIK,
  • TANPA PEWARNA,
  • TANPA PEMANIS TIRUAN
  • TANPA GEL SILIKA.
  • Produk Shaklee di jamin 100% semulajadi,
  • ALWAYS SAFE,
  • ALWAYS WORK ,
  • ALWAYS GREEN.

#1 Testimoni Vivix Shaklee

 

cara-menghilangkan-sakit-lutut-dan-sendi-promosi-shaklee-2018-vivix-shaklee-harga-vivix-shaklee-2018-harga-ahli-vivix-shaklee

 

#2 Testimoni Vivix Shaklee

 

rawatan-paru-paru-berair-promosi-shaklee-2018-vivix-shaklee-harga-vivix-shaklee-2018-harga-ahli-vivix-shaklee

 

#3 Testimoni Vivix Shaklee

 

cara-turunkan-kolesterol-dengan-cepat-promosi-shaklee-2018-vivix-shaklee-harga-vivix-shaklee-2018-harga-ahli-vivix-shaklee

 

#4 Testimoni Vivix Shaklee

 

cara-turunkan-bacaan-kencing-manis-promosi-shaklee-2018-vivix-shaklee-harga-vivix-shaklee-2018-harga-ahli-vivix-shaklee

 

#5 Testimoni Vivix Shaklee

 

RAWATAN-PARU-PARU-BERAIR-promosi-shaklee-2018-vivix-shaklee-harga-vivix-shaklee-2018-harga-ahli-vivix-shaklee

 

Macam Nak Order?

Boleh shopping online sendiri mengunakan kad debit/ kad kredit..dengan hanya klik gambar di bawah anda akan di bawa masuk ke laman web rasmi Shaklee

promosi-shaklee-2018-vivix-shaklee-pengedar-vivix-shaklee-harga-vivix-shaklee-2018-harga-ahli-vivix-shaklee2

Info lanjut boleh hubungi Cheta atau boleh wassap Cheta hanya klik gambar di bawah;

Cheta 

Hp/wasap/sms: 012.7555.470

ID SHAKLEE: 1081587

Pengedar Shaklee Johor Bahru

Hana ( 60134136748)pengedar-shaklee-komtar-jbcc-johor-bahru

Pengedar Shaklee Kuching Sarawak

 

Dayangku Aminah (+60178441515)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge